- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.481
perşembe adet günüm gelecek biliyorum ama bi de gelmiyormuş ayyy ne sürpriz olurdu bize lekenme yaşıyorum her ay olduğundan ümit etmiyorum belki gelecek ay doremicim adet bitince yap ben o zaman yapacağım hem enfeksiyona iyi geliyor hem tüpleri açıyormuş her gün yapacağım ilişki günlerinde ilişkiden önce de yapacağım adet olana kadar düşünüyorum yapmayı adet günümde de çörek otu içeceğim var mısınız yapmaya kızlar
bi bakıyoruz önümüzdeki ay bütün topik hamile:CüvCüv:
ayy ne güzel olur:1hug:
ha elif bu arada fırınlarımız aynı benim senin ümmühanın ne güzel bana da yazmış sağolsun helalllik istemiş ben de duygulandım sorma yüzümüzü görmüyoruz ama harika dostluklar kurduk
ay canım inşaallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq:
Rabbim dostluğumuzu daim etsin inş :Saruboceq:
deme elif böyle sen de olursun kuşum şu bir seneyi devir sonra ister üzme kendini
canım benım ıcın tekrar ugrasıp ekledıgın ıcın tesekkur ederım gercekten cok guzel mutfagın begendım =) zevklı kısssŞeniz
halecim enfeksiyon yapar canım
valla yumurtlamada oluyormuş dedi dr önemli değil dedi ama beni rahatsız ediyor ya dr prof vardır bildiği bakalım perşembe günü adet olucam olunca gidicem bi daha sorcammm
saol tatlım ya iyi diyelim iyi olsun. aslında canım sıkkın biraz.. kasığım ağrıyor bir kaç gündür.. enfeksiyondan olabilirmi onu düşünüyorum..
bütün tahlillerimi yaptırdım, çok şükür onlar temiz çıktı.. enfeksiyonuda bi halledebilsem..
sen napıyosun canım, özledim valla seni.. :1hug:
evsahibimiz sağolsunkaydirigubbakcemile3
amaaan katma sımdı ev sahıplerını esyalarını da o secmedı ya hıhh :dilcikar:
selam bende topıgınıze yenı katıldım dıger yerlerde yazım war. yazılarınızı okudumm bende adetımı beklıyorum ozel bı kac da durumum war ama yınede umudumu yıtırmedım. herkes uyudumu
selam bende topıgınıze yenı katıldım dıger yerlerde yazım war. yazılarınızı okudumm bende adetımı beklıyorum ozel bı kac da durumum war ama yınede umudumu yıtırmedım. herkes uyudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?