Sabırsızlanıyorum ...!

tek çizgi değil canım 2. çizgi belli belirsizdi.
ya kalkmış bi de benden spagetti istiyor ya!!ben ne diyorum,o ne diyor.
çok moralim bozuldu ya

benimde silik canim. silik olsa da netde olsada eger iki cizgi varsa buyuk ihtimal hamilesin.. ama sen yarin bi test daha yap..ama hamilesin :)

ama çizgiyi öyle net göremedim ki.çok silikti.
neyse yarın olmadan içim rahat etmicek
eşek kocam benim yaklava:

canım benım ben kendı tecrubemden ornek vereyım sililk cizgi konusunda
ben adetime 4 gun kala akşam yaptım bellı belırsızdı sonra sabah bi daha yaptım oda çok sılıktı ılkınden daha bellıydı ona göre. adetımın gunu yaptım idrarımı 4 saat tutmuştum öglen 2 cızgı gayet netti belliydi artık manyak ben sabah yıne yaptım teste paraları gömduk ucuzmuş ama 3 tl
neyse sabahkı nerdeyse ılk cızgıden daha koyuydu
suan 5 haftalık hamıleyım 2 cızgıler yanıltabiliyo ama bence her ne olursa olsun kaç saat tutsanda sabah ıdrarı daha net cıkıyo
sabah yap bence günün nek adar geçti bilmiyorum ama inş. hamışsındır arkadasım

sabahı bekleyemedim yine:1no2:
neyse artık idrar testi yapmıcam yarın kan testi yaptırcam
ne çıkarsa artık:sm_confused::a015:

kusura bakma seninde bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kusura bakma seninde bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

saol canım darısı başına ınşallah ayyy canım benım sende ızmırlıymışın bende izmirliyim güzel izmirim benım en son yılbaşında ordaydım ama çook özledım......buralara geldık çok yer gezdım ama izmir gibisi yok cennet memleketım benım 35/1 luyum

bende balıkesirliyim aslında da izmirde üniversiteyi okudum,sınıf arkadaşımla da evlendim kaldım burda:1hug: çok seviyoruz eşimle ikimizde burayı eşimde izmirli değil aslında

Hoşbuldum canım eee napıyosunuz bakimm

kimseciker kalmadı benden başka.
bende test yaptım sanki çok silik bir çizgi var gibi ama ağlayıp duruyorumsenağlama
negatif gibi de sanki offf moraim bozuk ya:1no2: yrn gideyim doktora da ne var n yok öğreneyim

bende test yaptım sanki çok silik bir çizgi var gibi ama ağlayıp duruyorumsenağlama
negatif gibi de sanki offf moraim bozuk ya:1no2: yrn gideyim doktora da ne var n yok öğreneyim

Oyyy canım benim ya kıyamam ben sana...Niye ağlıyosun ki bozma moralini bu kadar hem bak ne güzel silik çizgi çıkmış.Kan testi yaptır kesin belli olur ama üzme kendini bukadar lütfen tamammı..ŞenizŞenizŞeniz

ya insan kendini çok hazırlıyor heralde.
aslında biz birkaç yıl bebek düşünmüyorduk ama ne bileyim çok heveslendim bu ay.
neyse yarın öğrenicem bakalım hayırlısı inşallah:Saruboceq:

ya insan kendini çok hazırlıyor heralde.
aslında biz birkaç yıl bebek düşünmüyorduk ama ne bileyim çok heveslendim bu ay.
neyse yarın öğrenicem bakalım hayırlısı inşallah:Saruboceq:

Anlıyorum seni canım ama stres yapma kendine bukadar yüce rabbim verirse olur dimi ama sen sadece bol bol dua et bende dua ediyorum senin için.Eğer hamile değilsen bile önünde aylar var inş. olur be canım üzme kendini

canım benim silik çıktıysa nie üzülüyosun benimde öle olmuştu biliyosun 3 gün silikti hatta ilk gün baya silikti üzülme sen :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…