- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.561
üç olduk benim adet tarihim 26 mart siz de yazın böylece takip l
kolay olurdelikafaduldendelikafadulden
eee geçti bi sonraki ne zaman kızzzzzz hale senin adet ne zaman
hem ben niye tarih yazıyorum :))
süpriz olursa diye mi:)
öyle deme canım yaaa... :teselli:
hem adet düzenide çok önemlii..
ben inanıyorum yakın zamanda sende adet tarihlerini bizim gibi takip ediceksin :jeyyar:
elif senin adet düzensizliğin mi var ilaç kullanıyorsun o düzene sokar
merhaba canım...
bu enfeksiyon bacağada ağrı yapıyormu yaaa...
kasığımdan hariç bacağımada vuruyo..
merhaba canım.benımde son adet dönemımden berı sag bacagıma agrı yapıyor.ayrıca kasıgımdada var aynı agrı.dızımın tam üstü sızı gıbı.senınde tek taraflımı?benım yarada var ondan mı acaba bılmem.kücük bır yaran var dedı dr.bısey sorucam enfeksıyon ve yara aynımı?
ah canım bilmiorum yaaa..
ama benimde aynı senin gibi..
tek kasığım neredeyse ayak bileğime kadar ağrıyor, bazen dizlerime kadar..
bazen çok hafif olmakla beraber diğer kasığımda sızlıyor..
nasıl üzülüyorum bilemezsin.. ama benim enfeksiyondan, doktor fitil verdi 7 tane. onları kullanıcam..
dr gıdınce sorucam bende sızı yaprmı dıye.bu agrı yara olustuktan sonra basladı bende.acık sarı renklı bır akıntım var.
selamlae kızlar sunwaysım üzülme sabırsızlığını anlıyorum ama adetin gec,kmeden stres yapma oluşuna bırak daha çok geriliyor insan
geldim başım hala ağrıyor enfeksionu yıllardır geçiren biri olarak artık takmıyorum sıkıldım fitil antibiyotik sıkıldım maydonoz çok iyi geliyor bir ara idrarımı yaparken nasıl ağrıyordu maydonoz kaynattım buharına oturdum çok rahatladım şimdi yine var geçmedi adet olayım bitsin sütle yapacam ben hale var sen de gel nefertiti
dr bana enfeksiyonluyken bile hamile kalınabiliyor dedi belli olmaz kesin bişey yok dedi adet olayımbitsin her gün yapacağım diğer adet dönemine yakın bırakacam bi de çörek otu kaynatacam içecem beraber yapıyoruz birbirimize destek olalım yoksa ben kaytarıyorum hale ümmühan sen de yap ömür sen de yap sibel sen de yap adını saymadığım tüm arkadaşlar YAPALIM MI ?
yapalım canım...naniknanik
ben varım...
zaten çörek otu yumurtalarada çok faydalı..
bende kaytarıyorum hemen bırakıyorum, öyle birşey yaparsam yine kızın bana emi :))
üç olduk benim adet tarihim 26 mart siz de yazın böylece takip l
kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?