Sabırsızlanıyorum ...!

canım benim arkadaşım demiştiki bıçak saplanır gibi ağrı oldumu hamile oluyosun.bence sen hamilesin.kalk hemen git kan ver.akşamada bebişi kutla.

idrarda 1 haftaya kadar çıkmayabilir.kanda 1 gün geçsede çıkar.hemen kalk kan ver.ben bile dayanamadım 1 gün geçti diye kan verdim ama kasıklarım helede belim ağrıyor.umudum azalıyr.yarabbim inşallah bebiş ağrısıdır

ay inş canım ya ne biliyim bana yakın hastahane yokki bende buraları pek bilmiyorum tayin yeni çıktıda eşim gelsin olmazsa gidiyim heycanladırdın beni şimdi inş senin meleğin senledir

3 günün geçmiş ve kasıklarında bıçak tarzı ağrılar buna işaret.eşin gelir gelmez git bence tatlım.akşamda kutlama yap eşinle :).inşallah bu ay kuzucuklarımıza kavuşuruz

hadi canım ya öğrendinmi hemen bozma morelini nisanda inş takma takınca daha zor oluyor hayırlısı buymuş demek

nisana kaldı ama son ilaç tedaviimdi bu.mayısta aşılamam var ve ben aşılamaktan korkuyrm ilaçla hamile kalmayı çok ama çok istiyrdm

saçmalama canım ağlamak ne nisanda olurr diğer ay olur hayırlısı buymuş üzme kendini meleğin gelicek sadece annesini kızdırıyo birazcık ama eminim gelicek

kaç aylık evlisin veya ne zamandan beridir istiyorsun aşılamadan korkma benim bi arkadaşım olmuştu şimdi hamile

canım komik olucak ama benimki daha yıl olmadı 17 aralıkta evlendim 3 ay felan oldu benimde hormonum yüksek çıktı prolaktin dostinex diye bir ilaç kullanıyorum bunu kullandığım içinde adetlerim düzenli olmalıydı aksamamalıydı o yüzden hamile olmayı bu ay istemiyrum ilaç kullandım çünkü ama 3 gün gecikmesi korkutuyo beni bebeğim olmasını çok istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…