Sabırsızlanıyorum ...!

Canım senin kilon iyiymiş ben 56 kiloyla hamile kaldım ama şimdiden 1 kilo aldım bile saat başı acıkıyorum. Birde akşam yemekten sonra uyuyakalıyorum.Hareket de yok yani 9 ay sonra ne hale gelirim bilmiyorum. Birde ilk günlerde belim ağrıyordu ama artık ağrımıyor.
Süt içemiyorum ben birde içsem ne olur Allah bilir. kaydirigubbakcemile3

Karninizin agrimasi normal arkadaslar..rahimin buyumesi dir o.. cok normal yani..daha ok agriyacak ..meraklanmayin bebisin buyumesi icin hazirlanmasidir o

siz hamilesiniz karın ağrısı çekiyorsunuz da ben de size ortak oluyorum galiba :1rolleyes:yine ağrılarla yatıp ağrılarla kalktım.pantolonum bile çok rahatsız ediyor

Ayy sorma bendede öyle bir halsizlik var ki..Akşam yemeğinden sonra bende uyuyakalıyorum.Bende çok acıkıyorum hep bişiler yemek istiyorum.

Offff bel ağrısı beni mafetti öldüm öldüm dirildim..Ama artık yok.

Galiba her adet günlerimizde her ay aynı ağrıyı çekecekmişiz

Karninizin agrimasi normal arkadaslar..rahimin buyumesi dir o.. cok normal yani..daha ok agriyacak ..meraklanmayin bebisin buyumesi icin hazirlanmasidir o

İnşallah öyledir canım,
Bir arkadaşım ağrı çok olursa düşük ihtimali var demektir demişti o yüzden korkuyorum. İlkinde de aynı şey olmuştu ve eşim yine olursa artık bebek düşünmeyiz diyor.:1no2:

siz hamilesiniz karın ağrısı çekiyorsunuz da ben de size ortak oluyorum galiba :1rolleyes:yine ağrılarla yatıp ağrılarla kalktım.pantolonum bile çok rahatsız ediyor

Elsecim bi bakıyomuşuz sen bizden önce hamiş kalmışsın bizden önce doğum yapmışsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oyledir canim benim..merak etme sen icini ferah tut..:teselli:

Elsecim bi bakıyomuşuz sen bizden önce hamiş kalmışsın bizden önce doğum yapmışsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla canım eğer arada 2 günlük o adet olmasaydı ve hamile olsaydım şuanda 6+3 günlük oluyor ve muhtemel doğum tarihi 14 eylül oluyor. olmayan bebeğin doğumunu hesaplamaya başladığıma göre deliriyorum galiba diyorumsenağlama

ayyy allah korusun içini ferah tut bendede aynı ağrılar oldu.

Belki vardır canım ya bi kan testi yaptırsan kesin çıkar :dance:

Elsecim sen test yapmışmıydın,
Sanki hamile gibisin ve gerçekten de bizden önce doğum yapacaksın:CüvCüv:

Burkem sana bişi sorcam tatlım ya.

Gebelik haftası hesaplayıcıları var ya orda benim 4 hafta 2 günlük hamile çıkıyor.
Doğum tarihide 29 eylül..

Sen nasıl hesapladın canımm

günaydın arkadaşlarrrrr Şeniz

kelebek canım tebrik ederimmmmm :1hug: sabah sabah çok güzel bir haber oldu yaaaaa. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:

ben dedim ama yaaa bu topik çok uğurlu olacak kaydirigubbakcemile3 demekki hepimiz çok temiz kalpliyiz :asigim:

tsk ederim canim benim :1hug: valla ugurlu geldi bu topik haklisin

Günaydınnnnn canımmmmm.eeee başı kim çekti kızım ben şanslıyımdır darısı senin başına inş......:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…