- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.121
tatlı hamişlerimiz sizler nasılsınız?bebişleriniz üzüyo mu sizi anneleri?
iyiyiz canım asıl sen nasılsın.Benim bebişim annesini rahatsız etmiyo artık çok şükür iyiyiz.
defhnecim canım geçmiş olsun ya doktora falan gittin mi?
ben iyiyim güzelim de hala ara ara çok sancı giriyor kasıklarıma özellikle sağ tarafım.artık gözüm iyice korktu.bugün yoğundum gidemedim ama yarın artık gitmem lazım.kötü bişey çıkıcak diye korkuyorum valla
merhaba arkadaşlarrrrrrrr Şeniz hamiş olan arkadaşlarım size ve bebişlerinize de merhabaaaa Şeniz
gizem arkadaşım üzülme lütfen :teselli: bebişin nazlı demekki gelmek istemiyor şuan. kendini üzüp sıkıntıya girme sakın Şeniz
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz a.s.
kızlar çok süper bir haftasonu geçirdim. abant mükemmeldi ancak çok yağmur vardı. fazla kendimi yormamaya çalıştım. şuan karnım çok ağrıyor sanırım adet olacağım. ama üzülmüyorum valla çünkü dün akşam çok fena düştüm. banyoda ayağım kaydı. şuan bacağımın ağrısından duramıyorum. karnımda bi tuhaf. bebek olmasın diye dua etmeye başladım resmen. çok fenayım ya :çok üzgünüm:
Alla alla ya niye bukadar ağrı oluyo ki bende anlamadım.Sen biran önce doktora git canım sakın ihmal etmeeee.Bende yarın gidicem doktora bugün olmadı.
Canım merhaba.Ohh valla gezdin gezdin geldin negüzel temiz hava almışşsın tatlım.
Ayy çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm valla bebek olsaydı zaten düşerdi o kaymaya.
Bacağına ağrımasın diye krem falan sür hem morarmaz hem acıımaz.
Tekrar çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ya.
Bende çok güzel haftasonu geçirdim C.tesi gecesi halamın oğlu ile eşi geldi onlarda yeni evli o gece bizde kaldılar geç saate kadar oturduk sohbet ettik.Pazar günü kahvaltımızı yapıp mudanya ya gittik denize karşı oturduk çaylarımızı içtik ama serindi hava biraz üşüdüm.
Sonra bi alışveriş merkezine gittik kocaları bıraktık bi bebek kıyafetlerinin olduğu mağazalara girdik ama bişi alamadım cinsiyeti bellli olunca artık çok güzel şeyler var.
Akşam yemeğininde ızgarada balık yaptık ohhh süperdi valla..
Geçmiş olsun Defhnecim. Buna da şükür o düşmeye kırık olabilirdi. Acil şifalar canım.
valla çok ihmal ettim bugündü yarındı derken.ama korkuyorum artık.
bi de düşünüyorum doktır diyor mu 7-8 haftalık hamilesin:roflol::roflol:
sağol bitanem Şeniz akşama zaten geçmezse eşim doktora götürecek. ohhhhh senin de haftasonu süpermiş canım yaaa kaydirigubbakcemile5 ama sen bukadar gezme bebişte gezmeye alışır ondan sonra işin zor valla kaydirigubbakcemile3
Anasına çekerse zaten hem süslü olur hemde gezmeyi çok severkaydirigubbakcemile3
bende şaşırmıcam valla:1rolleyes:Olacağına bak sen ben şaşırmam ki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Anasına çekerse zaten hem süslü olur hemde gezmeyi çok severkaydirigubbakcemile3
bende şaşırmıcam valla:1rolleyes:
ay çok gülerdim ben yanlışlıkla hamile kalanlarla hamile olduğunu uzun süre anlamayanlara:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız olsun ozaman yaaa ne güzel giyinir süslenir gezersiniz beraber kaydirigubbakcemile3
Zaten eşim diyo kız olursa yandık masraflar 2 ye katlancak diye:dance:
gunaydin hanimlar. nasilsiniz bakem
günaydın canımmm Şeniz ben biraz düşünceliyim. akşam dayanamadım eve giderken hassas testlerden aldım. negatif çıktı fisfisfis daha 2 gün var çıkar die düşünmüştüm.
sen napıyosun bakalım? bebiş nasıl? üzüyomu annesini?
Daha erken olabilir canim..bu idrar testerine pek guvenilmez. bence bir kac gun daha bekle yine yap veya kan testi yaptir daha guvenli olur en azindan ve moralini yuksek tut :1hug:
Ben iyiyim alisverise cikcam birazdan para harcamaya :roflol:
bebis de iyi teyzesi.mide bulantilar basladiklava: klava: ama olsun deger :1rolleyes:
Insallah sende guzel haberlerini verirsin bize canim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?