- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
sağolun kızlar allah razı olsun,inşallah dediğiniz gibi meleğim benimledir.yoksa çok üzülürüm.tabi herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden,hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.
elsecim bende test aldım geldim şimdi.ama hassas olandan bulamadım diğerlerinden aldım 2 tane.sen hangisinden aldın canım? bu durumda ben yarın sabah yapamıcam cumartesi yaparım artık.senin hayırlı haberlerini alırız yarın inşallah canım.
oyyyyy bunlar bizden beter kıız....acaba eşlerimizde bizim belirtilerimzle kk damı dolaşıyoo şüphelenmeye başladım vallabende hassas test almadım yarın nasıl olsa hastaneye gidicem diye.
eşimin yanına uğradım gelirken normal test alma,hassas test al diye tembihledi,kaç saattir idrarını tutuyorsun diye sordu:roflol:
oyyyyy bunlar bizden beter kıız....acaba eşlerimizde bizim belirtilerimzle kk damı dolaşıyoo şüphelenmeye başladım valla
aaaaa gerçektenmiiii üzüldüm bak şimddiiibenneyaptımkiay benimki bildiğinden değil canım geçen sefer anlatmıştım ondan.
hamileyimdir diye korkuyor daklava:senağlama
aaaaa gerçektenmiiii üzüldüm bak şimddiiibenneyaptımki
iyi akşamlar arkadaşlar sizee ben çıkıyorumm ..öptümm siziŞeniz
bu topikteki hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum,ilk sayfalardan başladım okumaya ve inanın sizinle yaşadım o heyecanları,çok mutlu oldum.allahım sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin inşallah.darısı isteyen herkesin başına...
canlarimmmm naiyonuz.. ben 2 saat kestirdim geldim
ay canimsin.. hamilesin :)
:)
bugün işyerind abla var yemek getireyim dedi dedim istemiyorum midem bulanıyor.bak ben sana diyorum diyor halinden belli sen hamilesin diyor.
ay bu kadar heveslenmişken çok üzülcem ben ya olmazsasenağlama
canim ne zaman belli olacak ?
insallah hamilesin canim..buyuk ihtimal oylesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?