- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Canım sütü pek sevimiyorum ama zoraki 1 bardak içiyorum badem ceviz yiyorum.
Portakal mandalina kivi bol bol yiyorum.Yeşillik yiyorum.Ama kilom hep aynı ben pek fazla iştahlı değildim ama bugece karnım çok acıktı uykumdan uyandım valla..
52 kiloyla hamile kaldım ben sen kaç kilo ile hamile kaldın canım?
Karninizin agrimasi normal arkadaslar..rahimin buyumesi dir o.. cok normal yani..daha ok agriyacak ..meraklanmayin bebisin buyumesi icin hazirlanmasidir o
Canım senin kilon iyiymiş ben 56 kiloyla hamile kaldım ama şimdiden 1 kilo aldım bile saat başı acıkıyorum. Birde akşam yemekten sonra uyuyakalıyorum.Hareket de yok yani 9 ay sonra ne hale gelirim bilmiyorum. Birde ilk günlerde belim ağrıyordu ama artık ağrımıyor.
Süt içemiyorum ben birde içsem ne olur Allah bilir. kaydirigubbakcemile3
Karninizin agrimasi normal arkadaslar..rahimin buyumesi dir o.. cok normal yani..daha ok agriyacak ..meraklanmayin bebisin buyumesi icin hazirlanmasidir o
siz hamilesiniz karın ağrısı çekiyorsunuz da ben de size ortak oluyorum galiba :1rolleyes:yine ağrılarla yatıp ağrılarla kalktım.pantolonum bile çok rahatsız ediyor
siz hamilesiniz karın ağrısı çekiyorsunuz da ben de size ortak oluyorum galiba :1rolleyes:yine ağrılarla yatıp ağrılarla kalktım.pantolonum bile çok rahatsız ediyor
İnşallah öyledir canım,
Bir arkadaşım ağrı çok olursa düşük ihtimali var demektir demişti o yüzden korkuyorum. İlkinde de aynı şey olmuştu ve eşim yine olursa artık bebek düşünmeyiz diyor.:1no2:
Elsecim bi bakıyomuşuz sen bizden önce hamiş kalmışsın bizden önce doğum yapmışsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah öyledir canım,
Bir arkadaşım ağrı çok olursa düşük ihtimali var demektir demişti o yüzden korkuyorum. İlkinde de aynı şey olmuştu ve eşim yine olursa artık bebek düşünmeyiz diyor.:1no2:
sende hamilesin bence
valla canım eğer arada 2 günlük o adet olmasaydı ve hamile olsaydım şuanda 6+3 günlük oluyor ve muhtemel doğum tarihi 14 eylül oluyor. olmayan bebeğin doğumunu hesaplamaya başladığıma göre deliriyorum galiba diyorumsenağlama
valla canım eğer arada 2 günlük o adet olmasaydı ve hamile olsaydım şuanda 6+3 günlük oluyor ve muhtemel doğum tarihi 14 eylül oluyor. olmayan bebeğin doğumunu hesaplamaya başladığıma göre deliriyorum galiba diyorumsenağlama
kiz trackeki benim kardesimin dogum gunu 29 eylul :)
benimde bebis 7 ekim mis :)
günaydın arkadaşlarrrrr Şeniz
kelebek canım tebrik ederimmmmm :1hug: sabah sabah çok güzel bir haber oldu yaaaaa. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
ben dedim ama yaaa bu topik çok uğurlu olacak kaydirigubbakcemile3 demekki hepimiz çok temiz kalpliyiz :asigim:
günaydın arkadaşlarrrrr Şeniz
kelebek canım tebrik ederimmmmm :1hug: sabah sabah çok güzel bir haber oldu yaaaaa. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
ben dedim ama yaaa bu topik çok uğurlu olacak kaydirigubbakcemile3 demekki hepimiz çok temiz kalpliyiz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?