- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Doğum izni olur heralde dimi canım sizde...Evin işyerine yakınsa gidip gelirsin.yerimseniben
Ay sorma işi bırakmasam benimkide öyle diyecek kesin ve çok güvenmiyorum yani bebişimi bana karşı doldurabilecek bir karakteri var daha önce gözlemlediğim durumlar oldu yani.İşi bıraksam geçinemeyiz .Doğum izni de toplamda 4 ay falan sanırım.Daha az değildir İnş.:Saruboceq:
bende yeni 25 yaşıma girdim canlarım a.s.
bebeğimde olursa inşallah kayınvalidem bakacak. çok iyi bakacağına eminim. yine de kendim bakmak isterdim ama çalışmak zorundayım. ev kira tek maaşla istanbulda yaşamak zor :çok üzgünüm: en azından çalışacağım için bebeğimin her türlü ihtiyacını karşılayabileceğim için bununla kendini teselli ediyorum.
4 ay ücretli izin,6 ay da ücretsiz izin oluyor bildiğim kadarıyla.
bi hamile olayım da o zaman düşüncez artık.annem başka şehirde,kayınvalidem başka ülkede.yalnızız burda yani
Allah yardımcın olsun canım ya annen yine bir süre gelir kalır yanında merak etme..
haklısın canım tabi aklım kalır ayrı kalmak zor olur:çok üzgünüm: kayınvalidem eltimin oğluna bakıyor 4 yaşında geceleri de almıyor eltim. kayınvalidem çok güzel bakıyor. o açıdan içim rahat eder ama çok özlerim kesin :çok üzgünüm: imkanım olsa hiç çalışmam bebeğime kendim bakarım :çok üzgünüm:Tabikide bebek bakıcılarından kat kat çok iyi bakarlar ama nebilim kendi bakman gibi olmaz heralde.Bide hep aklın meleğinde kalıcak.Ay ağlıyomu acaba karnı acıkmışmıdır napıyodur şimdi falan filan diye.
bebiş olsa annem durabilir mi zaten doğmadan gelir yanıma yanlız bırakmaz
teyzemle ikisi sen yap gönder biz bakarız burda diyolar
Bende acaba üçüz mü yapsam diyorum bitanesi kendi anneme bitanesi kayınvalideme bitanesi kendime aaaa kimse darılmaz kırılmaz dimi amakaydirigubbakcemile3
haklısın canım tabi aklım kalır ayrı kalmak zor olur:çok üzgünüm: kayınvalidem eltimin oğluna bakıyor 4 yaşında geceleri de almıyor eltim. kayınvalidem çok güzel bakıyor. o açıdan içim rahat eder ama çok özlerim kesin :çok üzgünüm: imkanım olsa hiç çalışmam bebeğime kendim bakarım :çok üzgünüm:
Ay çok heyecanlandım birden nasıl geçecek bu 9 ay kızlar.delikafadulden
Ay çok heyecanlandım birden nasıl geçecek bu 9 ay kızlar.delikafadulden
geççek güzel güzel sonra tatlı bebişlerinizi anlatçaksınız bize,resimlerini koycaksınız bakçaz di mi annesi:CüvCüv:
ayyy bende heyecanlandım şimdi 9 ay nasıl geçecek ama doğum korkusuda var bende yaaCADIARZU
haklısın canım tabi aklım kalır ayrı kalmak zor olur:çok üzgünüm: kayınvalidem eltimin oğluna bakıyor 4 yaşında geceleri de almıyor eltim. kayınvalidem çok güzel bakıyor. o açıdan içim rahat eder ama çok özlerim kesin :çok üzgünüm: imkanım olsa hiç çalışmam bebeğime kendim bakarım :çok üzgünüm:
Bana sanki çok kolay olacak gibi geliyor ama eşim çok korkuyor.Birşey olmaz İnş. geliverirler dünyamıza.
Ama eltin yanlış yapıyo ya.En azından geceleri alsın koynunda yatırsın.Çocuk anne sevgisinden yoksun büyüyo.Babaanneleri anne olarak görüyolar akılları erene kadar.
Ne güzel düşünüyosun ben şimdiden korkmaya başladım nasıl bişey olduğunu bilmediğim için beni çok ürpertiyo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?