Sabırsızlanıyorum ...!

Mesela bi arkadaşımında bebişi 6 haftalık oluncaya kadar göğüslerinde hiç bi şey olmamış. Bünyeye göre farklılık gösteriyo heralde.

çayı denedim artık dayanamadım ama içemedim ya

aynı hala canım ya
hareket ettikçe daha kötü oluyorum
çamaşırlarımı topladım katlayıp yerleştiremedim bile daha

hay Allah yaaa. kilo veriyosun ya ondan olabilir. ben zayıflamaya başladığımda hep midem bulanır kafamçokkarıştı sırt üstü yat dinlen canım. naneli sakız çiğne varsa. iyi gelir.

hay Allah yaaa. kilo veriyosun ya ondan olabilir. ben zayıflamaya başladığımda hep midem bulanır kafamçokkarıştı sırt üstü yat dinlen canım. naneli sakız çiğne varsa. iyi gelir.

canım dün gece çok üşüdüm ev sıcak olmasına rağmen
sabah kalktığımdan beri de böyleyim
kocişim de yok ki naz yapıyım birazcıkkaydirigubbakcemile3

canım dün gece çok üşüdüm ev sıcak olmasına rağmen
sabah kalktığımdan beri de böyleyim
kocişim de yok ki naz yapıyım birazcıkkaydirigubbakcemile3

oyyyyy kıyamam yazık sanaaaaa kaydirigubbakcemile3 hep olmayacak hali yok ya gelir birazdan sende ozman nazlanırsın tatlişim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oyyyyy kıyamam yazık sanaaaaa kaydirigubbakcemile3 hep olmayacak hali yok ya gelir birazdan sende ozman nazlanırsın tatlişim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

telefonda naz yapıyorum bendekaydirigubbakcemile3

sen gittin mi nikaha?mantılar da yapıldıcokacimcoook

telefonda naz yapıyorum bendekaydirigubbakcemile3

sen gittin mi nikaha?mantılar da yapıldıcokacimcoook

nikaha gidemedim ya çok yağmur yağdı hala da yağıyo. yoldan geri döndüm. mantıları yaptım valla çatlayana kadar yedik kaydirigubbakcemile3 arkadaşımın nişanlısı ilk kez yedi benim mantıyı. görmesem açarken inanmazdım dedi. bayıldı valla kaydirigubbakcemile3 omuzlarım ağrıyo ama hamur açmaktan -tatlicadiarzu- grip olacak gibiyim 10 gündür yorulunca yine ortaya çıktı. hiç halim yok. işe nasıl gidicem yarın bilmem. hiç dinlenemedim yaaa :çok üzgünüm:

ellerine sağlık marifetli hatunumdur diyosun yanikaydirigubbakcemile3

iyidir valla ne olsun hastalanmayayım diye dua ediyorum başka yaptığım bişey yok sn neler yaptın cnmyerimseniben

inş hastalanmazsın canım :Saruboceq: bende napim arkadaşlarım geldi mantıları yedik. dün bugün koşturdum çok yoruldum. uzandım tv izliyorum. birazdan yatarım sanırım çok uykum var :çok üzgünüm:

valla sen söyleyince bugün benimde canım istedi şimdi eşime sordum yermisin diye oda yemiycem deyince yapmadım maalesef yoksa üşenmeyip yapacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…