Sabırsızlanıyorum ...!

heee hakikaten ya ama adet günü başlanır ya herşeye ondan sen o zaman benle başla istersen

öyle deme canım yaaa... :teselli:
hem adet düzenide çok önemlii..
ben inanıyorum yakın zamanda sende adet tarihlerini bizim gibi takip ediceksin :jeyyar:

inşallah güzelim Allah bekletmesin de aratmasın da hiçbirimize inşallah

elif senin adet düzensizliğin mi var ilaç kullanıyorsun o düzene sokar

son 2-3 aydır tam olarak bilemiyorum ne zaman geliceğini ama normalde 28 günde bir olurdum 5 gün sürerdi
artık 2-3 gün sürüyor:uhm:

merhaba canım...
bu enfeksiyon bacağada ağrı yapıyormu yaaa...
kasığımdan hariç bacağımada vuruyo..

merhaba canım.benımde son adet dönemımden berı sag bacagıma agrı yapıyor.ayrıca kasıgımdada var aynı agrı.dızımın tam üstü sızı gıbı.senınde tek taraflımı?benım yarada var ondan mı acaba bılmem.kücük bır yaran var dedı dr.bısey sorucam enfeksıyon ve yara aynımı?

ah canım bilmiorum yaaa..
ama benimde aynı senin gibi..
tek kasığım neredeyse ayak bileğime kadar ağrıyor, bazen dizlerime kadar..
bazen çok hafif olmakla beraber diğer kasığımda sızlıyor..
nasıl üzülüyorum bilemezsin.. ama benim enfeksiyondan, doktor fitil verdi 7 tane. onları kullanıcam..

dr gıdınce sorucam bende sızı yaprmı dıye.bu agrı yara olustuktan sonra basladı bende.acık sarı renklı bır akıntım var.

aman zor valla yok enfeksıyon yok mantar yok pco yok yara yok yok valla bır bebek yok bu ıcımde Allah ıyılıkler versın hepımıze.

geldim başım hala ağrıyor enfeksionu yıllardır geçiren biri olarak artık takmıyorum sıkıldım fitil antibiyotik sıkıldım maydonoz çok iyi geliyor bir ara idrarımı yaparken nasıl ağrıyordu maydonoz kaynattım buharına oturdum çok rahatladım şimdi yine var geçmedi adet olayım bitsin sütle yapacam ben hale var sen de gel nefertiti

canım ben bugün başlıyorum fitile..
doktor herhangibir kullanma günü vermedi, zaten gebelerde kullanabiliyormuş, yani çok düşük dozda.. boşuna adeti beklemeyeyim ben.. adetten sonramı yapsam acaba maydonozuda.. akıl ver bana nolur....................

bende yapayım tatlımmmm

yapalım canım...
ben varım...
zaten çörek otu yumurtalarada çok faydalı..
bende kaytarıyorum hemen bırakıyorum, öyle birşey yaparsam yine kızın bana emi :))
naniknanik

tamam ozaman anlaştık destek olucaz birbirimize kaydirigubbakcemile5

üç olduk benim adet tarihim 26 mart siz de yazın böylece takip l
kolay olur

benimde 3 nisan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…