- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Benim tahmini 29 eylül canım
sağol bitanem Allah razı olsun Şeniz ağlattın beni yaaa senağlama negüzel bir arkadaşlık kurduk hep birlikte. birbirimizi görmedik bile. benim iyiliğim için dua eden arkadaşlarım var senağlama senağlama
Çok iyi anlıyorum seni inan bana bende bu siteye üye olduktan sonra hamile haberleri alınca ne biliyim doğum hikayelerini falan okuyunca gözlerim dolar boğazım düğümlenirdi bir umut oluyo insana burası gerçekten.Yakın arkadaşınla bile paylaşamadıklarımızı biz burda paylaşıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz bende çok mutluyum burda iyiki tanımışım hepinizi canım.
günaydın kızlar
Niye bekliceksin canım sen keseyi gördünmü ki?
hamişler muhtemel doğum tarihlerinizi yazın bakalım:dance::teytey:
Görmedim ama biraz büyüse de öyle görsem diyorum.Zaten doktorum da bu hafta doluymuş.Kısacık bir zamana sığışmak istemedim.Sen gittin mi doktora.
ınsallah nerden nereye ve ben subatta vericez bu mutlu haberı kocalarımıza ve sıze.
inşşş cnnmm allah söyletiyoo diyeliimm...hem boş kalmasınn aylar değilmii.şubatta doludolu geçsiinnnhihoyyythihoyyyt
eweett yaaa artunerr girmedii dün sabahtan berrii ...cnm benimm yaaa çok üzgünn ..girse biraz teselli ederdikkk..
ne boşuu cnmm ...eşim diyoki nerden çıktıı gün aşırıı hergünn olmazsa olmazzzz:roflol::roflol::roflol: öldümm yaaaa gülmekteennn sen sperm kaliteni düşürürsün şekerimm dedimm böyle yapmaklaaa...gün aşırıyla sen düşürüyorsun benim sperm kalitemii diyo oyyy oyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nefertiti nerdennereye buay boş bırakmayın kocalarınızı zaman kaybetmeyinnnnn çalışınnnnnnnnklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?