Sabırsızlanıyorum ...!

merhaba arkadaşlar özledim sizi dün o moral bozukluğuyla eşim evde bırakmadı bende hamile şüpesi olduğu için saçlarımı boyatdıramıyordum dün saçlarımı boyatdım ve gerçekten moralime iyi geldi ve bu ay geçdikten sonra artık bütün umudum tüp bebeğe kaldı allahım sizi annelikten mahrum etmesin çok zor inanınki ama şimdi iyiyim insanın kendini hamile hissetmesi bile harikaydı ama artık 5 ayda geciksem merak etmiyecem eşim bana doktora gideceğimiz akşam allaha dua etdim hayırlısıysa hamile olsun değilse adet olsunki rahatlasın demiş demekki hayırlısı böyle ama sizi çok seviyorum

Biz geçtiğimiz aylarda bir gün birlikte oluyoduk 2 gün olmuyoduk o ay olmadı..

Geçen ay 1 gün birlikte olduk bir gün olmadık ama yine hamile kalamadım..

Eşimde dedi aaaaaaa ama bu sefer kaçarı yok hergece hergece :roflol::roflol:

Hatta sabah akşam olduğuda oldu ama hamiş kaldım canım.

Sperm kalitesi düşmesiyle alakası yok yani siz çalışmalara hergün devam edin pes etmek yok..:dance:

cnm şua an iyi olduğuna çook sevindiimm..herşeyin hayırlısı bitanemm üzme kendinii Şeniz

Canım merhaba merak ettik seni ya..Hakkında hayırlısı buymuş demekki hiç moralini bozma...
Saçlarınıda boyatmış amanda aman yerim ben seni:1hug:

valla yöntemlerini uyguluycaz artık.bızde ıkı senelık evlıyız nerdennereye.4 aydır falan denıyoruz bızde.

Ohh iyi yapmışsın moraline iyi gelmiş saçlarını boyatmak ama bence adet olmak iyi gelmiştir ben adet olunca çok mutlu olurdum.kaydirigubbakcemile2 Birde gerçekten herşeyin hayırlısını istemek lazım.Allah hepimize hayırlısını versin canım.

senef canım senin adına çok sevindim allhım bana nasip etmedi ama bekleyen herkesin hamile olması için dua ediyorum 1 tanemiz hamile değilse 10 tanede annemiz var meleklerimiz doğru zamanda uçup gelsinler kollarımıza trakkeki ya allah aşkına kendinize dikkat edin artık üzücü şeyler duymak istemiyorum

Valla canım biraz boğazım acıyo bide boynum tutulmuş ama aklıma hemen sen geldin.
Dedim artuner duymasın bana çok kızar valla dediçüm.Ama bugün iyiyim canım
Sende kendine çok iyi bak moralini hiç bozma

bu arada çok sağolun canlarım iyiki kapıdan çıkmadan adet oldum ya giderken olsaydım daha kötü olurdum ve adet olunca gerçekten rahatladım hamile değilsem geç olmanın bir anlamı yokki eşimede çok belli etmedim üzüldüğümü en azından artık yapacak bir şey yok sonuçda

trakkeki bu arada gezmeler filan ne oluyo kızz bak o meleğime bir grip olr içinde rahat edemezse soracam sana anne olamadım bari teyze olayım ona ve kendine iyi bakki birde aklım sizde kalmasın

trakkeki bu arada gezmeler filan ne oluyo kızz bak o meleğime bir grip olr içinde rahat edemezse soracam sana anne olamadım bari teyze olayım ona ve kendine iyi bakki birde aklım sizde kalmasın

Yok be güzelim çok fazla gezmiyorum valla salı akşamları kızlarlar görüşüyoz valla dikkat ediyorum sen hiç merak etme.Hem sende en yakın zamanda anne olacaksın gör bak trackeki demişti dersinhihoyyyt

herkeze günaydın bende dün doktora gittim 2-3 cm lik kist gözüküyoru dedi ama çatlamamış yumurttada olabilir yani gebelik kistti dedi kan tahlili verdim dün bugün annem gidip alıcak 5 te ben çalıştıgım için dualarınızı bekliyorum umarım hüsrana ugramam

innşş hayırlı haberlerle gelir annen cnmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…