- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.781
Ay o ne ya! Midem kalktı. Değil yıkamak ütü bile yaparım artık.
bende yıkamıyodum ama bundan sonra hayatta yıkamadan giymem felaket kaşıntı bastı bana
tatlım nasıl yıkamazsın yaa olurmu mıkroplar kaynıyo kırk kısı el suruyo yerlerede surunuyo we en hassas yerıne temas edıyoo aaaaaa olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz:1closedeyes:klava:
inşallah güzel çıkar umarım bir aksilik çıkmaz belirtim sadece bel ağrısı sırt üstü yatamadım belimin ağrısına hep yan yatıyorum ben adet olucam diye yordum çünkü kasıklarıma kramp giriyordu. birde göğüslerim normalde şişer bu sefer damarları belli oldu çok şişti bu kadar ama hala bana şaka gibi geliyor bu tam onuncu ayımızdı daha inanamıyorum
ayy kızlar bi tane mail gelmiş şimdi iççamaşırlarınızı yıkamadan giymeyin diye
çok fena bi resim vardı kadının göğsünde kurtçuklar vardı
içim fena oldu valla
ümmühancım sana gönderdim maili
Ümmühan naber canım. Görüşemiyoz. Ben de çok el yıkarım. Ama hiç yeni bi iç çamaşırını yıkamak aklıma gelmemişti. Yani pek akıl edemedim onu. Temizdir diye düşündüm heralde. Saf mıyım neyim.
bende el yıkama konusunda takıntılıyımdır ama sütyeneri ilk seferinde yıkamıyorum nedense.temiz geliyor heralde bize
ayy hadi ömür unutaım şunu
halamın gelini göndermiş bana dedim ona da nerden gönderdin diye
Ben de pek mail gönderip almayı sevmiyorum. insanlar ne abuk subuk şeyler gönderiyolar. İçim kalkıyo valla. Bi de yok 10 kişiye gönder yok 6 kişiye gönder dileğin olsun. Diyorum herkese bana bi şey göndermeyin diye. Onun için pek kullanmıyorum msn i falan. Böyle bazı yerlere üye falan olmak için kullanıyorum.
bu resim daha önce burada da vardı uzun süre etkisinde kalmıştım ayyykkkk neler yaptınız bakalımm ümmühancım ne var ne yok ömürcüm keyifler nasıl özledik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?