Sabırsızlanıyorum ...!

Elif güzellik uykusuna mı yattın canım?kaydirigubbakcemile3

valla bütün sıkıntılar bızde dr gıt heryerıne baksın.ohh erkekler beklemekten bıle sıkılır bıde bızım gıbı oralarını buralarını gösterseler nolur artık.

valla bütün sıkıntılar bızde dr gıt heryerıne baksın.ohh erkekler beklemekten bıle sıkılır bıde bızım gıbı oralarını buralarını gösterseler nolur artık.

Hele benimki. Bi sperm testini bile önünde taklalar attım da öyle yaptırdım.

ömürcü prolaktının yükselınce gögüste kasıntı oluyormu?bu topıcte sankı bırı öyle yazmıstı benım gögüslerde kasıntı oluyor adet olucağım zaman.

ömürcü prolaktının yükselınce gögüste kasıntı oluyormu?bu topıcte sankı bırı öyle yazmıstı benım gögüslerde kasıntı oluyor adet olucağım zaman.

Yok canım. Ben de hiç bi şey yapmadı. Göğüslerim adet olacağına yakın çok acıyodu. Ama şimdi düşükkende acıyo demek ki onunla ilgisi yok. Ben tesadüfen gerekli tahlilleri yaptırınca öğrendim. Ama şu pco lu arkadaşımın aynı zamanda prolaktinide yüksekti onun göğsünden süt geliyodu.

yok süt gelmıyorda kasıntı oluyor bende.bırde agrım cok oluyor adetım yaklasınca.

Benim adet olacağıma yakın sağ göğsüm çok acıyo. Ne alakaysa. Diğeri acımıyo. Ama prolaktinim şu anda yüksek değil. Mesela bi kere hamile kaldığımda göğüslerimin ikisininde ucu acıyodu. Ordan bi şeyler olduğunu anlamıştım. Diğer adet dönemlerime göre farklıydı çünkü acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…