Sabırsızlanıyorum ...!

bende yıkamıyodum ama bundan sonra hayatta yıkamadan giymem felaket kaşıntı bastı bana

tatlım nasıl yıkamazsın yaa olurmu mıkroplar kaynıyo kırk kısı el suruyo yerlerede surunuyo we en hassas yerıne temas edıyoo aaaaaa olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz:1closedeyes:klava:

tatlım nasıl yıkamazsın yaa olurmu mıkroplar kaynıyo kırk kısı el suruyo yerlerede surunuyo we en hassas yerıne temas edıyoo aaaaaa olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz:1closedeyes:klava:

tüm iç çamasrılar artık yıkanıop oyle gıyılecek anlastıkmııııııııı

neyse kızlar kapatalım bu muhabbeti
ee anlatın bakalım neler yapıyosunuz?
ben yemeğimi pişirdim bi yandan
yaprak dökümünü seyrediyorum şimdi

canımm benimmmmmmm çok sevindimmmmmmmm Şeniz Şeniz

ayyyyyyyy tam adamına attın :roflol: bakarım şimdi. var ya okadar pipirikliyim ki asla yıkamadan giymem. onu bırak günde 100 ke el yıkarım okadar yani kaydirigubbakcemile3

ben komşuya çıkıyorum kızlar gelince bakıcam size. öpüyorum hepinizi Şeniz

Ümmühan naber canım. Görüşemiyoz. Ben de çok el yıkarım. Ama hiç yeni bi iç çamaşırını yıkamak aklıma gelmemişti. Yani pek akıl edemedim onu. Temizdir diye düşündüm heralde. Saf mıyım neyim.

bende el yıkama konusunda takıntılıyımdır ama sütyeneri ilk seferinde yıkamıyorum nedense.temiz geliyor heralde bize
ayy hadi ömür unutaım şunu
halamın gelini göndermiş bana dedim ona da nerden gönderdin diye

selam ben geldim yine ev bulamadım eşimin okulunun voleybol maçına gittik çok eğlendik öğretmenleer maç yapıyor tezahürat yaptık bol bol ağrım arttı yarın adet olacam ondan burcucum çok sevindim darısı başımıza inşallah

bu resim daha önce burada da vardı uzun süre etkisinde kalmıştım ayyykkkk neler yaptınız bakalımm ümmühancım ne var ne yok ömürcüm keyifler nasıl özledik valla

Ben de pek mail gönderip almayı sevmiyorum. insanlar ne abuk subuk şeyler gönderiyolar. İçim kalkıyo valla. Bi de yok 10 kişiye gönder yok 6 kişiye gönder dileğin olsun. Diyorum herkese bana bi şey göndermeyin diye. Onun için pek kullanmıyorum msn i falan. Böyle bazı yerlere üye falan olmak için kullanıyorum.

Ben de 2- 3 gün giremedim kk'ya. Özledim sizleri Emelcim.

bide şeyler var bu maili iletmezsen kötü şans seni bulcak falan:roflol:
bende çok hoşuma giden bişey olursa gönderirim

Hep o kötü şans gibi maillere sinir oluyorum ben de. Yok talihsizlik peşini bırakmaz. Yok başına kötü bi şey gelir. Huzursuz oluyorum ben.

Elif bu arada mutfağın çok güzelmiş. Baktım resimlere. Ben de mutfağımı değiştirmek istiyorum fikir oldu benim için. Benim evde Amerikan mutfak olabilir mi acaba diye baktım ama olmuyo galiba:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…