Sabırsızlanıyorum ...!

önemsemez olur muyuz güzelim:CüvCüv::Saruboceq::1hug:
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

nasıl umursamayız tatlımm sen bi kk cısın ve sen herkes için çook önemlisn bizim için çok önemlisinn...biz burda gönül birliği yapıyoruz birbirimizi tanımadan ..bir o kadarda birbirimizi çok seviyor ve destekliyoruzz...umarım senin meleğinde seninledir cnm hiç canını sıkmaa:teselli::teselli:

canım inşallah hamilesindir Şeniz umursamamak ne demek yaa bak kızarım sana heeee. oklavayı yersin kafana klava: ben yazacaktım sana baktım online değilsin karşılaşınca konuşuruz diye yazmadım bitanemmmm umursamamak ne demek Şeniz Şeniz

kızlar ben haftasonu yokum. evde internetim yok. hepinize şimdiden iyi haftasonları dilerim. pazar günü abanta gideceğim. tura katılacağım arkadaşlarla. kafam dağılsın biraz. yürümek ve temiz hava iyi gelir inş.

benim durumum çarşaba ya da perşembe belli olacak bakalım. inş bu ay bebişim benimledir :Saruboceq: hepinizi öpüyorum arkadaşlarımmm Şeniz Şeniz

ooh gez bakalım,bebişçin de belki seninnle gelicektir abanta sen farketmeden annesi:CüvCüv:
ii tatiller sana canım

[ı]günaydınnnnnnnn kızlarrkaydirigubbakcemile2
hepinize süprizlerle dolu güzel birgün diliyorumyerimseniben
[/ı]

iyiyim cnmm bendee çalışıyoruummsenağlama...şu an evimde olmayı o kadar çook istiyoruummkii..ooooofff offf

bende öyle sabah dedim bugün pazar olsaydı nolurdu sanki.
2 hafta önce pazar günü ev taşıdım,geçen hafta annemler vardı,bu pazar inşallah uyucam.
neyseki bugün 1de çıkıyorum:teytey::dance:

bende öyle sabah dedim bugün pazar olsaydı nolurdu sanki.
2 hafta önce pazar günü ev taşıdım,geçen hafta annemler vardı,bu pazar inşallah uyucam.
neyseki bugün 1de çıkıyorum:teytey::dance:
hmm ne güzel ben bugünde 6 da çıkıyorumm bi pazarım var bende gezecemm yarıınnn canım çook sıkkın alışveriş yapmam gerekkk hırsımı paradan alacamm oda sonra benden alacakk:roflol::roflol::roflol:

hmm ne güzel ben bugünde 6 da çıkıyorumm bi pazarım var bende gezecemm yarıınnn canım çook sıkkın alışveriş yapmam gerekkk hırsımı paradan alacamm oda sonra benden alacakk:roflol::roflol::roflol:

benimde canım sıkkın ama akşam kocişle oturduk konuştuk zaten dedi biz bebek düşünmüyorduk,sen niye taktın bu kadar.bu ay hem onu,hem kendimi çok üzdüm.
hafta içi doktora gidicem inşallah sonra da dert etmicem artık.önümüzdeki adetimden itibaren doğum kontrol hapına da başlıcam,kafam rahat olsun bari oldu olmadı derdine düşüp üzülmeyeyim yine.benneyaptımki
bende yarın temizlik yapçamkafamçokkarıştı pazartesi misafir var yemeğe,yeni eve taşındık yaCADIARZU

Günaydın canlarımmmmmmmm bugün kociş evdeydi uyuduk beraber şimdi kahvaltımızı yaptık..Sizler napıyosunuz bakimmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…