Sabırsızlanıyorum ...!

bende yapayım tatlımmmm

tamam ozaman anlaştık destek olucaz birbirimize kaydirigubbakcemile5

benimde 3 nisan canım

evet canım destek olalım birbirimize, bunuda deneyelim bakalım..
nasıl olsa bende bu ay umut bile yok.. en azından şu enfeksiyon derdinden kurtulayım :bbo:

ohh be geldiniz tam kapatıyordum tatlım sen bilirsin bence fitili kullan hatta arkadaşım bana önce maydonozu yap sonra fitili kullan demişti daha etkili olur enfeksiyon için ilişki için önermiyorlar komşum enfeksiyon tedavisinden sonra hamile kaldı ona 12 tane fitil vermiş dr bana hep 6 tane demek bana yetmiyormuş bu sayı sana kaç tane verdi ümmühancım beraberiz hadi bu ay hepimiz sıkı tutalım işi yapalım bakalım ne olacak

evet canım destek olalım birbirimize, bunuda deneyelim bakalım..
nasıl olsa bende bu ay umut bile yok.. en azından şu enfeksiyon derdinden kurtulayım :bbo:

bende enfeksiyon yok Halecim ama çörek otu falan faydalı olur. soğan yemeye başladım buara. salata yapıyorum akşamları. önümüzdeki aya hazırlık yapalım dimi kaydirigubbakcemile3

emel:26 mart
hale:29 mart
ümmühan:3 nisan
elif :7 nisan
evet enfeksiyonla savaş resmen başladı kork bizden hain enfeksiyon seni yeneceğiz hahahahah

canım bana 7 tane vermiş doktor..
ben bu akşam başlıyayım diyorum.. :uhm:
gündüzleride maydonozu yaparım yada adet bittikten sonra yaparım...
birde fitilden sonra ilişki durumu nasıl oluyor, aramı vericez???????

ümmühan sen maydonozu da yap tüpleri açıyor spermcikler rahat gidiyormuş burada bana hep diyorlar hehe yaparımdiyorum ama sonra sonra derken geçiyor burada herkes benden bebek bekliyor valla sağolsunlar strese girmeyim diye soramıyorlar arkadaşlarıma soruyorlar var mı bişey diye sonra başlıyor tarifler şimdiye kadar inciri denedim iğrençti ıııykkkkk bal aldım öyle duruyor ballı çörek otu tarçın yapak mı kızlar adana ağzıyla soriyim he kene bu da antakya ağzı diyonuz bakemmmm

emel:26 mart
hale:29 mart
ümmühan:3 nisan
elif :7 nisan
evet enfeksiyonla savaş resmen başladı kork bizden hain enfeksiyon seni yeneceğiz hahahahah

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hahahah ay çok hoşsun canım yaaa...
valla ben bile korktum
:1shok:

valla bence ver tedavi olmuyor ben hata yapıp ilşki olmuştu ama dr bişey demedi sen ilişki kurma derim sen bilirsin en sağlıklısı çünkü eşine belki bulaştı dimi ne biçim cümle kurdum ya

selam sunways kız adını de hele bize nicki yazacam diye zorlanıyorum ümmühanın bundan önceki whitedaisy idi di mi kızz hatırlıyorum

valla bence ver tedavi olmuyor ben hata yapıp ilşki olmuştu ama dr bişey demedi sen ilişki kurma derim sen bilirsin en sağlıklısı çünkü eşine belki bulaştı dimi ne biçim cümle kurdum ya

enfeksıyon kanımca bende de war hemde galıba yerlesmıs ole cok antıbıyotık kullandımkı artık etkı etmıyomus dr ole dedı bende yapım nasıl yapıosanız kızlarrr bıde bıse dıcem adetıme 8 gun war ama bole kremsı bı akıntı ama az az ne bu yaaaa

adım eLif.. nıce de yazdım elıf ama kabul etmedı bı dunyaaa elıf war bununla zor aldımmm sızınkıler nemirmirmirmir

bende enfeksiyon yok Halecim ama çörek otu falan faydalı olur. soğan yemeye başladım buara. salata yapıyorum akşamları. önümüzdeki aya hazırlık yapalım dimi kaydirigubbakcemile3

ahhh canım bende de enfeksiyon yok biliyordum..
inanırmısın azcık akıntım vardı o da normal yani hiç rahatsızlık duymadım.. :1no2:
doktorum muayene sırasında farketti, çok az akıntın var, fitil vericem dedi..
yani sen yine yap maydonozlu buharı, zararlı birşey değil, hem buda açar yolları..
loveli nin dediği gibi daha iyi gider spermcikler
kaydirigubbakcemile3

tamam tatlımm yapıcam bende. belki bende de enfeksiyon vardır haberim yoktur. nasıl yapacağımızı da yaz da ben hiç bilmiyorum çünkü CADIARZU

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hahahah ay çok hoşsun canım yaaa...
valla ben bile korktum
:1shok:

bu baskıyla artık yapmazsak ayıp olur dimi :roflol: :roflol:

selammm ben geldım canlarrr

selam canım hoşgeldin

oo ben de hep var takma kız yumurtlama olabilir ha adete yakın olabliyor çünkü ben de tam gününde sağda yumurtladım ve çatladı sonra dr bana daha sol var dedi o da çatlayacak dedi ve adetime 14 gün kalmıştı daha birkaç günü var dedi delikafadulden:1shok::1shok:

selam sunways kız adını de hele bize nicki yazacam diye zorlanıyorum ümmühanın bundan önceki whitedaisy idi di mi kızz hatırlıyorum

evet canım doğru hatırlıyosun hatta whitedaisy24 tü kaydirigubbakcemile3

ya bende başladı buay azıcık akıntı. ama dediğin gibi rahatsız etmiyo. ayyyyy bende mi enfeksiyon oldum yaaaaaa kesin yapıcam bende şu maydanozu ama nasıl yapılıyo açıklayın biriniz ben bilmiyuorum canım yaaaa :uhm:

yawww yaww ben o yumurta akı gıbı olana cektıkce uzayan sıwıya alıstım tam 14 gun de we ondan bı gun once tamam war ama son ıkı ayda peydah oldu bu kremsı sey o sebepten bu ay kı hamılelık konusunda umudum kalmadı daha 8 gun war ama gecen ayda aynı akıntı oldu ama adet oldum
bı bakterı falanmı sebep acep yaw

şincik canlar çörek otunu ezelim isterseniz ezmeyelim suya 2 çay kaşığı çörek otu atalım kaynatalım ılıtalım çoğumuz çalıştığımızdan akşam yatarken yapalım yapabilen sabah yapsın maydonozu sütü kaynatalım maydonozu güzelce yıkadıktan sonra içine atalım süt miktarı 1 lt süte bir maydonoz ya da yarım maydonoz olabilir birkaçtaşım kaynatalım sonra kaynayan sütün buharına oturalım belimize havlu koyalım buhar ilk anlarda zor olur ama dayanacağımız kadar sıcaklıkta olsun yarım saat yeter her gün taze yapılacak sorusu olan?mirmirmirmiryarın sınav olacaksınız yoksa sıfır veririm klava:

harika bi cümleydi, anladım ben onu canım. merak etme kaydirigubbakcemile3

korkma kız sen de dök içini hain enfeksiyona

:roflol:

adım eLif.. nıce de yazdım elıf ama kabul etmedı bı dunyaaa elıf war bununla zor aldımmm sızınkıler nemirmirmirmir

benim adım HALE canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…