- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.101
senağlamaGünaydın Kızlar öncelikle beni yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim hepinize
ama malesef o kadar üzgünüm ki sukut hayale uğradım bu gün hamile olduğumun haberini beklerken sabah regl oldum sinirlerim çok bozuksenağlamasenağlama hapı en son ekimde içtim ve reglden sonra kestim içmiyorum her ay bir ümit diye kan aldırıyorum ve sonuç regl oluyorum sonucu öğrenmeden bu ay yaptırmıcam tesst falan
Günaydın kızlarrr.
Nasılsınız bakalım bebişler nasıl.Trackeki bugün keseyi görmeye gidecekti çok heyecanlı olmalı. else test yaptımı acaba hamilemi? Hafta sonu bakamadım hiç haberler iyidir inş. Kelebekcim sen nasılsın, senef'te iyidir inş. bebişiyle beraber.a.s. :1hug:
senef ve kelebek çok sevindim kinizede tebrikler benimde yarın adet olmam gerekio inşiallah hamileyimdir kızlar dua edin bana nolurrrr
senağlamaGünaydın Kızlar öncelikle beni yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim hepinize
ama malesef o kadar üzgünüm ki sukut hayale uğradım bu gün hamile olduğumun haberini beklerken sabah regl oldum sinirlerim çok bozuksenağlamasenağlama hapı en son ekimde içtim ve reglden sonra kestim içmiyorum her ay bir ümit diye kan aldırıyorum ve sonuç regl oluyorum sonucu öğrenmeden bu ay yaptırmıcam tesst falan
gunaydin canim iyiyiz biz bebisimle :asigim: cok mutluyum Allahim tamamini erdirir insallah. Sen nasilsin canim?
kızlar benim de adetime 5 gün var. dün evliliğimizin 6. ayını devirdik. iki gün sonra ise tam tanışma yıldönümümüz olacak. o gün test yapmayı planlıyorum, biliyorum henüz çok erken ama bişiler varsa o gün öğrendiğimde çok özel olacağını hissediyorum. bana şans diler misiniz?? ve dua :)) bu arada ben yeni üyeyim ve ilk kez yazıyorum. hepinize sevgiler..
İnşallah canım. Bizde iyiyiz. Büyüseler de parka götürsek değil mi? Biraz acele ediyorum ama napalım.kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım ama bel ve karın ağrım çok fazla.. miğde bulantım başlamadı daha inşallah başlamazda.. senin doğum ne zamana geliyor?:1hug:
Günaydın kızlarrr.
Nasılsınız bakalım bebişler nasıl.Trackeki bugün keseyi görmeye gidecekti çok heyecanlı olmalı. else test yaptımı acaba hamilemi? Hafta sonu bakamadım hiç haberler iyidir inş. Kelebekcim sen nasılsın, senef'te iyidir inş. bebişiyle beraber.a.s. :1hug:
Kızlar günaydın hepinize valla özledimm sizlerle sohbeti..Şeniz
Burkem bugün gidemiyorum canım yarın gidicem ama yinede çok heyecanlıyımmmm.
Bide benim sadece göğüslerim ve göğüs uçlarım çok acıyo.Başka belirtim kalmadı senin?
Arada karnım ağrıyor.Ve kokular beni mahvediyor.Birde günlüş kaş almak ve 2 güne bir tırnak kesmek zorunda kalıyorum canım sorma.
Karnımın ağrısı çok nadir bendede oluyo koku problemim daha yok erken olduğu içinmi acaba?
Kaş problemi bende de var toparlıyorum ertesi gün yine çıkıyo bide alırken çok canım yanıyo benim ya.
Evet canım benimde aynı saçlarımı tararken bile canım acıyor.Normalmiş olurmuş böyle öyle diyorlar yani.
tıffçım hoşgeldin şans dileklerimiz ve dularımız seninle bir bebiş haberi de senden gelir inşallah:Saruboceq:kızlar benim de adetime 5 gün var. dün evliliğimizin 6. ayını devirdik. iki gün sonra ise tam tanışma yıldönümümüz olacak. o gün test yapmayı planlıyorum, biliyorum henüz çok erken ama bişiler varsa o gün öğrendiğimde çok özel olacağını hissediyorum. bana şans diler misiniz?? ve dua :)) bu arada ben yeni üyeyim ve ilk kez yazıyorum. hepinize sevgiler..
Günaydın kızlarrr.
merhaba arkadaşlarrrrrrrr Şeniz hamiş olan arkadaşlarım size ve bebişlerinize de merhabaaaa Şeniz
gizem arkadaşım üzülme lütfen :teselli: bebişin nazlı demekki gelmek istemiyor şuan. kendini üzüp sıkıntıya girme sakın Şeniz
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz a.s.
kızlar çok süper bir haftasonu geçirdim. abant mükemmeldi ancak çok yağmur vardı. fazla kendimi yormamaya çalıştım. şuan karnım çok ağrıyor sanırım adet olacağım. ama üzülmüyorum valla çünkü dün akşam çok fena düştüm. banyoda ayağım kaydı. şuan bacağımın ağrısından duramıyorum. karnımda bi tuhaf. bebek olmasın diye dua etmeye başladım resmen. çok fenayım ya :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlarrrrrrrr Şeniz hamiş olan arkadaşlarım size ve bebişlerinize de merhabaaaa Şeniz
gizem arkadaşım üzülme lütfen :teselli: bebişin nazlı demekki gelmek istemiyor şuan. kendini üzüp sıkıntıya girme sakın Şeniz
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz a.s.
kızlar çok süper bir haftasonu geçirdim. abant mükemmeldi ancak çok yağmur vardı. fazla kendimi yormamaya çalıştım. şuan karnım çok ağrıyor sanırım adet olacağım. ama üzülmüyorum valla çünkü dün akşam çok fena düştüm. banyoda ayağım kaydı. şuan bacağımın ağrısından duramıyorum. karnımda bi tuhaf. bebek olmasın diye dua etmeye başladım resmen. çok fenayım ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?