Sabırsızlanıyorum ...!

Sağol Elifcim. Ben şimdilik çıkıyorum kızlar yemek yiycez cokacimcoook. Yine gelirim.

geçer dr git kırığı alsınlar zordur ama hassas yer orası dil yanak hep takılır

ıyıyım canım teızlık yaptı yoruldum bıraz.adet olucam galıba karnı agrıyor.

Bekliyormuydun canım bu sıralar? Ay o karın ağrısı çok fena. Neyse benim bu ay iyi geçti. Üşütmemişim demek ki. Hamile kalmanın en güzel yanlarından biri de adet olmuyosun ne güzel kaydirigubbakcemile3

Bekliyormuydun canım bu sıralar? Ay o karın ağrısı çok fena. Neyse benim bu ay iyi geçti. Üşütmemişim demek ki. Hamile kalmanın en güzel yanlarından biri de adet olmuyosun ne güzel kaydirigubbakcemile3

evet canım beklıyordu zaten adet düzensızlıgı var adetım gecıktı bıle adetımın üçüncü günü hormon testı yaptırcam o yüzden bıran önce olmak ıstıyorum.aslında cok korkuyorum testte neler cıkcak bakalım zaten pco cıktı.insallah degerlerım kötü cıkmaz.

İnşallah çıkmaz canım. Tahlillerin içinde en önemlisi FSH hormonu.. Yumurtlama rezervini gösteriyo. Düşük çıkması lazım. İnşallah iyi çıkar sonuçları.

sen yaptırdınmı daha önce hormon testi?

Yaptırdım bi tek prolaktinim yüksek çıktı. 48 di. İlaç kullandım düştü. Şimdi ara ara tahlil yaptırıp baktırıyorum. Çünkü yükselebiliyo. Diğerleri iyi çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…