- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Senin daha önce adet günlerin nasıl dı normalmiydi.Hakkında hayırlısı tatlım belki hamile olabilirsin çünkü belirtilerin bizimkilerle hemen hemen aynı.
Gerçi adet ile hamilelik belirtileride aynı.
En son idrar testini tam olarak nezaman yapmıştın ki?
Ya ben.Bir de işteyim kimseye söylemedim hamile olduğumu milletten gizli habire yiyorum güzelim sorma gitsincokacimcoook
hiç bugüne kadar adetim beni şaşırtmadı tam 28 günde gelirdi ve tam 5 günde biterdi canım ya ve renginde de anormal olan bişey yoktu.
adet günümden önceki gün az biraz ağrım olurdu tam en şiddetli hissettiğim anda da adet olurdum zaten.
bu ay yazmıştım 6 gün geç geldi,2 günde bitti:uhm:ama sancı nerdeyse 15 gün önceden başladı hala daha bitmedi.CADIARZU
adet olacam galiba yine bu ay ağrılarım başladı sabırsızlanamıyorum bile içim öyle yanıyor ki ağlamak istiyorum ama gözyaşımm akmıyor başım ağrıyor gözlerim ağrıyor ama yok gözyaşım bile gelmiyor aynı bebeğim gibi annemmm gel artık hayırlısıyla çok üzülüyorum annem kuzum mis kokulum özellikle ablamın kızına sanki anne olsam böyle olcak böyle seveceğim gibi mis kokulu uykusunda onu seyretmek gülüşünü görmek caaanııım sııkkkkıııınnnnnn yaaa
adetim 6 gün gecikince akşam yapmıştım yani ayın 12sinde.13-14 adet oldum zaten.sonra da gelen giden başka bişey yok:çok üzgünüm:
Ayy senin işin daha zormuş valla ben enazından evdeyim yanıma stok yaptım artık git gel başa çıkamadım napim:roflol:
adet olacam galiba yine bu ay ağrılarım başladı sabırsızlanamıyorum bile içim öyle yanıyor ki ağlamak istiyorum ama gözyaşımm akmıyor başım ağrıyor gözlerim ağrıyor ama yok gözyaşım bile gelmiyor aynı bebeğim gibi annemmm gel artık hayırlısıyla çok üzülüyorum annem kuzum mis kokulum özellikle ablamın kızına sanki anne olsam böyle olcak böyle seveceğim gibi mis kokulu uykusunda onu seyretmek gülüşünü görmek caaanııım sııkkkkıııınnnnnn yaaa
Benimde adetim 28 günde geliyodu ozaman sende bişiler var hadi bakalım hayırlı haberlerle yarın gelirsin inş.
Sabahı beklemene gerek yok canım idrarını bi kaç saat tut zaten senin varsa bile çıkar kikaydirigubbakcemile5
2 yıllık evliğim 8 aydır bekliyorum ama ilaç kullanmıştım bir türlü düzelmedim eskisi gibi olmadım geçer dedi dr ama yumurtlamada problem var bence dr göre normal ama adetten 10 gün önce lekelnme yaşıyorum sonra adet oluyorum ilaç etkisi devam ediyor hakkımızda hayırlısı
selam kizlar nabersiniz
selam kizlar nabersiniz
anneme gittim geldim kizlar :) simdi annem bu ay denedigimizi biliyordu gittim gosterdim testi :) hamilesin hamilesin dedi :) ay cok sevindii.
sizler nasilsiniz?
canım senin adına çook sevindimm..kız ne kadar yeğenim oldu maşşallaahhh.....allahıım sizi nazarlardan korusunnanneme gittim geldim kizlar :) simdi annem bu ay denedigimizi biliyordu gittim gosterdim testi :) hamilesin hamilesin dedi :) ay cok sevindii.
sizler nasilsiniz?
canım senin adına çook sevindimm..kız ne kadar yeğenim oldu maşşallaahhh.....allahıım sizi nazarlardan korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?