- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.141
günaydın canımmm Şeniz ben biraz düşünceliyim. akşam dayanamadım eve giderken hassas testlerden aldım. negatif çıktı fisfisfis daha 2 gün var çıkar die düşünmüştüm.
Hassas test mi yaptın canım biraz daha bekle adet gününde yaparsın inş. hamilesindir tatlım
ya ben yeni yeni 4 haftama giriyorum simdiden mide bulantilar basladi bende kafamçokkarıştı
Annem diyorki onda da erken baslamisti sanirim ona cekmissim.. sizde yok sanirim hanimlar oylemi ?
insallah hic olmazda :bbo:
bel agrilarim fazla karin agrimalar da var..birde tenim cok hassas oldu..goguslerimde hala agri yok :CüvCüv:
Henuz doktoruma gitmedim ama bu hafta gitmeyi dusunuyorum :1rolleyes:
Kimlere soylediniz arkadaslar hamile oldugnuzu ??
Kızlar ben doktora gidiyorum hayırlı haberlerle gelirim hepinizi çok öpüyorummmmŞeniz
Benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğimin kesesini görebilirim inş.:Saruboceq:
kelebeğim Defhnecim günaydın nasılsınız canlarım
Hassas test mi yaptın canım biraz daha bekle adet gününde yaparsın inş. hamilesindir tatlım
Dört gözle hayırlı haberlerle dönüşünü bekliyoruz canım.delikafadulden
Bu arada herkese günaydınnn.:1hug:
günaydınn kızlarr nasılsınızzz hanii hamişlerr nerdee...beeennn geeldimmmmmmmmmmm
cnnm umarımm hayırlı haberlerle gelirsiinnn öpüyorumm senii meleğinidee...ŞenizŞenizKızlar ben doktora gidiyorum hayırlı haberlerle gelirim hepinizi çok öpüyorummmmŞeniz
Benden dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğimin kesesini görebilirim inş.:Saruboceq:
olur kuzuucuuummm .....nasıllsıııınnnn
günaydın canikommmm Şeniz
Günaydın Defhnecim.Bugün herkes çok neşeli ne güzel ama benim midem çok kötü gerçekten 2 gündür bittim.Karnım ağrımaya devam ediyor bi taraftan. Ayy bu belirti zamanları ne zaman bitecek acaba? Birde ben daha kimseye söylemedim hamileliğimi.10. haftadan sonra söyleyim diyorum.Yeni bir düşük vakasını aıklamak zor olur.Geçen sefer kayınvalide beni suçlamıştı.Bu sefer haberleri olmaz en azından.
benimde reglim cumartesi bittii..çalışmalar başladıı:roflol::roflol::roflol:...bakalım hayırlısı artık...sositososito...bekle cnmm sabret erken yapıncada testii daha çok stres oluyosunn...hakkımızda hayırlısı olsunn canım benimm ..bu arada düştünmü seen..İyidir valla bitanem. ne olsun. gün saymaya devam kaydirigubbakcemile3 1 haftadır karnım ağrıyor. ha şimdi hastalandım ha şimdi hastalanıcam bekleyip duruyorum. dün akşamda hassas testlerden yaptım negatif çıktı ama bakalım 2 gün sonra herşey belli olacak :1rolleyes:
Günaydın Defhnecim.Bugün herkes çok neşeli ne güzel ama benim midem çok kötü gerçekten 2 gündür bittim.Karnım ağrımaya devam ediyor bi taraftan. Ayy bu belirti zamanları ne zaman bitecek acaba? Birde ben daha kimseye söylemedim hamileliğimi.10. haftadan sonra söyleyim diyorum.Yeni bir düşük vakasını aıklamak zor olur.Geçen sefer kayınvalide beni suçlamıştı.Bu sefer haberleri olmaz en azından.
benimde reglim cumartesi bittii..çalışmalar başladıı:roflol::roflol::roflol:...bakalım hayırlısı artık...sositososito...bekle cnmm sabret erken yapıncada testii daha çok stres oluyosunn...hakkımızda hayırlısı olsunn canım benimm ..bu arada düştünmü seen..
amaaann çook geçmiş olsun defnecimm allah esirgemiş ii bir yerini kırmadınn çook üzüldümm cnm dikkat et kendinee
bugün doktor günümüz ne güzeell..hayırlı haberlerle dönersiniz inş..:1hug:günaydın kızlar nasılsınız?
nihayet doktora gittim.kan testi yaptırdım ve ultrasona girdim.
saat 2de sonuç almaya gitçem.o arada size haber vereyim dedim.
defhnecim bacağın nasıl oldu?
günaydın kızlar nasılsınız?
nihayet doktora gittim.kan testi yaptırdım ve ultrasona girdim.
saat 2de sonuç almaya gitçem.o arada size haber vereyim dedim.
defhnecim bacağın nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?