Sabırsızlanıyorum ...!

inşallah canım. adetime daha 8 gün war,ama ben bi düşük yaşamıstım 8 ay önce:1no2:şimdi tekrar denedik belirtiler war ama adetle karısıyorsa ya

canım çok üzüldüm..
bende kaybettim bebeğimi..
2. istiyoruz..bu 4. ayım ama tık yok.. birde enfeksiyon çıktı başıma.. galina enfeks,yon gebe kalmaya engel ((((((((((((
adetimede 6 gün kaldı benimde.. hayırlısı olsun artık..
inşaallah sende en yakın zaman da meleğine kavuşursun cnım:))))

ya kızlar eşim dibimde bitti çıkıyorum diyemedim onun için geldim gidiyorum yarın görüşürüz canlar

günaydın kızlar ben sabahın köründe uyandım annemlere gidicemde bugün bu aradaBÜŞRA44 canım çok üzüldüm bebeğini kaybetdiğine ama üzme canını bak ben gebe kalmayı bile beceremedim en kısa zamanda bebişin sana geri gelecek tatlım inanıyorum ya birde trakkeki nasıl sayfa çok ilerlemiş okuyamadım merak etdim bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba bende tüp bebek yaptırmaktan vaz geçtim artık biraz dinlenecem yeter yani 7 buçuk yıldır sizi seviyorum kendinize iyi bakın ve beni unutmayın olr mu

kızlar günaydın uzun zamandan beri yazmıyorum..yeni haberler varmı..yani hamişler ... merak ettim umarım msj.mı görürsünüz ve cavaplasınız..hespizini öpüyorum...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.benim sağ kasığım ve belim bugün ağrıyor.normalde dündü tarihim ama benim bazen böle 1-2 gün sarktığı oldugu içinde ümitlenemiyrm.kızlar ne olursunuz bana dua edin bugünn.hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olur inşallah bu ay.umarım bu topik bana uğur getirir.:Saruboceq:

varya dün heyecandan ölcektim olcam diye bugünde kalbim güm güm atıyor ya olursam diye.lavaboya gidemez oldum korkumdan.kızlar ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var

keşke 4-5 günüm geçmiş olsaydıda öle yazsaydım şimdi bugün buradan inşallah geçer ve bu ay hamile olurum yaaaa.en çokte eşim için istiyrm hep destek oluyr hiç şikayet etmiyr ama eminim içten üzülüyr.kurban oldugum allah hepimizin tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallaaaahhh.AMıN

günaydın şekerler hepinize nasılsınız bakalım geceden beri?
güleysacım inşallah rabbim tez zamanda dualarını gerçekleştirir,eşinin ve senin yüzünü güldürür tatlım

günaydın arkadaşLar hepinizi öpüyorum bende dün katıLdım size adetıme 7 gün warkaydirigubbakcemile5

olucak insaLLah canım hepimizin..
benim rahimde doğustan gelen çift rahım sorunu war uterus bicornis miş
nbuda düşüge sebep oluyomus galıba.cok kotu ben bebegımın kalp atıslarını duymustum.
ama 7 ay sonra sımdı tekrar denıyoruz bakalım bu ay kırmızı kart gorecekmıyımkaydirigubbakcemile3
haberleşelim bakalım neler olacak ınsallah hepimiz alırız o mıs kokulu meleklerı kucagımıza hayırlısıyla..​

evet idrar evde yaptım ya canım bilmiyorum süpermi kasıklarıma bazen bıçak saplar gibi ağrı oluyo tamam olucam diyiyorum sonra geçiyo birden sanki hiç bişey yokmuş gibi bi kaç gün daha bekliycem doktorumu arıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…