- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.021
ya bende hep öyle düşünüyordumm ..maddiyat diyordumm elimiz sıkışık borçlarımız var diyordum ama bi baktımki bunlar zaten hayatımızdan hiç çıkmayacak borçlar..saçmalık yani daha fazla beklemek ..ben bi 2 sene sonrada aynıyım aynı kredi borçları aynı kira neyi bekliyoruz dedik ve silkelendik.yani borçlar maddi güçlükler hep seninle beraber cnm..bunun içinde ufacık bi can kimseye fazla gelmesin bence...belkide hayatımızı düzene koymamızı sağlayıp gereksiz alışverişlerden uzak tutacak ve şu an sırtlayamadığımız sorumlukları meleğim bize sırtlamayı öğretecek....kaydirigubbakcemile5:1hug:
hiç bi kaygın olmasın tatlımm..biz boşuna melek demiyoruz onlara onlar bizim dünyamızı değiştirecekk....:teselli:ŞenizBak bu kaygılar beni hala korkutuyor. Eşim de sürekli nasıl geçineceğiz deyip duruyor. :çok üzgünüm:
inşş cnm allah hepimizin gönlüne göre versinn...canım yaaa aynen düşünüyorum. biz de borçlar için beklemiştik ama aynen sizin gibi düşündük sonra. Rabbim kısa zamanda da bebişlerimizi göndersin ikimize de inşallah canım :Saruboceq:
slm kızlar,herkes iyidir umarım.ben çoookkk sabırsızımm.adetime 2 gün kaldı bu ay kan testi yaptırmadım,sonuç negatif olursa çook üzülürüm.yrn sabah evde test yapcam,inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
yarın test doğru sonuç verirmi acaba ya? ay çok tedirginim,allahım hepimiz için hayırlısını versin.
sağol elsecim inşallah.canım ben geçmişi okuyamadım adet oldun mu,test yaptın negatif çıktı sanırım.sakın moralini bozma canım hiç belli olmaz bebeğin sürpriz yapar sana belki adet olmadıysan inşallah olmazsın ve bize müjdeli haberi verirsin.
İnş. hamilesindir de ondan için kıpır kıpır belki bebişin etkisi vardır ne dersinyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
selam canlar be geldiim bu gün hastaneye gidip kan testi yaptırdım tekrar bhcg 240 çıktı okdar sevindimki :CüvCüv: trackekim,nerdennereye,burkem,kelebeğim,defhne,else... napıyosunuz nasılsınız ben giremiyorum bu aralar çok özledim sizleri:1hug:
İnşALLAH :CüvCüv:cnm bugün test yaptırdım 4 te alıcam hadi hayırlısı kızlar dua edin bana lütfeeen:Saruboceq:
iyiyiz cnmm meleğinide dikkat et olurmuu öpüyorumm senii ....Şenizselam canlar be geldiim bu gün hastaneye gidip kan testi yaptırdım tekrar bhcg 240 çıktı okdar sevindimki :CüvCüv: trackekim,nerdennereye,burkem,kelebeğim,defhne,else... napıyosunuz nasılsınız ben giremiyorum bu aralar çok özledim sizleri:1hug:
selam canlar be geldiim bu gün hastaneye gidip kan testi yaptırdım tekrar bhcg 240 çıktı okdar sevindimki :CüvCüv: trackekim,nerdennereye,burkem,kelebeğim,defhne,else... napıyosunuz nasılsınız ben giremiyorum bu aralar çok özledim sizleri:1hug:
aynen cnm bende öyle sabah gelir gelmez ilk işim haber okumak olurdu şimdi ilk başta kk haberlerini okuyorumm:roflol::roflol::roflol:İyiyiz canım sen nasılsın tatlı hamişimiz?
ben sabit burdayım sabah 9da işe geliyorum açıyorum akşama kadar açık,5te çıkıp eve gidiyorum hemen bilgisayarı açıyorum.:enbuyukkk:
bende aynen valla kaydirigubbakcemile5 işe koşa koşa geliyorum yaaa kk ya kavuşmak için :roflol: :roflol:aynen cnm bende öyle sabah gelir gelmez ilk işim haber okumak olurdu şimdi ilk başta kk haberlerini okuyorumm:roflol::roflol::roflol:
bende aynen valla kaydirigubbakcemile5 işe koşa koşa geliyorum yaaa kk ya kavuşmak için :roflol: :roflol:
sabah yataktan kalakabilsem evden çıkmadan bakıcam da olmuyor bu aralar iyice uykucu oldum son dakikaya kadar yataktayım,kahvaltı bile yapamıyorum
Hayırlısı gizemcim.Sevinçli haberlerini bekliyoruz inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?