Sabırsızlanıyorum ...!

Canım senin S.A.T. neydi benim bugün tam 5 haftalık oldu sat 23 aralıktı.
Ama mide bulantım yok allaha şükür inş. olmazda:Saruboceq:
Sadece uykum çok var bide halsizlik göğüslerimde acıma çok var uçlarıda kaşınıyooo.

Kızlar ben doktora gidiyorum hayırlı haberlerle gelirim hepinizi çok öpüyorummmmŞeniz
Benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğimin kesesini görebilirim inş.:Saruboceq:

Kızlar ben doktora gidiyorum hayırlı haberlerle gelirim hepinizi çok öpüyorummmmŞeniz
Benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğimin kesesini görebilirim inş.:Saruboceq:

Dört gözle hayırlı haberlerle dönüşünü bekliyoruz canım.delikafadulden
Bu arada herkese günaydınnn.:1hug:

kelebeğim Defhnecim günaydın nasılsınız canlarım

Hassas test mi yaptın canım biraz daha bekle adet gününde yaparsın inş. hamilesindir tatlım

Günaydın bitanemmmmm. İyidir valla. hassas testlerden aldım canım ama daha 2 gün var bakalım moralimi bozmuyorum şimdilik. akşam eşime dedim çok üzüldü gözleri doldu :çok üzgünüm: o üzülünce üzüldüm baya ama inş sevineceğiz sonunda :Saruboceq:

Doktordan gelince haber ver bize emi? Bebişin için herşey yolundadır inşallah canım. Allah yardımcın olsun öpüyorum canım Şeniz

[

hamiş değilim ama ben varım olmazmı bacımmmmmmm kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

olur kuzuucuuummm .....nasıllsıııınnnn

olur kuzuucuuummm .....nasıllsıııınnnn

İyidir valla bitanem. ne olsun. gün saymaya devam kaydirigubbakcemile3 1 haftadır karnım ağrıyor. ha şimdi hastalandım ha şimdi hastalanıcam bekleyip duruyorum. dün akşamda hassas testlerden yaptım negatif çıktı ama bakalım 2 gün sonra herşey belli olacak :1rolleyes:

benimde reglim cumartesi bittii..çalışmalar başladıı:roflol::roflol::roflol:...bakalım hayırlısı artık...sositososito...bekle cnmm sabret erken yapıncada testii daha çok stres oluyosunn...hakkımızda hayırlısı olsunn canım benimm ..bu arada düştünmü seen..

bence de söyleme bitanem. nazara inanırım ben. hem Allah korusun bişey falan olur kayınvalidenin çenesini çekme. 12. haftaya kadar bekle derim. kalp atışlarını duy öyle söyle :1hug: 3. ay da bitiyormuş canım. az daha dayanmaya çalış

olmadı bidahaki aya bizde senle hamiş olduğumuzu duyururuz canım olmaz mı kaydirigubbakcemile5 hepimiz aynı ay hamiş olamayız ya.

ayy evet yaaa nasıl düştüm hemde anlatamam. banyoda dansçılar gibi bacaklarım ikiye ayrıldı resmen. kapatamadım bi vakit kaydirigubbakcemile3 çok canım yanıyo hala ağrım var.

amaaann çook geçmiş olsun defnecimm allah esirgemiş ii bir yerini kırmadınn çook üzüldümm cnm dikkat et kendinee

günaydın kızlar nasılsınız?
nihayet doktora gittim.kan testi yaptırdım ve ultrasona girdim.
saat 2de sonuç almaya gitçem.o arada size haber vereyim dedim.
defhnecim bacağın nasıl oldu?

bugün doktor günümüz ne güzeell..hayırlı haberlerle dönersiniz inş..:1hug:

ohh hadi kurtulmuşsun bakalım darısı başıma. benim hala çok ağrım var canım. oturamıyorum yürüyemiyorum fenayım yani :çok üzgünüm:
nasıl geçti doktor korktuğumuz kadar varmıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…