Sabırsızlanıyorum ...!

şimdiden asi zaten canım. kızdımı kapıları çarpıyo ne anne tanıyo ne baba. ben kibarca uyardım yanlış anladı. bi sürü laf soktu. şimdi hiç umursamıyorum naparsa yapsım. şunu biliyorum ben asla onun gibi yapmam. en azından evimde benle beraber uyur bebeğim.

Hele bir de ilk çığlığını duy bak ne korku ne bişey kalıyor mu ?

Öyle tabide çok korkutuyolar ya canımdan can gitti öldüm öldüm dirildim ben bi bağırmışım bütün hastahane duydu falan diye bende de korku başladı napim.
Allah inş herkese hayırlı doğumlar yaşatır hayırlı bebekler nasip eyler.

anacımm böle büyükte konuşmak istemiyorumm allah kimsenin elinede düşürmesin valla zorr..bıarakanlarda çok keyfinden bıraktığını düşünmüyorum tabi keyfine bırakanda çoktaa

slm kızlar,tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse.benim adetime 3 gün kaldı,ama inanılmaz sabırsızım.bana umut oldunuz şimdi gidip hassas testten alcam yrn sabah yapıcam.
öyle çok istiyorumki bebeğimi.ilk gebeliğimde 11 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim.şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz.bu ay inşallah mutlu haberi alırım.dua ediyorum,allahım dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

biraz daha sabret canımm adetine 3 gün varmış daha ...umarımm meleğin seninledir cnmm....allahım herşeyin hayırlısını versinnn çok üzüldüm bu arada meleğinin kalbi durmuşş ...inş hamilesindir cnmm ....

canım çok üzüldüm bebişine.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız bebişini de sağlıka kucağına alırsın:Saruboceq:

sağolun kızlar allah razı olsun,inşallah dediğiniz gibi meleğim benimledir.yoksa çok üzülürüm.tabi herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden,hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
elsecim bende test aldım geldim şimdi.ama hassas olandan bulamadım diğerlerinden aldım 2 tane.sen hangisinden aldın canım? bu durumda ben yarın sabah yapamıcam cumartesi yaparım artık.senin hayırlı haberlerini alırız yarın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…