- Konu Sahibi Kelebek_00
-
ne boşuu cnmm ...eşim diyoki nerden çıktıı gün aşırıı hergünn olmazsa olmazzzz:roflol::roflol::roflol: öldümm yaaaa gülmekteennn sen sperm kaliteni düşürürsün şekerimm dedimm böyle yapmaklaaa...gün aşırıyla sen düşürüyorsun benim sperm kalitemii diyo oyyy oyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm şua an iyi olduğuna çook sevindiimm..herşeyin hayırlısı bitanemm üzme kendinii Şenizmerhaba arkadaşlar özledim sizi dün o moral bozukluğuyla eşim evde bırakmadı bende hamile şüpesi olduğu için saçlarımı boyatdıramıyordum dün saçlarımı boyatdım ve gerçekten moralime iyi geldi ve bu ay geçdikten sonra artık bütün umudum tüp bebeğe kaldı allahım sizi annelikten mahrum etmesin çok zor inanınki ama şimdi iyiyim insanın kendini hamile hissetmesi bile harikaydı ama artık 5 ayda geciksem merak etmiyecem eşim bana doktora gideceğimiz akşam allaha dua etdim hayırlısıysa hamile olsun değilse adet olsunki rahatlasın demiş demekki hayırlısı böyle ama sizi çok seviyorum
merhaba arkadaşlar özledim sizi dün o moral bozukluğuyla eşim evde bırakmadı bende hamile şüpesi olduğu için saçlarımı boyatdıramıyordum dün saçlarımı boyatdım ve gerçekten moralime iyi geldi ve bu ay geçdikten sonra artık bütün umudum tüp bebeğe kaldı allahım sizi annelikten mahrum etmesin çok zor inanınki ama şimdi iyiyim insanın kendini hamile hissetmesi bile harikaydı ama artık 5 ayda geciksem merak etmiyecem eşim bana doktora gideceğimiz akşam allaha dua etdim hayırlısıysa hamile olsun değilse adet olsunki rahatlasın demiş demekki hayırlısı böyle ama sizi çok seviyorum
merhaba arkadaşlar özledim sizi dün o moral bozukluğuyla eşim evde bırakmadı bende hamile şüpesi olduğu için saçlarımı boyatdıramıyordum dün saçlarımı boyatdım ve gerçekten moralime iyi geldi ve bu ay geçdikten sonra artık bütün umudum tüp bebeğe kaldı allahım sizi annelikten mahrum etmesin çok zor inanınki ama şimdi iyiyim insanın kendini hamile hissetmesi bile harikaydı ama artık 5 ayda geciksem merak etmiyecem eşim bana doktora gideceğimiz akşam allaha dua etdim hayırlısıysa hamile olsun değilse adet olsunki rahatlasın demiş demekki hayırlısı böyle ama sizi çok seviyorum
hmmm sizinde daha yeniymiişş.allahımm inş çok bekletmez bizlerii tez zamaanda meleklerimizi koyar göbişimize inşş..valla yöntemlerini uyguluycaz artık.bızde ıkı senelık evlıyız nerdennereye.4 aydır falan denıyoruz bızde.
yazmaya gerek yokk cnmm her eczanede farklı markalar var..ama hassas test alacaksan ya fortel yada clear blueeArkadaşlar günaydın.İdrar tahlili yaptırıcam ilaç ismi yazar mısınız?Unudum yok ama beklemektense test yapıyım.
senef canım senin adına çok sevindim allhım bana nasip etmedi ama bekleyen herkesin hamile olması için dua ediyorum 1 tanemiz hamile değilse 10 tanede annemiz var meleklerimiz doğru zamanda uçup gelsinler kollarımıza trakkeki ya allah aşkına kendinize dikkat edin artık üzücü şeyler duymak istemiyorum
trakkeki bu arada gezmeler filan ne oluyo kızz bak o meleğime bir grip olr içinde rahat edemezse soracam sana anne olamadım bari teyze olayım ona ve kendine iyi bakki birde aklım sizde kalmasın
innşş hayırlı haberlerle gelir annen cnmm...herkeze günaydın bende dün doktora gittim 2-3 cm lik kist gözüküyoru dedi ama çatlamamış yumurttada olabilir yani gebelik kistti dedi kan tahlili verdim dün bugün annem gidip alıcak 5 te ben çalıştıgım için dualarınızı bekliyorum umarım hüsrana ugramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?