Sabırsızlanıyorum ...!

doktora gidenden ses çıkmıyo yaa :çok üzgünüm: merak ettik kızlar nerdesinizzz fisfisfis

ben bi hamile kalayıımm gösterecem onlara günlerinii klava:klava:else 2 de alacaktı sonucunu trackeki gideli kaç saat olduu öldümm bee meraktannn aklımıza binbir türlü şey geliyoo yaaaa iyi olduğunuzu bilelim yeterr..hadi kuşlarrrr gelinn artıııkkkkkk::bbo::bbo:

evet evet biz senle hamiş olduğumuz zaman bunlara bişeycik anlatmayalım klava: hatta doktora gidiyoruz diyip bidaha yazmayalım da meraktan bizim gibi çatlasınlar klava:

evet evet biz senle hamiş olduğumuz zaman bunlara bişeycik anlatmayalım klava: hatta doktora gidiyoruz diyip bidaha yazmayalım da meraktan bizim gibi çatlasınlar klava:

ah güzeller hamiş olsam hemen haber vermez miydim?
sonuç:vajinit:bbo: bhcg:0,21 ultrason normal,bişey yok
her ne kadar çok fazla beklentim olmasada bekliyomuşum demekki içten içten.başıma bir ağrı girdi hastanede.geldim hemen yattım,yeni uyandım birz geçti ağrı.
inşallah güzel haberleri siden alıcaz kızlar:CüvCüv:Saruboceq:

defhnecim alttan muayene ypıcak diye öldüm öldüm dirldim Allah'tan yapmadı.ben hamile kalsam nasıl doğum yapıcam bilmem

cnm benimm hiç üzülmee olurmuu..hakkınızda böyle hayırlıymışş.....biraz erken diyede tereddütleiniz vardı sanırımm...umarımm eşinin ve senin birlikte istediğiniz bir zamanda meleğiniz yanınızda olurr..öpüyorum seni sıkma canını..Şeniz

sağol canım dediğin gibi tereddütteydik ama içten içede istiyordum ya
hayırlısı olsun artık bebişimiz planladığımız zamanda bizimle olur inşallah:Saruboceq:
en azından güldüğüm şey başıma glmedi:yanlışlıkla hamile kalıp,hamile olduğunu anlamamak:roflol:

kızlar hamiş değilim şuanda hamiş adayı da değilim ama yanınızdayım hala:1hug:
takipçinizim:roflol:

Kızlar kusura bakmayın sizlerede haber veremedim kızdınız bana biliyorum ama elimde olmayan sebepler yüzünden haber veremedima.s

Bugün 12 de gittim ama doktor acil ameliyata girmiş 13 de çıkıcakmış bende 1 saat beklemek yerine kayınvalidemlerin yanına gittim orda yemek yedim sonra 13:30 gibi görümcemle kayınpederimin arabasını aldık ve doktora gittik.

Veeeee bebeğimi ilk defa gördüm canlarım benim nasıl heyecanlandım anlatamam.:dance:

Çok küçüktü ya fasülye kadar bişi ama canı varmış onunda çok güzül bi duygu.:sm_cool:

İlk resmini aldık halasıda gördü yeğenini sonra yeğenine tatlı ısmarladı..cokacimcoook

Tekrar kayınvalidemlerin yanına döndük eşim iş çıkışı aldı beni...

Hemen gösterdim ultrason resmini bakkkkk dedim aynı sana benziyo dedimmm.

Ve şuan evdeyim allaha şükür bir sonraki randevumuz 10 şubat kalp atışlarını duyacaz inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın güzelim nasıl güzel bişeydir bebişini ik defa görmek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.annesi üzmesin çok di mi?

gözün aydın güzelim nasıl güzel bişeydir bebişini ik defa görmek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.annesi üzmesin çok di mi?

Teşekkkür ederim canım benim çok sağol.
İlk defa görmek nasıl güzel bir duyguymuş kalbim yerinden fırlıcaktı sanki..Babasını ilk görüncede öyle heyecanlanmıştımmm

Beni şimdilik hiç üzmüyo teyzesi inş. hiç de üzmez meleğim..

defhnecim alttan muayene ypıcak diye öldüm öldüm dirldim Allah'tan yapmadı.ben hamile kalsam nasıl doğum yapıcam bilmem

bitanem valla sen atlattın sıra bende artık bakalım. bende aynen valla nasıl doğum yaparım diye düşünürüm hep :bbo:
bebiş konusunda da üzülme lütfen.eşinle birlikte doğru zamanda hamiş olursun inşallah tatlım Şeniz

çok sevindim bitanem sositososito Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: bizlere de aynı mutlulukları yaşatsın inş :Saruboceq:

buarada diğer arkadaşlarrrrr sizlere de günaydınnnnn Şeniz benim son 1 gün yarın belli olacak bakalım hayırlısı ile. benim için dua edin olurmu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…