- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Ben geldim sekam kızlar
benimde silik canim. silik olsa da netde olsada eger iki cizgi varsa buyuk ihtimal hamilesin.. ama sen yarin bi test daha yap..ama hamilesin :)
Daha regl 10 gun var ama o kadar cok sabirsizlaniyorum ki..eczanenin onunden gectigimde gidip test alsammi diye dusunuyorum.. ama sanirim alsam bile daha erken oldugu icin dogru yanit vermeyebilir.. o yuzden bekliyorum ama cok zor..iyice sabirsizlaniyorum.
Aramizda benim gibi sabirsizlanan varmi..ya aklimi mesgul etmeye calisiyorum ama olmuyor..aklim fikrim 'aciba olacakmi' diye dusuncelerle surekli.. bu gidiste kafayi yiycem :1no2:
Allahim bana sabir versin. Bebisde verir insallah..hihoyyyt
günaydın arkadaşlarrrrrr Şeniz
elsecim canım inş hamilesindir çizgi silikte çıksa çıkmış yaaa :1hug: doktordan gelince mutlaka bizi hemen haberdar et.
diğer hamiş arkadaşlarım sizlere ve bebişlerinize de günaydınnnn Şeniz
benimde artık son 5 gün bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3
günaydıınn caannnnlarrrrrr ....else silikte olsa çizgi çıkmış ...bence hamilesin sen cnm...üzülme nolur...bugün bi kan testi yaptr bence
ŞenizŞeniz
günaydın arkadaşlarrrrrr Şeniz
elsecim canım inş hamilesindir çizgi silikte çıksa çıkmış yaaa :1hug: doktordan gelince mutlaka bizi hemen haberdar et.
diğer hamiş arkadaşlarım sizlere ve bebişlerinize de günaydınnnn Şeniz
benimde artık son 5 gün bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
sabah hastanenin nerde olduğunu bilmediğim içinevin yanındaki sağlık ocağına gittim.ama orda da kadın doğum bölümü yokmuş tabiki.geldim eve eşime dedim kalk beni hastaneye götür hadi,o da geç gelmişti işten,oturup film seyretmiş 4e kadar,aşkım sen bin taksiye git beni kaldırma dedi.kızdım bende gitmedim.o beni götürene kadar gitmicem. klava:
dedim inşallah hamileyimdir de doğururken anlarsın:roflol:
sabah sabah kızdırdı beniklava:
günaydın canım. else bugün doktora gidip test yaptıracaktı. inşallah hamiledir yaaaa :Saruboceq:
günaydın canımmmm Şeniz sen ne bakıyosun eşine yahuuu. ben olsam atlayıp taksiye gitmiştim hemen kaydirigubbakcemile3
Canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi çok öpüyorummmmm
sanada günaydın canım:1hug::CüvCüv:
günaydın kızlar
sabah hastanenin nerde olduğunu bilmediğim içinevin yanındaki sağlık ocağına gittim.ama orda da kadın doğum bölümü yokmuş tabiki.geldim eve eşime dedim kalk beni hastaneye götür hadi,o da geç gelmişti işten,oturup film seyretmiş 4e kadar,aşkım sen bin taksiye git beni kaldırma dedi.kızdım bende gitmedim.o beni götürene kadar gitmicem. klava:
dedim inşallah hamileyimdir de doğururken anlarsın:roflol:
sabah sabah kızdırdı beniklava:
elsecim canımmmm bebiş varmı bakim:CüvCüv:
Canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi çok öpüyorummmmm
Bence o seni eşine kırılmakta haklısın ama evde bir test daha yapsaydın bugün.Doktora gitme işini birlikte yapmalısın. Ama zaten biz senin için hamile teşhisi koymamışmıydık.benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?