Sabırsızlanıyorum ...!

Burkem sana bişi sorcam tatlım ya.

Gebelik haftası hesaplayıcıları var ya orda benim 4 hafta 2 günlük hamile çıkıyor.
Doğum tarihide 29 eylül..

Sen nasıl hesapladın canımm

Canım bende gebelik haftası hesaplayıcılarını kullandım ve bugün itibariyle 4+6 doğum tarihide 25 eylül.

Günaydın kuzucummmmmm biz iyiyiz asıl sen nasılsınnŞenizŞeniz
ben bugün daha iyiyimm cnmm dün çook acı çektimm ama bugün çok şükür iyiyimm..benim umutlarım şubata kaldııı...herşeyin hayırlısı olsunn napalıımm..çook mutlu oluyorumm sizlerden aldıkça haberlerii kebeleğimde hamileymişş süperr yaaa allah meleklerinizi korusun kuşumm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ewweeetttt çook konuşkanıımmm en büyük dezavantajı telefon faturalarıı....:roflol:

bende terazi burcuyyuummmmmm,,,,

Oyyyyy teyzesinin burcundanmı olacak benim meleğimmm .

Valla fiziği gözlerimi falan bana benzesin ama huyu babasına benzesin.Ben çok inatçıyım oğlak burcuyum eşim koç burcu ama hiç küslük bilmez kin yapmaz çok iyi kalpli kocam çokkk

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ewweeetttt çook konuşkanıımmm en büyük dezavantajı telefon faturalarıı....:roflol:

Bende çok konuşurum hem terazi burcundan konuşkanlığını alırsa hemden benden alırsa eyvahlarrrrrrrrr olsun kızlar cırcır böceği çok konuşacakk:dance::dance:

bende oglak burcuyum bebisim de terazi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…