Sabırsızlanıyorum ...!

ay insallah olur canim benim

kelebeğim sen hamilemisin çoooook sevindim ya trackeki,burkem,sen,ben valla doğumlarımız aynı olacak benim bebişde 4 hafta 2 günlük teyzesi:ecrin_bebek:yaa gerçekten çok sevindimhihoyyythihoyyyt ben giremiyorum ya bu aralar haberleri sonradan okuyorum sizlerle yazışmayı çook özledim canlarııım:1hug:

evet canim benim hamileyim 3 bucuk haftalik :asigim:
cok guzel bir duygu Allahim tum isteyenlerede nasip eder insallah

simdiden karnim atildi benim ya..sizlerin atildimi kizlar ?

Kızlar ben dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif hamile deilmişim. sonucu öğrenince içim burkuldu çok kötü oldum. daha ilk denemede bukadar üzüldüm işte.

Kızlar ben dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif hamile deilmişim. sonucu öğrenince içim burkuldu çok kötü oldum. daha ilk denemede bukadar üzüldüm işte.

canım daha ilk denemenmiş Allah'ım bize de zamanı gelince evlatlar vericek inşallah.üzülme diyorum ama insanın içi burkuluyor biliyorum.kaç yıllık evliydin?

canım daha ilk denemenmiş Allah'ım bize de zamanı gelince evlatlar vericek inşallah.üzülme diyorum ama insanın içi burkuluyor biliyorum.kaç yıllık evliydin?

2sene 7ay oldu evleneli canım. Kan tahlilini yaptırırken hamile olmasamda üzülmem diye düşündüm ama arkadaşım arayıp hamile deilmişsin diyince çok kötü oldum. O anki duygularımı anlatmak çok zor. Ama demekki zamanı deilmiş.

tarckekim napıyorsun sen canım bebişin nasıl seni rahat bırakıyormu annesi bulantıların başladımı?:1hug:

iyiyim senefim canım benim bebişde iyi bende iyiyim çok şükür...
Şuan rahatım bulantımda yok inş. hiç olmaz.Senin nasıl gidiyo varmı şikayetin?

Canım ilk denemede hemen olmayabiliyo sakın moralini bozma stresde yapma kendine..
Seni çok iyi anlıyorum bende ayda 3-4 kere idrar testi yapardım sonuç hep hüsran olurdu.Ama yüce rabbim dualarımı kabul etti ve şuan içimde bi can var..

iyiyim senefim canım benim bebişde iyi bende iyiyim çok şükür...
Şuan rahatım bulantımda yok inş. hiç olmaz.Senin nasıl gidiyo varmı şikayetin?

bende iyiyim canım ama bel ve karın ağrım çok fazla.. miğde bulantım başlamadı daha inşallah başlamazda.. senin doğum ne zamana geliyor?:1hug:

senef ve kelebek çok sevindim kinizede tebrikler benimde yarın adet olmam gerekio inşiallah hamileyimdir kızlar dua edin bana nolurrrr

kızlar benim de adetime 5 gün var. dün evliliğimizin 6. ayını devirdik. iki gün sonra ise tam tanışma yıldönümümüz olacak. o gün test yapmayı planlıyorum, biliyorum henüz çok erken ama bişiler varsa o gün öğrendiğimde çok özel olacağını hissediyorum. bana şans diler misiniz?? ve dua :)) bu arada ben yeni üyeyim ve ilk kez yazıyorum. hepinize sevgiler..

Günaydın kızlarrr.
Nasılsınız bakalım bebişler nasıl.Trackeki bugün keseyi görmeye gidecekti çok heyecanlı olmalı. else test yaptımı acaba hamilemi? Hafta sonu bakamadım hiç haberler iyidir inş. Kelebekcim sen nasılsın, senef'te iyidir inş. bebişiyle beraber.a.s. :1hug:

senağlamaGünaydın Kızlar öncelikle beni yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim hepinize
ama malesef o kadar üzgünüm ki sukut hayale uğradım bu gün hamile olduğumun haberini beklerken sabah regl oldum sinirlerim çok bozuksenağlamasenağlama hapı en son ekimde içtim ve reglden sonra kestim içmiyorum her ay bir ümit diye kan aldırıyorum ve sonuç regl oluyorum sonucu öğrenmeden bu ay yaptırmıcam tesst falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…