Sabırsızlanıyorum ...!

Adet günüm bugün.Hamile olsam çıkardı.Canım çok sıkılıyor.
hayır çıkmayabilirdee....hemen umutsuzluğa kapılmaa...adetinden 3 gün sonra test yapıp negatif çıkan kişinin kan testinde pozitif çıkıyor..o yüzden umutsuzluğa kapılman için daha çok erken..bi bakalım adet olmazsan bugün yarın bir iki gün sonra tekrar yaparsınn.okk

Ağzından bal damlıyor canım.Keşke dediğin gibi olsa ama bütün adet belirtilerim var.Kesin hastalanıcam.Kırmızı kartı bu ay da görücem maalesef.
Görüşmek üzere..

hamiş olana arkadaşlar ateş basması,baş ağrısı gibi belirtileriniz de var mı ya?
herşeyi hamileliğe yormaya başladım yarın hüsran olcak gibime geliyor
sabahtan beri bişey yiyemedim bulantıdan,her yer yumurta kokuyor sanki.

aboooooo gerçektenmiiiii meleğin gelecek annesii...:sm_cool:

Evet elsecim sen de hamilesin.Beni de feci ateş basıyordu ve 10 metre uzaktaki bir insanın bile kokusunu alıyordum, hala alıyorum gerçi. Hayırlı olsun canım.

Evet elsecim sen de hamilesin.Beni de feci ateş basıyordu ve 10 metre uzaktaki bir insanın bile kokusunu alıyordum, hala alıyorum gerçi. Hayırlı olsun canım.

yanıyorum canım ya yanaklarım kıpkırmızı
kendimi de inandırmaya başladım hamiş olmaya :CüvCüv:
keşke bugün öğlende gitseydim hastaneye.akşam bir test alayım eve giderken bari

Ne oldu güzelim hamilelik belirtilerin başladı yoksa heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Testi sabah yapmak daha garanti oluyor canım aklında bulunsun.Artık sabaha kadar uyuyamazsın ama olsunkaydirigubbakcemile3

Ne oldu güzelim hamilelik belirtilerin başladı yoksa heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım o belirtiler taa adet olmadan önceden beri varda idrar testi negatif çıkınca ben üstünde durmadım.kaç gündür kolonyasız gezemiyorum:1rolleyes:
korkuyorum ya yarın kesin negatif çıkarsenağlama

canım o belirtiler taa adet olmadan önceden beri varda idrar testi negatif çıkınca ben üstünde durmadım.kaç gündür kolonyasız gezemiyorum:1rolleyes:
korkuyorum ya yarın kesin negatif çıkarsenağlama

Senin daha önce adet günlerin nasıl dı normalmiydi.Hakkında hayırlısı tatlım belki hamile olabilirsin çünkü belirtilerin bizimkilerle hemen hemen aynı.
Gerçi adet ile hamilelik belirtileride aynı.

adet olacam galiba yine bu ay ağrılarım başladı sabırsızlanamıyorum bile içim öyle yanıyor ki ağlamak istiyorum ama gözyaşımm akmıyor başım ağrıyor gözlerim ağrıyor ama yok gözyaşım bile gelmiyor aynı bebeğim gibi annemmm gel artık hayırlısıyla çok üzülüyorum annem kuzum mis kokulum özellikle ablamın kızına sanki anne olsam böyle olcak böyle seveceğim gibi mis kokulu uykusunda onu seyretmek gülüşünü görmek caaanııım sııkkkkıııınnnnnn yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…