- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.161
:uhm:kızlar nerdesiniz yaaa meraktan çatladımm.....doktor sonuçları nolduuu
yaaaaaaaaaaaaaaa nerdes,inizzzzzzzzz defne ordamısınnnnn
ben bi hamile kalayıımm gösterecem onlara günleriniiklava: klava:else 2 de alacaktı sonucunu trackeki gideli kaç saat olduu öldümm bee meraktannn aklımıza binbir türlü şey geliyoo yaaaa iyi olduğunuzu bilelim yeterr..hadi kuşlarrrr gelinn artıııkkkkkk::bbo::bbo:
defne şimdi senin regl tarihin nee ne zaman olman gerekiyor
inş olmazsınnn...
inş cnm yaaa inş olmazsınn...benim daha çok var 13 şubat:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm:29 aralık canım yaaa inş olmam :Saruboceq:
inş cnm yaaa inş olmazsınn...benim daha çok var 13 şubat:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben bi hamile kalayıımm gösterecem onlara günleriniiklava: klava:else 2 de alacaktı sonucunu trackeki gideli kaç saat olduu öldümm bee meraktannn aklımıza binbir türlü şey geliyoo yaaaa iyi olduğunuzu bilelim yeterr..hadi kuşlarrrr gelinn artıııkkkkkk::bbo::bbo:
evet evet biz senle hamiş olduğumuz zaman bunlara bişeycik anlatmayalımklava: hatta doktora gidiyoruz diyip bidaha yazmayalım da meraktan bizim gibi çatlasınlar klava:
ohh hadi kurtulmuşsun bakalım darısı başıma. benim hala çok ağrım var canım. oturamıyorum yürüyemiyorum fenayım yani :çok üzgünüm:
nasıl geçti doktor korktuğumuz kadar varmıymış?
cnm benimm hiç üzülmee olurmuu..hakkınızda böyle hayırlıymışş.....biraz erken diyede tereddütleiniz vardı sanırımm...umarımm eşinin ve senin birlikte istediğiniz bir zamanda meleğiniz yanınızda olurr..öpüyorum seni sıkma canını..Şenizah güzeller hamiş olsam hemen haber vermez miydim?
sonuç:vajinit:bbo: bhcg:0,21 ultrason normal,bişey yok
her ne kadar çok fazla beklentim olmasada bekliyomuşum demekki içten içten.başıma bir ağrı girdi hastanede.geldim hemen yattım,yeni uyandım birz geçti ağrı.
inşallah güzel haberleri siden alıcaz kızlar:CüvCüv:Saruboceq:
cnm benimm hiç üzülmee olurmuu..hakkınızda böyle hayırlıymışş.....biraz erken diyede tereddütleiniz vardı sanırımm...umarımm eşinin ve senin birlikte istediğiniz bir zamanda meleğiniz yanınızda olurr..öpüyorum seni sıkma canını..Şeniz
Kızlar kusura bakmayın sizlerede haber veremedim kızdınız bana biliyorum ama elimde olmayan sebepler yüzünden haber veremedima.s
Bugün 12 de gittim ama doktor acil ameliyata girmiş 13 de çıkıcakmış bende 1 saat beklemek yerine kayınvalidemlerin yanına gittim orda yemek yedim sonra 13:30 gibi görümcemle kayınpederimin arabasını aldık ve doktora gittik.
Veeeee bebeğimi ilk defa gördüm canlarım benim nasıl heyecanlandım anlatamam.:dance:
Çok küçüktü ya fasülye kadar bişi ama canı varmış onunda çok güzül bi duygu.:sm_cool:
İlk resmini aldık halasıda gördü yeğenini sonra yeğenine tatlı ısmarladı..cokacimcoook
Tekrar kayınvalidemlerin yanına döndük eşim iş çıkışı aldı beni...
Hemen gösterdim ultrason resmini bakkkkk dedim aynı sana benziyo dedimmm.
Ve şuan evdeyim allaha şükür bir sonraki randevumuz 10 şubat kalp atışlarını duyacaz inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gözün aydın güzelim nasıl güzel bişeydir bebişini ik defa görmek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.annesi üzmesin çok di mi?
defhnecim alttan muayene ypıcak diye öldüm öldüm dirldim Allah'tan yapmadı.ben hamile kalsam nasıl doğum yapıcam bilmem
Kızlar kusura bakmayın sizlerede haber veremedim kızdınız bana biliyorum ama elimde olmayan sebepler yüzünden haber veremedima.s
Bugün 12 de gittim ama doktor acil ameliyata girmiş 13 de çıkıcakmış bende 1 saat beklemek yerine kayınvalidemlerin yanına gittim orda yemek yedim sonra 13:30 gibi görümcemle kayınpederimin arabasını aldık ve doktora gittik.
Veeeee bebeğimi ilk defa gördüm canlarım benim nasıl heyecanlandım anlatamam.:dance:
Çok küçüktü ya fasülye kadar bişi ama canı varmış onunda çok güzül bi duygu.:sm_cool:
İlk resmini aldık halasıda gördü yeğenini sonra yeğenine tatlı ısmarladı..cokacimcoook
Tekrar kayınvalidemlerin yanına döndük eşim iş çıkışı aldı beni...
Hemen gösterdim ultrason resmini bakkkkk dedim aynı sana benziyo dedimmm.
Ve şuan evdeyim allaha şükür bir sonraki randevumuz 10 şubat kalp atışlarını duyacaz inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?