Sabırsızlanıyorum ...!

ben varım ve yapıcam zaten...
adet biter bitmez başlıyorum canım...
ve o buharla hamile kalan çok olmuş..

bi bakıyoruz önümüzdeki ay bütün topik hamile:CüvCüv:
ayy ne güzel olur:1hug:

ay canım inşaallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq:

ha elif bu arada fırınlarımız aynı benim senin ümmühanın ne güzel bana da yazmış sağolsun helalllik istemiş ben de duygulandım sorma yüzümüzü görmüyoruz ama harika dostluklar kurduk

Rabbim dostluğumuzu daim etsin inş :Saruboceq:

valla yumurtlamada oluyormuş dedi dr önemli değil dedi ama beni rahatsız ediyor ya dr prof vardır bildiği bakalım perşembe günü adet olucam olunca gidicem bi daha sorcammm

bende de ilk kez oldu valla sürekli de devam ediyor çok canımı sıktı

valla canım enfeksiyonu bilmem ama kasık ağrısı üşütmekten olabilir. kendine dikkat et canım ayaklarını üşütme :teselli:

bende özledim valla. artık işyerinden açamıyorum okdar işim oluyo ki doya doya muhabbet edemiyoruz artık bende değişiklik yok canım. bu ay bebk için fazla çalışma yok. rahat olmaya çalışıyorum. ilaçlarımda 3 gün sonra bitecek inş.

hadi kızlar benim saat gelmiş yine
sizine zaman nasıl geçiyor anlamıyorum valla,iyiki varsınız
kocacıkım gelir artık ben ona bişeyler hazırlıyayım
öpüyorum hepinizi şekerlerŞeniz

amaaan katma sımdı ev sahıplerını esyalarını da o secmedı ya hıhh :dilcikar:

eşyalarımı gönlümce seve seve aldım valla
coşturmayın beni size bi de çeyiz fotoğrafları koyarım ona görekaydirigubbakcemile3
çok daha güzelleri sizde vardır canım arkadaşlarım

görüşürüz Elifcim. benimde kociş uyudu. bende oje sürdüm. şimdi yatarım bende. öptüm canım Şeniz

selam bende topıgınıze yenı katıldım dıger yerlerde yazım war. yazılarınızı okudumm bende adetımı beklıyorum ozel bı kac da durumum war ama yınede umudumu yıtırmedım. herkes uyudumu

eeeee noldu herkes kaçtı ben çıkıyorum ozaman. öpüyorum sizi. yarın görüşürüz canlarım Şeniz

selam bende topıgınıze yenı katıldım dıger yerlerde yazım war. yazılarınızı okudumm bende adetımı beklıyorum ozel bı kac da durumum war ama yınede umudumu yıtırmedım. herkes uyudumu

selam canım inş hamilesindir :Saruboceq: herkes kaçtı valla bende çıkıyorum şimdi.

inşaallah hamilesindir canım...
adetin ne zaman peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…