- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.061
bizlerde iyiyiz cnm topik suskun bugün hamile yok herhalde:sm_confused::sm_confused:Günaydın canlarımmmmmmmm bugün kociş evdeydi uyuduk beraber şimdi kahvaltımızı yaptık..Sizler napıyosunuz bakimmmŞeniz
bizlerde iyiyiz cnm topik suskun bugün hamile yok herhalde:sm_confused::sm_confused:
selamm kızlar nasılsınız özledim sizi kızz hamişler bebişler nasıl trakkeki naber kız senin kızın olacak turşu canın çekiyorsa annem hep öyle derdi aman sağlıklı olsunda ben misafirlerim gelecek ıstanbuldan onları bekliyorum
Günaydın arkadaşlar.Ben dün hastalandım maalesef.Çok halsizim ilk iki gün parça parça kan geliyor
siz de de öyle oluyor mu?Halsizlikten ölüyorum.
Günaydın tatlım çok geçmiş olsun.Benim hiç öyle olmadı ama acaba bebek tutunamadı da öyle parça parça adet oldun ne bilim valla çok tuhaf.
Ben de her ay aynısını düşünüyorum canım ama evlenmeden öncede aynıydı.
DR a sormayıda her seferinde unutuyorum.
canım hoşgeldin siz keyif yaparken bizde nerdennereyeyle sizi kıskandık valla.ama neyseki ben evime geldim şimdi.cts yarım gün çalışıyorum:dance:Hafta sonu bide canım pek kimse girmiyo heralde..
Ben de daha kahvaltı masasını bile toplamadım valla ilk önce sizleri görim dedimmmkaydirigubbakcemile
selamm kızlar nasılsınız özledim sizi kızz hamişler bebişler nasıl trakkeki naber kız senin kızın olacak turşu canın çekiyorsa annem hep öyle derdi aman sağlıklı olsunda ben misafirlerim gelecek ıstanbuldan onları bekliyorum
sağlık olsun cnm ya üzülmee ..şubata bomba gibi girecez biz inş...ama bu parça parça gelmesi olayını bi araştır bencee...sonra seni daha fazla üzmesin..a.s.Günaydın arkadaşlar.Ben dün hastalandım maalesef.Çok halsizim ilk iki gün parça parça kan geliyor
siz de de öyle oluyor mu?Halsizlikten ölüyorum.
selam kizlar nasilsiniz bakem
iyiyim bende canim benim
kiz sende hamilesin dimi? belli oldumu?
valla iyidir benimkisi sanirim :) 3hafta 4 gunluk daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?