Sabırsızlanıyorum ...!

Günaydın arkadaşlar.Ben dün hastalandım maalesef.Çok halsizim ilk iki gün parça parça kan geliyor
siz de de öyle oluyor mu?Halsizlikten ölüyorum.

selamm kızlar nasılsınız özledim sizi kızz hamişler bebişler nasıl trakkeki naber kız senin kızın olacak turşu canın çekiyorsa annem hep öyle derdi aman sağlıklı olsunda ben misafirlerim gelecek ıstanbuldan onları bekliyorum

slm canım benim biz iyiyiz valla sen pek gözükmüyosun artık..Bebişlerde iyi çok şükür..
Vallla canım çok turşu yiyorum ama genelde turşuyu çok severdimmcokacimcoook
İnş. kız olur bende çok istiyorum ama yine de allah bilir sağ salim sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.
Banada bu akşam misafir gelicek canım bende ev toparlıyorum :dance:

Günaydın arkadaşlar.Ben dün hastalandım maalesef.Çok halsizim ilk iki gün parça parça kan geliyor

Günaydın tatlım çok geçmiş olsun.Benim hiç öyle olmadı ama acaba bebek tutunamadı da öyle parça parça adet oldun ne bilim valla çok tuhaf.

Ben de her ay aynısını düşünüyorum canım ama evlenmeden öncede aynıydı.
DR a sormayıda her seferinde unutuyorum.

Hımm evlenmeden öncede aynı sorunu yaşamışsan bencede biran önce bi doktora git hayatım gebeliği engelleyici bişi olabilir allah korusun

Hafta sonu bide canım pek kimse girmiyo heralde..
Ben de daha kahvaltı masasını bile toplamadım valla ilk önce sizleri görim dedimmmkaydirigubbakcemile
canım hoşgeldin siz keyif yaparken bizde nerdennereyeyle sizi kıskandık valla.ama neyseki ben evime geldim şimdi.cts yarım gün çalışıyorum:dance:

artunercim nerelerdesin?kaybodun kaç gündür?nasılsın?

sağlık olsun cnm ya üzülmee ..şubata bomba gibi girecez biz inş...ama bu parça parça gelmesi olayını bi araştır bencee...sonra seni daha fazla üzmesin..a.s.

ŞenizŞenizpazar pazartesi yokum canlar salı görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..evden bağlanmaya çalışırımm yinedeee ....bol melekli haberlerr..ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…