- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.281
üşüttün herhalde ondandır canım nane kekiği kimyonu çay süzgecine koy üstüne sıcak su dök isteğe bağlı şeker koy iç bakk dene beğenmezsen içme adaçayı renginde oluyor ben seviyorum her derde deva gibi yapıpı yapıp içiyorum bak yapayımkendime ev işi bekliyor valla kocam gözümün içine bakıyor bıraksa da biligsayarı alsam diye garibim
ben geldm ama çok yorgunumm((((
gitti mi misafirlerin
evet canım yeni gittiler mutfağı toparladım şimdi uzandım. senin miden nasıl oldu tatlişkom?
aynı hala canım ya
hareket ettikçe daha kötü oluyorum
çamaşırlarımı topladım katlayıp yerleştiremedim bile daha
hay Allah yaaa. kilo veriyosun ya ondan olabilir. ben zayıflamaya başladığımda hep midem bulanır kafamçokkarıştı sırt üstü yat dinlen canım. naneli sakız çiğne varsa. iyi gelir.
canım dün gece çok üşüdüm ev sıcak olmasına rağmen
sabah kalktığımdan beri de böyleyim
kocişim de yok ki naz yapıyım birazcıkkaydirigubbakcemile3
oyyyyy kıyamam yazık sanaaaaa kaydirigubbakcemile3 hep olmayacak hali yok ya gelir birazdan sende ozman nazlanırsın tatlişim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
telefonda naz yapıyorum bendekaydirigubbakcemile3
sen gittin mi nikaha?mantılar da yapıldıcokacimcoook
nikaha gidemedim yaçok yağmur yağdı hala da yağıyo. yoldan geri döndüm. mantıları yaptım valla çatlayana kadar yedik kaydirigubbakcemile3 arkadaşımın nişanlısı ilk kez yedi benim mantıyı. görmesem açarken inanmazdım dedi. bayıldı valla kaydirigubbakcemile3 omuzlarım ağrıyo ama hamur açmaktan -tatlicadiarzu- grip olacak gibiyim 10 gündür yorulunca yine ortaya çıktı. hiç halim yok. işe nasıl gidicem yarın bilmem. hiç dinlenemedim yaaa :çok üzgünüm:
ellerine sağlık marifetli hatunumdur diyosun yanikaydirigubbakcemile3
eee balıkesirliyiz bacummm sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
anamm balıkesirin beceriksizi ben çıktım yani
annemle yapardık hep ama yanlız denemedim hiç daha
selam kızlar ben geldim nasılsınız
iyidir canım sen nasılsın?
iyidir valla ne olsun hastalanmayayım diye dua ediyorum başka yaptığım bişey yok sn neler yaptın cnmyerimseniben
inş hastalanmazsın canım :Saruboceq: bende napim arkadaşlarım geldi mantıları yedik. dün bugün koşturdum çok yoruldum. uzandım tv izliyorum. birazdan yatarım sanırım çok uykum var :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?