- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.041
yaa ooof kahretsin cihazlar arıza yapmış sonucu pazartesi alabilicemsenağlama ya inşallah hayırlı haberdir 21 regl olmalıydım b gün 23 olmadım ve inşallahda olmam..... burkem cim teşekkürler cvp yzadığın için bede beni kimse umursamıyor diye düşünüyodum moralim çok bozuk geçen ay yaptırdım negatifti sonuç
nasıl umursamayız tatlımm sen bi kk cısın ve sen herkes için çook önemlisn bizim için çok önemlisinn...biz burda gönül birliği yapıyoruz birbirimizi tanımadan ..bir o kadarda birbirimizi çok seviyor ve destekliyoruzz...umarım senin meleğinde seninledir cnm hiç canını sıkmaa:teselli::teselli:yaa ooof kahretsin cihazlar arıza yapmış sonucu pazartesi alabilicemsenağlama ya inşallah hayırlı haberdir 21 regl olmalıydım b gün 23 olmadım ve inşallahda olmam..... burkem cim teşekkürler cvp yzadığın için bede beni kimse umursamıyor diye düşünüyodum moralim çok bozuk geçen ay yaptırdım negatifti sonuç
yaa ooof kahretsin cihazlar arıza yapmış sonucu pazartesi alabilicemsenağlama ya inşallah hayırlı haberdir 21 regl olmalıydım b gün 23 olmadım ve inşallahda olmam..... burkem cim teşekkürler cvp yzadığın için bede beni kimse umursamıyor diye düşünüyodum moralim çok bozuk geçen ay yaptırdım negatifti sonuç
kızlar ben haftasonu yokum. evde internetim yok. hepinize şimdiden iyi haftasonları dilerim. pazar günü abanta gideceğim. tura katılacağım arkadaşlarla. kafam dağılsın biraz. yürümek ve temiz hava iyi gelir inş.
benim durumum çarşaba ya da perşembe belli olacak bakalım. inş bu ay bebişim benimledir :Saruboceq: hepinizi öpüyorum arkadaşlarımmm Şeniz Şeniz
günaydıınnnn kebeleğiimmm iyiyim senn nasılsınnnŞenizŞenizgunaydinnnnnnnnnn :) nasilsiniz kizlar
günaydıınn cnm[ı]günaydınnnnnnnn kızlarrkaydirigubbakcemile2
hepinize süprizlerle dolu güzel birgün diliyorumyerimseniben[/ı]
günaydın şekerimm nasılsııınnn
iyiyim cnmm bendee çalışıyoruummsenağlama...şu an evimde olmayı o kadar çook istiyoruummkii..ooooofff offfiyiyim canım sen nasılsın?
kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah:1hug:
iyiyim cnmm bendee çalışıyoruummsenağlama...şu an evimde olmayı o kadar çook istiyoruummkii..ooooofff offf
hmm ne güzel ben bugünde 6 da çıkıyorumm bi pazarım var bende gezecemm yarıınnn canım çook sıkkın alışveriş yapmam gerekkk hırsımı paradan alacamm oda sonra benden alacakk:roflol::roflol::roflol:bende öyle sabah dedim bugün pazar olsaydı nolurdu sanki.
2 hafta önce pazar günü ev taşıdım,geçen hafta annemler vardı,bu pazar inşallah uyucam.
neyseki bugün 1de çıkıyorum:teytey::dance:
hmm ne güzel ben bugünde 6 da çıkıyorumm bi pazarım var bende gezecemm yarıınnn canım çook sıkkın alışveriş yapmam gerekkk hırsımı paradan alacamm oda sonra benden alacakk:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?