Sabırsızlanıyorum ...!

Senin daha önce adet günlerin nasıl dı normalmiydi.Hakkında hayırlısı tatlım belki hamile olabilirsin çünkü belirtilerin bizimkilerle hemen hemen aynı.
Gerçi adet ile hamilelik belirtileride aynı.

hiç bugüne kadar adetim beni şaşırtmadı tam 28 günde gelirdi ve tam 5 günde biterdi canım ya ve renginde de anormal olan bişey yoktu.
adet günümden önceki gün az biraz ağrım olurdu tam en şiddetli hissettiğim anda da adet olurdum zaten.
bu ay yazmıştım 6 gün geç geldi,2 günde bitti:uhm:ama sancı nerdeyse 15 gün önceden başladı hala daha bitmedi.CADIARZU

Ya ben.Bir de işteyim kimseye söylemedim hamile olduğumu milletten gizli habire yiyorum güzelim sorma gitsincokacimcoook

Ayy senin işin daha zormuş valla ben enazından evdeyim yanıma stok yaptım artık git gel başa çıkamadım napim:roflol:

Benimde adetim 28 günde geliyodu ozaman sende bişiler var hadi bakalım hayırlı haberlerle yarın gelirsin inş.

Sabahı beklemene gerek yok canım idrarını bi kaç saat tut zaten senin varsa bile çıkar kikaydirigubbakcemile5

lovelimmmmm yavru kuşummmm daha önce ne konuştuk seninle üzülmek yok hadi bakalım :1hug: bak burdaki arkadaşlar çok cana yakın samimi. çok güzel bir ortam var. konuşup moral buluyoruz. hadi sende üzme kendini hadiiiiiiiiii Şeniz

adetim 6 gün gecikince akşam yapmıştım yani ayın 12sinde.13-14 adet oldum zaten.sonra da gelen giden başka bişey yok:çok üzgünüm:

Benimde hamile kalmadan önce adetimin ilk günleri kahverengi gelirdi 2.gün normal gelirdi 4.5.6. günler yine kahverengi gelirdi.
Ben doktoruma sormuştum rahim kendini gebeliğe hazırlıyo demişti ve sonra adet olmadım zaten:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ayy senin işin daha zormuş valla ben enazından evdeyim yanıma stok yaptım artık git gel başa çıkamadım napim:roflol:

Vallaha özendim sana yeme işini gizli saklıda olsa hallediyorumda uykum gelince çok zor oluyor gerçekten şimdi zor tutuyorum başımı mesela masanın üzerinde uyuyacağım nerdeyse o kadar yani.mirmirmirmir

canım benim Allah'ım bize de bebişler vericek inşallah üzme kendini.
kaç yıllık evlisin ki?

2 yıllık evliğim 8 aydır bekliyorum ama ilaç kullanmıştım bir türlü düzelmedim eskisi gibi olmadım geçer dedi dr ama yumurtlamada problem var bence dr göre normal ama adetten 10 gün önce lekelnme yaşıyorum sonra adet oluyorum ilaç etkisi devam ediyor hakkımızda hayırlısı

inşallah canım hayırlı haberler olur.
idrarımı bırak bikaç saati yarım saat zor tutuyorum ki

Lovelicim daha çok yeniymişsin.Acele etme canım zamanı gelince olur İnş.Ben 6 yıllık evliyim bir türlü cesaret edememiştik deneyince de hemen olmuyor zaten.Sabırlı ol ve herşeyin hatırlısını iste canım.

anneme gittim geldim kizlar :) simdi annem bu ay denedigimizi biliyordu gittim gosterdim testi :) hamilesin hamilesin dedi :) ay cok sevindii.

sizler nasilsiniz?

kızlar hepinizin ilk bebişleri galiba di mi?
bayanlara yaş sorulmaz ama kaç yaşındasınız acaba?merak ettim
ben 24 buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…