- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.081
ay insallah olur canim benim
Günaydın canlarımmmmmmmm bugün kociş evdeydi uyuduk beraber şimdi kahvaltımızı yaptık..Sizler napıyosunuz bakimmmŞeniz
kelebeğim sen hamilemisin çoooook sevindim ya trackeki,burkem,sen,ben valla doğumlarımız aynı olacak benim bebişde 4 hafta 2 günlük teyzesi:ecrin_bebek:yaa gerçekten çok sevindimhihoyyythihoyyyt ben giremiyorum ya bu aralar haberleri sonradan okuyorum sizlerle yazışmayı çook özledim canlarııım:1hug:
evet canim benim hamileyim 3 bucuk haftalik:asigim:
cok guzel bir duygu Allahim tum isteyenlerede nasip eder insallah
simdiden karnim atildi benim ya..sizlerin atildimi kizlar ?
günaydın kızlar nasılsınız?
vallahi cahilliğime verin karın atılması ne demek???
evet canım benimde öle :CüvCüv:
Kızlar ben dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif hamile deilmişim. sonucu öğrenince içim burkuldu çok kötü oldum. daha ilk denemede bukadar üzüldüm işte.
canım daha ilk denemenmiş Allah'ım bize de zamanı gelince evlatlar vericek inşallah.üzülme diyorum ama insanın içi burkuluyor biliyorum.kaç yıllık evliydin?
tarckekim napıyorsun sen canım bebişin nasıl seni rahat bırakıyormu annesi bulantıların başladımı?:1hug:
Kızlar ben dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif hamile deilmişim. sonucu öğrenince içim burkuldu çok kötü oldum. daha ilk denemede bukadar üzüldüm işte.
iyiyim senefim canım benim bebişde iyi bende iyiyim çok şükür...
Şuan rahatım bulantımda yok inş. hiç olmaz.Senin nasıl gidiyo varmı şikayetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?