- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Günaydınnnnn canımmmmm.eeee başı kim çekti kızım ben şanslıyımdır darısı senin başına inş......:Saruboceq::Saruboceq:
Hadi inş. bakalım hergün bi hamiş haberleri alıyoruz yarında senden alırız bu güzel haberi inş..
AMİNNNN bitanem Şeniz
eeee ne diyeyim valla doğru söze ne denir. bereketli hatunsun kaydirigubbakcemile3
inşallah canım da bir yandan da içimde korku var ya kötü bişey varsa diyesenağlama
sırnaşık şeyyaşşaaasssııınnnnn bir sürü benimm gibii teraziii büyüyeceekkkkkk:roflol::roflol:
bende oglak burcuyumbebisim de terazi :)
:içelim:else inşş cnmm yarın güzel bi haberde senden gelirr....benim uğurumuda şubata saklayınn olmazmıı... kocişime sevgililer günü hediyesi olsunn:teytey::teytey::teytey:
kelebek canım çok sevindim senin adına allahım kucağına almayda nasip etsin (aminn)
acaba bendemi bugün bi hassas test alıp yapsam :)
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
inşallah hepimiz eylülde ekimde doğum öykülerimizi yazıyo olalım burda:1hug:
bende oğlak burcuyum bende bendeeee hihoyyyt inşallah bende hamileyimdir benimde bebişim terazi olur yaaaaa. kızlar yaaaa yoksa biz kardeşmiyiz kaydirigubbakcemile3 bu sıralar oğlak burcunun hormonları ve doğurganlık seviyeleri yüksek sanırım kaydirigubbakcemile3
İlk doğum yapan kim olacak kızlar.
Bu arada ben bir kaç hafta bekleyim diyorum doktora gitmek için ne dersiniz?
İlk doğum yapan kim olacak kızlar.
Bu arada ben bir kaç hafta bekleyim diyorum doktora gitmek için ne dersiniz?
hamişler muhtemel doğum tarihlerinizi yazın bakalım:dance::teytey:
amin canim
yap canim sırnaşık şey kac gunun kaldi ?
canım ya daha 9-10günüm var
hassas testtede okadar erken çkmaz heralde
acaba kantestinde çıkarmı
senin kaç günün kala belli oldu canım
:teytey::teytey::teytey:Sıra sende hergün bi hamişimiz var valla dua ediyorum senin için hamilelerin duası kabul olur canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?