Sabırsızlanıyorum ...!

canım yaaa aynen düşünüyorum. biz de borçlar için beklemiştik ama aynen sizin gibi düşündük sonra. Rabbim kısa zamanda da bebişlerimizi göndersin ikimize de inşallah canım :Saruboceq:

slm kızlar,herkes iyidir umarım.ben çoookkk sabırsızımm.adetime 2 gün kaldı bu ay kan testi yaptırmadım,sonuç negatif olursa çook üzülürüm.yrn sabah evde test yapcam,inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
yarın test doğru sonuç verirmi acaba ya? ay çok tedirginim,allahım hepimiz için hayırlısını versin.

inşallah çift çizgiyi görürsün canım bebişin seninledir inşallah:Saruboceq:

sağol elsecim inşallah.canım ben geçmişi okuyamadım adet oldun mu,test yaptın negatif çıktı sanırım.sakın moralini bozma canım hiç belli olmaz bebeğin sürpriz yapar sana belki adet olmadıysan inşallah olmazsın ve bize müjdeli haberi verirsin.

canım adet günüm 6sındaydı ama 13-14 ocakta adet oldum rengi farklıydı kısa sürdü.
12sinde idrar testi yaptım negatifti dün akşam bir test daha yaptım sanki ikinci çizgi var gibiydi ama kendimi mi kandırıyorum diye de emin olamadım.
kimdi hatırlayamadım da birinin annesi demiş ya senin canım öyle istiyor diye bende çift çizgi görmek istedim ama kesin emin olamıyorum.

arkadaslar ben yeni üyeyim adetim 3 gün gecti dün test yaptım cıkmadı.ilk baslarda test yapıp cıkmayan daha sora cıkanlar bana mesaj atabilirlerse sevinirim.ne oluuuuuuuur bana dua edin hamile olayım

selam canlar be geldiim bu gün hastaneye gidip kan testi yaptırdım tekrar bhcg 240 çıktı okdar sevindimki :CüvCüv: trackekim,nerdennereye,burkem,kelebeğim,defhne,else... napıyosunuz nasılsınız ben giremiyorum bu aralar çok özledim sizleri:1hug:

senefcim burdayım ben hadi bakalım hayırlısı.Bizde seni özledik :1hug:.Ama ben hafta sonları yazamayacağım.Bilgisayarım yok evimde.:1no2:

iyiyiz cnmm meleğinide dikkat et olurmuu öpüyorumm senii ....Şeniz

Biz buralardayız arkadaşım gün saymaya devam Şeniz Şeniz Şeniz nasıl sevindim bitanem :1hug: Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı da nasip etsin inş

Son düzenleme:

İyiyiz canım sen nasılsın tatlı hamişimiz?
ben sabit burdayım sabah 9da işe geliyorum açıyorum akşama kadar açık,5te çıkıp eve gidiyorum hemen bilgisayarı açıyorum.:enbuyukkk:

İyiyiz canım sen nasılsın tatlı hamişimiz?
ben sabit burdayım sabah 9da işe geliyorum açıyorum akşama kadar açık,5te çıkıp eve gidiyorum hemen bilgisayarı açıyorum.:enbuyukkk:
aynen cnm bende öyle sabah gelir gelmez ilk işim haber okumak olurdu şimdi ilk başta kk haberlerini okuyorumm:roflol::roflol::roflol:

bende aynen valla kaydirigubbakcemile5 işe koşa koşa geliyorum yaaa kk ya kavuşmak için :roflol: :roflol:

sabah yataktan kalakabilsem evden çıkmadan bakıcam da olmuyor bu aralar iyice uykucu oldum son dakikaya kadar yataktayım,kahvaltı bile yapamıyorum

sabah yataktan kalakabilsem evden çıkmadan bakıcam da olmuyor bu aralar iyice uykucu oldum son dakikaya kadar yataktayım,kahvaltı bile yapamıyorum

buaralar o uyku mereti bende de var canım ya. her sabah geç kalıyorum kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı gizemcim.Sevinçli haberlerini bekliyoruz inş.:Saruboceq:

yaa ooof kahretsin cihazlar arıza yapmış sonucu pazartesi alabilicemsenağlama ya inşallah hayırlı haberdir 21 regl olmalıydım b gün 23 olmadım ve inşallahda olmam..... burkem cim teşekkürler cvp yzadığın için bede beni kimse umursamıyor diye düşünüyodum moralim çok bozuk geçen ay yaptırdım negatifti sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…