- Konu Sahibi Kelebek_00
-
ben hayatta bırakamam herhalde kimseye....kayınvalidem sürekli okeyde düşünsene çocuğum sigara dumanında büyüyecekk...
bence de yanlış yapıyo. ben asla bırakmam. zaten eltimi hiç sallamıyo çocuk. eltim eve geliyo ya yüzüne bile bakmıyo yabancı gibi.
Defhnecim bence bir çocuk kim bakarsa baksın en azından anne-babasıyla aynı çatı altında uyumalı.Sonra iki kapılı oluyor çocuklar ergenlik döneminde anne babaya mesafe koyuyor.Çok tehlikeli bir durum eltinin ki.İnşallah dediğim gibi olmaz ama tehlikeli yine de.
Hele bir de ilk çığlığını duy bak ne korku ne bişey kalıyor mu ?
bak bu hiç aklıma gelmemişti:roflol::roflol::roflol:Hey allahım ya çocuğun dişleri çıkmaya başlayınca sapsarı çıkar vallakaydirigubbakcemile3
bak bu hiç aklıma gelmemişti:roflol::roflol::roflol:
biraz daha sabret canımm adetine 3 gün varmış daha ...umarımm meleğin seninledir cnmm....allahım herşeyin hayırlısını versinnn çok üzüldüm bu arada meleğinin kalbi durmuşş ...inş hamilesindir cnmm ....slm kızlar,tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse.benim adetime 3 gün kaldı,ama inanılmaz sabırsızım.bana umut oldunuz şimdi gidip hassas testten alcam yrn sabah yapıcam.
öyle çok istiyorumki bebeğimi.ilk gebeliğimde 11 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim.şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz.bu ay inşallah mutlu haberi alırım.dua ediyorum,allahım dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
slm kızlar,tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse.benim adetime 3 gün kaldı,ama inanılmaz sabırsızım.bana umut oldunuz şimdi gidip hassas testten alcam yrn sabah yapıcam.
öyle çok istiyorumki bebeğimi.ilk gebeliğimde 11 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiştim.şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz.bu ay inşallah mutlu haberi alırım.dua ediyorum,allahım dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
şimdi yapacakmısınn yoksaa yarınmııben geldim. testimi de aldım geldim:)
şimdi yapacakmısınn yoksaa yarınmıı
else unuttum ya kaçıncı gündü seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?