Sabırsızlanıyorum ...!

Canım karamsar olma bukadar.Gebe kalabilmek için stres yapmaman gerekiyo bunu biliyosundur heralde.Hiç üzülme yüce rabbim en yakın zaman nasip eder sana da inş.
Cennet kokusunu en yakın zamanda duyması nasip eder inş.

Moralini bozma tatlım bizler sizin için dua ediyoruz.

Son düzenleme:
Vallaha özendim sana yeme işini gizli saklıda olsa hallediyorumda uykum gelince çok zor oluyor gerçekten şimdi zor tutuyorum başımı mesela masanın üzerinde uyuyacağım nerdeyse o kadar yani.mirmirmirmir

Allah yardımcın olsun canım bende tv izlerken falan pek bi uyuşuk oluyorum zaten hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ev işi falan çok fazla yaptığım yok kaydirigubbakcemile3

:teytey:ben bebişimle hamilelik dönemimi işte geçirecem inşş..doğduktan sonra evimizde olacazzz:teytey::teytey:

En güzeli o aslında bebişine de kendin bakarsın ne güzel.

Evet canım bende üniv.mezun olduktan sonra 4 yıl özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalıştım.Evlendikten sonra çıkmak zorunda kaldım işyerime evim 1 saat uzaklıkta oldu o yüzden bıraktım.Sonra tekrar eşim iş aradı ama olmadı bide kriz falan girince malum iş falan yok.Bebeğim olursa işi bırakırım demiştim kendim ilgilenmek istiyorum zaten.Anne özlemi çekmesin yavrum.İstediğim de oldu evde kalmak sıkıcı ama şimdi mutluyum alıştım.

desenize en yaşlınız benim 31 ve bebeğim daha yok ahhh kızlar dua edin bize hamile duası kabul olur

desenize en yaşlınız benim 31 ve bebeğim daha yok ahhh kızlar dua edin bize hamile duası kabul olur

Canım allahım en yakın zamanda sanada bebek nasip eder inş.Tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın AMİN:Saruboceq::Saruboceq:

en güzeli bebeğine kendin bakmak bence de çok üzülüyorum başkasına bırakılmak zorunda olan bebeklere.anneler içinde zor aslında ama.
iştekiler hep bana takılıyorlardı bi bebiş olursa ofise koyarız beşiği bakarız burda diye.yeni evli tek ben olduğum için herkes bekliyor tabi,kızlar var abla sen hamile kalırsan besleriz biz seni durmadan diyolar:1rolleyes:

Aslında bende kendim bakmak istiyorum ama eşim memur nasıl idare edeceğiz bilmiyorum çalışmazsam.Küçük bir şehire tayin istese diye bile düşünüyorum yani bebişimi kimselere teslim etmek istemiyorum.

Aslında bende kendim bakmak istiyorum ama eşim memur nasıl idare edeceğiz bilmiyorum çalışmazsam.Küçük bir şehire tayin istese diye bile düşünüyorum yani bebişimi kimselere teslim etmek istemiyorum.

Aslında bu şartlarda ev geçindirmek zor tabi.Gerçi allah rızkını verir bebeklerimizin ama gerçi çok büyükde konuşmak istemiyorum.Ben herşeyi ile kendim ilgilenmek istiyorum kimseye emanet edemem ki.Bide kayınvalidem ben bakarım falan dedi bikaç kez fakat istemiyorum çocuğumun kayınvalidemin kültürünü almasını..Bazı kayınvalideler var kendilerine anne dedirtmek istiyolarklava:klava:

Doğum izni olur heralde dimi canım sizde...Evin işyerine yakınsa gidip gelirsin.yerimseniben

Ay sorma işi bırakmasam benimkide öyle diyecek kesin ve çok güvenmiyorum yani bebişimi bana karşı doldurabilecek bir karakteri var daha önce gözlemlediğim durumlar oldu yani.İşi bıraksam geçinemeyiz .Doğum izni de toplamda 4 ay falan sanırım.Daha az değildir İnş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…