Sabırsızlanıyorum ...!

Günaydın canım. Önümüzdeki aya İnş. üzülme bu işler strese gelmiyor. Moralini yüksek tut ve sürekli hamilemiyim diye düşünüp kendini kasma. Beklenti içine girmezsen daha kolay oluyor.

gunaydin canim iyiyiz biz bebisimle :asigim: cok mutluyum Allahim tamamini erdirir insallah. Sen nasilsin canim?

canim benim uzulmemoralini yuksek tutmaya calis gelen ay olur insallah :Saruboceq:

Aramiza hsg canim yerimseniben
insallah guzel haberlerle donersin bize :Saruboceq:

bende iyiyim canım ama bel ve karın ağrım çok fazla.. miğde bulantım başlamadı daha inşallah başlamazda.. senin doğum ne zamana geliyor?:1hug:

Ahh canımm aynen benim öyle olmuştu adet günüm geldiğinde olmuştu ama ilk gün beni çıldırttı çıldırttı..Sende adet günündemisin şuan olamıyoruz ya ondan çok bele ve kasığa ağrı yapıyo hatta ben artık düşürüyorum zannetmiştim okadar fazla ağrıyosu..
Benim doğum tahmini 29 eylüle geliyor canım senin?

Burkem bugün gidemiyorum canım yarın gidicem ama yinede çok heyecanlıyımmmm.
Bide benim sadece göğüslerim ve göğüs uçlarım çok acıyo.Başka belirtim kalmadı senin?

Burkem bugün gidemiyorum canım yarın gidicem ama yinede çok heyecanlıyımmmm.
Bide benim sadece göğüslerim ve göğüs uçlarım çok acıyo.Başka belirtim kalmadı senin?

Arada karnım ağrıyor.Ve kokular beni mahvediyor.Birde günlüş kaş almak ve 2 güne bir tırnak kesmek zorunda kalıyorum canım sorma.

Arada karnım ağrıyor.Ve kokular beni mahvediyor.Birde günlüş kaş almak ve 2 güne bir tırnak kesmek zorunda kalıyorum canım sorma.

Karnımın ağrısı çok nadir bendede oluyo koku problemim daha yok erken olduğu içinmi acaba?
Kaş problemi bende de var toparlıyorum ertesi gün yine çıkıyo bide alırken çok canım yanıyo benim ya.

Karnımın ağrısı çok nadir bendede oluyo koku problemim daha yok erken olduğu içinmi acaba?
Kaş problemi bende de var toparlıyorum ertesi gün yine çıkıyo bide alırken çok canım yanıyo benim ya.

Evet canım benimde aynı saçlarımı tararken bile canım acıyor.Normalmiş olurmuş böyle öyle diyorlar yani.

merhaba arkadaşlarrrrrrrr Şeniz hamiş olan arkadaşlarım size ve bebişlerinize de merhabaaaa Şeniz

gizem arkadaşım üzülme lütfen :teselli: bebişin nazlı demekki gelmek istemiyor şuan. kendini üzüp sıkıntıya girme sakın Şeniz

yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz a.s.

kızlar çok süper bir haftasonu geçirdim. abant mükemmeldi ancak çok yağmur vardı. fazla kendimi yormamaya çalıştım. şuan karnım çok ağrıyor sanırım adet olacağım. ama üzülmüyorum valla çünkü dün akşam çok fena düştüm. banyoda ayağım kaydı. şuan bacağımın ağrısından duramıyorum. karnımda bi tuhaf. bebek olmasın diye dua etmeye başladım resmen. çok fenayım ya :çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün?sabah tatlı sohbetinizi kaçırdım internette problem vardı.kötükedihüso

tıffçım hoşgeldin şans dileklerimiz ve dularımız seninle bir bebiş haberi de senden gelir inşallah:Saruboceq:

burkemcim iyiyiz güzelim sen nasılsın?testi sallıyor daha else.inşallah yarın.çook tembelim yakaydirigubbakcemile

canım benim daha hapı yeni bırakmışsın 6 ay normal diye okumuştum.inşallah en kısa sürede hami olursun sende de sevindirirsin bizi:teselli:

defhnecim canım geçmiş olsun ya doktora falan gittin mi?

Canım merhaba.Ohh valla gezdin gezdin geldin negüzel temiz hava almışşsın tatlım.
Ayy çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm valla bebek olsaydı zaten düşerdi o kaymaya.
Bacağına ağrımasın diye krem falan sür hem morarmaz hem acıımaz.
Tekrar çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ya.

Bende çok güzel haftasonu geçirdim C.tesi gecesi halamın oğlu ile eşi geldi onlarda yeni evli o gece bizde kaldılar geç saate kadar oturduk sohbet ettik.Pazar günü kahvaltımızı yapıp mudanya ya gittik denize karşı oturduk çaylarımızı içtik ama serindi hava biraz üşüdüm.
Sonra bi alışveriş merkezine gittik kocaları bıraktık bi bebek kıyafetlerinin olduğu mağazalara girdik ama bişi alamadım cinsiyeti bellli olunca artık çok güzel şeyler var.
Akşam yemeğininde ızgarada balık yaptık ohhh süperdi valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…