- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.001
canım bende onu anlatıyordum eşime kızdım gitmedim hastaneye.
çünkü kalkıp beni hastaneye götürmedi:1no2:
Sana da günaydın canım.a.s.
evde bir tane daha test olsaydı sabah yapardım da aslında eczanenin yanından geçtim aklıma gelmedi sonrada işe geldim zaten çıkıp.
hamile teşhisi koydunuz da ya değilsemsenağlama
Naber canım meleğin nasıl üzüyomu seni?
günaydın cnm nasılsın bugün meleğin nasılCanlarım günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi çok öpüyorummmmm
Ahh be canım üzülme bukadar ya valla bende üzülüyorum hem bebişimde üzülüyo:1no2::1no2:
evde bir tane daha test olsaydı sabah yapardım da aslında eczanenin yanından geçtim aklıma gelmedi sonrada işe geldim zaten çıkıp.
hamile teşhisi koydunuz da ya değilsemsenağlama
Yok teyzesi üzer mi hiç.Çok uslu hep öyle olsa keşke. Seninki nasıl yedirdin mi kahvaltısını?
günaydın cnm nasılsın bugün meleğin nasıl
tamam canım benim üzülme sen bebişini üzme:ecrin_bebek:
Trackeki sen vucudunda şişlik hissediyormusun acaba?Ben çok şişim yüzüklerim parmağıma gömülüyor resmen.Halbuki hafif boldu önceden. Bu şişlik normalmi acaba? Bacaklarım çizmeyi patlatacak nerdeyse o kadar yani.:uhm:
bende iyiyimm ..bugün benimde hiç sesim çıkmıyoo nedense bugün baya bi durgunum .işe geldim oturduğum yerde kaldımm.nötr bi durumdayımm..hayırdır inş...Günaydın canım benim sen nasılsın bakim ?Bugün daha iyiyim çok şükür meleğimin sis sesi çıkmıyo pek uslu teyzesi..hihoyyyt
bende iyiyimm ..bugün benimde hiç sesim çıkmıyoo nedense bugün baya bi durgunum .işe geldim oturduğum yerde kaldımm.nötr bi durumdayımm..hayırdır inş...
Sende üzülme ama hayırlısı ne ise o olsun bitanem allah kararlamıştır..
ya eweett düşünsene bu saat oldu daha kimseyi arayıp konuşmadımmCADIARZUHayırolsun canım gerçi senin sessiz durman pek bi hayra alamet değil gibi
Kimbilir ne düşünüyosun hehe
ya bende hep öyle düşünüyordumm ..maddiyat diyordumm elimiz sıkışık borçlarımız var diyordum ama bi baktımki bunlar zaten hayatımızdan hiç çıkmayacak borçlar..saçmalık yani daha fazla beklemek ..ben bi 2 sene sonrada aynıyım aynı kredi borçları aynı kira neyi bekliyoruz dedik ve silkelendik.yani borçlar maddi güçlükler hep seninle beraber cnm..bunun içinde ufacık bi can kimseye fazla gelmesin bence...belkide hayatımızı düzene koymamızı sağlayıp gereksiz alışverişlerden uzak tutacak ve şu an sırtlayamadığımız sorumlukları meleğim bize sırtlamayı öğretecek....kaydirigubbakcemile5:1hug:öyle tabi canım aslında hep diyorum ya biz bebek düşünmüyorduk aslında bikaç yıl.daha yeni evliyiz taksitler,kira falan.ailelerimizden de kimse yok yanımızda.yani şuan olmaması daha hayırlı diye düşünüyorduk hep de(gerçi eşim hala öyle düşünüyor) ama insan bazı belirtiler yaşayınca kafasına takmadan edemiyor işte.
biz kadınlar doğuştan annelik içgüdüyle doğuyoruz galiba,çocukken bile elimize verilen oyuncak bebek.o zamandan anneliğe başlıyoruz.eşlerimize annelik yapıyoruz yeri geliyor.
annelik hissi içimizde var ya
ya bende hep öyle düşünüyordumm ..maddiyat diyordumm elimiz sıkışık borçlarımız var diyordum ama bi baktımki bunlar zaten hayatımızdan hiç çıkmayacak borçlar..saçmalık yani daha fazla beklemek ..ben bi 2 sene sonrada aynıyım aynı kredi borçları aynı kira neyi bekliyoruz dedik ve silkelendik.yani borçlar maddi güçlükler hep seninle beraber cnm..bunun içinde ufacık bi can kimseye fazla gelmesin bence...belkide hayatımızı düzene koymamızı sağlayıp gereksiz alışverişlerden uzak tutacak ve şu an sırtlayamadığımız sorumlukları meleğim bize sırtlamayı öğretecek....kaydirigubbakcemile5:1hug:
ya bende hep öyle düşünüyordumm ..maddiyat diyordumm elimiz sıkışık borçlarımız var diyordum ama bi baktımki bunlar zaten hayatımızdan hiç çıkmayacak borçlar..saçmalık yani daha fazla beklemek ..ben bi 2 sene sonrada aynıyım aynı kredi borçları aynı kira neyi bekliyoruz dedik ve silkelendik.yani borçlar maddi güçlükler hep seninle beraber cnm..bunun içinde ufacık bi can kimseye fazla gelmesin bence...belkide hayatımızı düzene koymamızı sağlayıp gereksiz alışverişlerden uzak tutacak ve şu an sırtlayamadığımız sorumlukları meleğim bize sırtlamayı öğretecek....kaydirigubbakcemile5:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?