Sabırsızlanıyorum ...!

yok canım geçen ay çok takmıştm bu ay takmıyorum hormonum düzelsinde nasıl olsa gelir bebişlerimiz sende takma ende daha yenisin evliliğin tadını çıkar hiç düşünme zaten en büyük ilacı bu takarsan daha zorlaşıyo

selamlae kızlar sunwaysım üzülme sabırsızlığını anlıyorum ama adetin gec,kmeden stres yapma oluşuna bırak daha çok geriliyor insan

selamlae kızlar sunwaysım üzülme sabırsızlığını anlıyorum ama adetin gec,kmeden stres yapma oluşuna bırak daha çok geriliyor insan

merhaba canım...
bu enfeksiyon bacağada ağrı yapıyormu yaaa...
kasığımdan hariç bacağımada vuruyo..

merhaba canım...
bu enfeksiyon bacağada ağrı yapıyormu yaaa...
kasığımdan hariç bacağımada vuruyo..

canım merhaba
ben üşüttüğüm zaman kasıklarımın ağrısıyla beraber bacağımda da sızı hissediyorum yoğun bi şekilde
ayaklarını üşütmemeye çalış

canım merhaba
ben üşüttüğüm zaman kasıklarımın ağrısıyla beraber bacağımda da sızı hissediyorum yoğun bi şekilde
ayaklarını üşütmemeye çalış

canım ayağımda hep çorap ve patik var okadar dikkat ediyorum ki kendime..
bir tane kürtajım olduğu için kendimi üşütmemem gerek..
ama işte sinir etti beni bu enfeksiyon ya nerden çıktı şimdi offffffffffffffff....

bende hiç çorap ve patik çıkarmam ama nasıl üşütüyorum anlamıyorum
özellikle sol bacağıma vurur benim,bacağım sızlar çok

bende hiç çorap ve patik çıkarmam ama nasıl üşütüyorum anlamıyorum
özellikle sol bacağıma vurur benim,bacağım sızlar çok

aynen yaaaa....
benim de sağ taraf...
ve hamileliğe engel olduğunu duydum daha çok üzüldüm... :çok üzgünüm:
adetim geçsin bakalım maydanozlu süt buharını yapıcam..
doktor fitilde verdi ay nasıl kullanıcam yaaaaaa ((((((((((((

ay güzeller gelmiş evet halecim bacağa bile vuruyor aynen ben de sıkı giyinirim ama ben hep bahçedeyim hep soğuktayım 6 saat dersleri dışarda işliyorum ben iyiyim yorgunum 6 saat dans ettim 23 nisandan dolayı her ders 25 kız aynı şeyler konuşmak bile istemiuorum o derece yorgunum

ya kızlar benim aklıma bişey takılıyor kaç gündür
hamile olduğunu bilmeden doğum kontrol hapına başlasan ve uzun sürede farkına varmasan nolur?
merak ediyorum bikaç gündür?
yani hapın gebeliğe nasıl bi etkisi olur?

dr bana enfeksiyonluyken bile hamile kalınabiliyor dedi belli olmaz kesin bişey yok dedi adet olayımbitsin her gün yapacağım diğer adet dönemine yakın bırakacam bi de çörek otu kaynatacam içecem beraber yapıyoruz birbirimize destek olalım yoksa ben kaytarıyorum hale ümmühan sen de yap ömür sen de yap sibel sen de yap adını saymadığım tüm arkadaşlar YAPALIM MI ?

tehlikeli oluyor dr farkedince kesin diyor testlerle ne kadar etkilenmiş anlaşılıyor mesela ablamm kalp hastası ilaçları kullanırken kazara hamile kaldı geç farketti dr etkilemiş olabilir dedi 3 aylıkken test yapalım dedi ama ablamın kalbini o zaman hamilelik kötü etkiledi ve aldırdı etkiliyor

yapalım canım...
ben varım...
zaten çörek otu yumurtalarada çok faydalı..
bende kaytarıyorum hemen bırakıyorum, öyle birşey yaparsam yine kızın bana emi :))
naniknanik

canım benden hamiş olma konusunda umut yok ama enfeksiyon için şu çörekotunu yapabilirim

üç olduk benim adet tarihim 26 mart siz de yazın böylece takip l
kolay olurdelikafaduldendelikafadulden

hatırlayamadım adet tarihimi kaydirigubbakcemile3
9 marttı galiba
neyse zaten bi önemi yok ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…