Sabırsızlanıyorum ...!

benimde silik canim. silik olsa da netde olsada eger iki cizgi varsa buyuk ihtimal hamilesin.. ama sen yarin bi test daha yap..ama hamilesin :)

kelebeğim inanmıyorum çoook sevindim hamilesin sende ozaman biliyosun benimkide silikti oleyyyy çok sevindim hamileler çoğaldı.... ya ben bugünlerde giremiyorum sizi çook özledim ve şimdiden hayırlı olsun bebişimiz annesi:CüvCüv::1hug:

günaydın arkadaşlarrrrrr Şeniz

elsecim canım inş hamilesindir çizgi silikte çıksa çıkmış yaaa :1hug: doktordan gelince mutlaka bizi hemen haberdar et.

diğer hamiş arkadaşlarım sizlere ve bebişlerinize de günaydınnnn Şeniz

benimde artık son 5 gün bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3

canım bende " yazdıklarınız beni sabırsızlandırıyor" diye bir başlık açtım seninkinin içeriği ile aynı maaaalesef paranoyak olduk galiba senin le adet günlerimiz aynı aynı zamanı bekliyorum yaniiii önümüzdeki haftayı :uhm:

Günaydıııınnn sana ve herkese a.s.

günaydıınn caannnnlarrrrrr ....else silikte olsa çizgi çıkmış ...bence hamilesin sen cnm...üzülme nolur...bugün bi kan testi yaptr bence
ŞenizŞeniz

Kızlar selam herkese ben de ikinci bebişimi bekliyorum da adetime 5 gün kala yani dün idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım sizce? ya ölücem meraktan, bi de karnımda felaket bi şişkinlik var sol kasığıma da iğne batıyormuş gibi sancı giriyo arada, belim de ağrıyo... ooofffffffffffffff nasıl bekliycem ben yaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar
sabah hastanenin nerde olduğunu bilmediğim için evin yanındaki sağlık ocağına gittim.ama orda da kadın doğum bölümü yokmuş tabiki.geldim eve eşime dedim kalk beni hastaneye götür hadi,o da geç gelmişti işten,oturup film seyretmiş 4e kadar,aşkım sen bin taksiye git beni kaldırma dedi.kızdım bende gitmedim.o beni götürene kadar gitmicem.klava:
dedim inşallah hamileyimdir de doğururken anlarsın:roflol:
sabah sabah kızdırdı beniklava:

günaydıınn caannnnlarrrrrr ....else silikte olsa çizgi çıkmış ...bence hamilesin sen cnm...üzülme nolur...bugün bi kan testi yaptr bence
ŞenizŞeniz

günaydın canım. else bugün doktora gidip test yaptıracaktı. inşallah hamiledir yaaaa :Saruboceq:

canım sağol ama bütün gece gidip gidip testi kontrol ettim sanki bana mı öyle geldi diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.şöyle net bir görseydim içim rahat etçektisenağlama

günaydın canımmmm Şeniz sen ne bakıyosun eşine yahuuu. ben olsam atlayıp taksiye gitmiştim hemen kaydirigubbakcemile3

günaydın canım. else bugün doktora gidip test yaptıracaktı. inşallah hamiledir yaaaa :Saruboceq:

canım benim günaydın teşekkür ederim.:1hug:
ama gitmedim eşime sinirimde geçmedi daha:mymeka:ben otobüsteyken aradı şarjım bitip kapandı telefonum açmadım sanmıştır, o beni hastanede sanıyordur şu an daha işten aramadığına göre

Bence o seni eşine kırılmakta haklısın ama evde bir test daha yapsaydın bugün.Doktora gitme işini birlikte yapmalısın. Ama zaten biz senin için hamile teşhisi koymamışmıydık.benneyaptımki

Bence o seni eşine kırılmakta haklısın ama evde bir test daha yapsaydın bugün.Doktora gitme işini birlikte yapmalısın. Ama zaten biz senin için hamile teşhisi koymamışmıydık.benneyaptımki

evde bir tane daha test olsaydı sabah yapardım da aslında eczanenin yanından geçtim aklıma gelmedi sonrada işe geldim zaten çıkıp.
hamile teşhisi koydunuz da ya değilsemsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…