Sabırsızlanıyorum ...!

iyiyiz canım asıl sen nasılsın.Benim bebişim annesini rahatsız etmiyo artık çok şükür iyiyiz.

ben iyiyim güzelim de hala ara ara çok sancı giriyor kasıklarıma özellikle sağ tarafım.artık gözüm iyice korktu.bugün yoğundum gidemedim ama yarın artık gitmem lazım.kötü bişey çıkıcak diye korkuyorum valla

Alla alla ya niye bukadar ağrı oluyo ki bende anlamadım.Sen biran önce doktora git canım sakın ihmal etmeeee.Bende yarın gidicem doktora bugün olmadı.

Geçmiş olsun Defhnecim. Buna da şükür o düşmeye kırık olabilirdi. Acil şifalar canım.

Alla alla ya niye bukadar ağrı oluyo ki bende anlamadım.Sen biran önce doktora git canım sakın ihmal etmeeee.Bende yarın gidicem doktora bugün olmadı.

valla çok ihmal ettim bugündü yarındı derken.ama korkuyorum artık.
bi de düşünüyorum doktır diyor mu 7-8 haftalık hamilesin:roflol::roflol:

sağol bitanem Şeniz akşama zaten geçmezse eşim doktora götürecek. ohhhhh senin de haftasonu süpermiş canım yaaa kaydirigubbakcemile5 ama sen bukadar gezme bebişte gezmeye alışır ondan sonra işin zor valla kaydirigubbakcemile3

elsecim sende doktora git mutlaka tatlım. sakın ihmal etme lütfen benneyaptımki

bende şaşırmıcam valla:1rolleyes:
ay çok gülerdim ben yanlışlıkla hamile kalanlarla hamile olduğunu uzun süre anlamayanlara:roflol:

Gülme komşuna gelir başına İNŞ...:Saruboceq:Bende çok gülerdim kazayla hamile kaldım diyenlere sonra hamile kalıp 2-3 ay hamile olduğunu anlamayanlara..

Zaten eşim diyo kız olursa yandık masraflar 2 ye katlancak diye:dance:

kaydirigubbakcemile3 tatlım artık zamane kızları da çok süslü oluyor kaydirigubbakcemile3 artık sende çalışmaya başlarsın evde elişi falan kaydirigubbakcemile3

ben var ya en çok kızım olsun isterdim. şimdi bebek için uğraşıyoruz ya hayal kuruyorum bazen erkek bile olsa o benim bi parçam olacak yaaa. ayırt edemiyorum. kız olsun erkek olsun ama sağlıklı olsun diyorum. daha bebeğim olmadan onun için endişelenmeye başladım. bi de bebeğim olsa kafayı yerim herhalde benneyaptımki

gunaydin hanimlar. nasilsiniz bakem

günaydın canımmm Şeniz ben biraz düşünceliyim. akşam dayanamadım eve giderken hassas testlerden aldım. negatif çıktı fisfisfis daha 2 gün var çıkar die düşünmüştüm.

sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl? üzüyomu annesini?

ya ben yeni yeni 4 haftama giriyorum simdiden mide bulantilar basladi bende kafamçokkarıştı
Annem diyorki onda da erken baslamisti sanirim ona cekmissim.. sizde yok sanirim hanimlar oylemi ?
insallah hic olmazda :bbo:

bel agrilarim fazla karin agrimalar da var..birde tenim cok hassas oldu..goguslerimde hala agri yok :CüvCüv:

Henuz doktoruma gitmedim ama bu hafta gitmeyi dusunuyorum :1rolleyes:

Kimlere soylediniz arkadaslar hamile oldugnuzu ??

Daha erken olabilir canim..bu idrar testerine pek guvenilmez. bence bir kac gun daha bekle yine yap veya kan testi yaptir daha guvenli olur en azindan ve moralini yuksek tut :1hug:

Ben iyiyim alisverise cikcam birazdan para harcamaya :roflol:
bebis de iyi teyzesi.mide bulantilar basladi klava:klava: ama olsun deger :1rolleyes:

Insallah sende guzel haberlerini verirsin bize canim :Saruboceq:

sağol bitanem inşallah :Saruboceq: yarını da bekleyeyim bakalım kan testi yaptırırım sanırım.

teyzesi kurban olsun onaaaaaa Şeniz Şeniz 5. haftadan sonra olurmuş zaten bulantı. 3. ayı dolana kadar zorlar biraz ama sonra rahat olursun inşallah canım. bi topikte kahvenin iyi geldiğini okumuştum hamişlik bulantısına. doktora gidince sor da bakalım zararı yoksa sende kahve içersin.

sana iyi alışverişler canımm. kıyafet alırsan sarı ya da beyaz al he. cinsiyeti belli olunca alırsın daha çok. ama sarı da beyazda hem kıza hem erkeğe olur. öpüyorum tatlım seni Şeniz tabi bebişini de Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…