- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.181
Günaydınnnnnnnnn Şeniz
Çok teşekkür ederim canım benim..
Hadi bakalım dualarımız seninle darısı senin başına inş en yakın zamanda sende bizlere bu mutlu haberi verirsin canımmm:Saruboceq::Saruboceq:
sağol inşallah bitanem artık varya bugün geçmez bana yaaaa benneyaptımki
çok sevindimm cnmm gözün aydınn .....amaaannn öldüm kız meraktann gelir gelmez işe hemen açtımm ŞenizŞenizvallaaaŞenizKızlar kusura bakmayın sizlerede haber veremedim kızdınız bana biliyorum ama elimde olmayan sebepler yüzünden haber veremedima.s
Bugün 12 de gittim ama doktor acil ameliyata girmiş 13 de çıkıcakmış bende 1 saat beklemek yerine kayınvalidemlerin yanına gittim orda yemek yedim sonra 13:30 gibi görümcemle kayınpederimin arabasını aldık ve doktora gittik.
Veeeee bebeğimi ilk defa gördüm canlarım benim nasıl heyecanlandım anlatamam.:dance:
Çok küçüktü ya fasülye kadar bişi ama canı varmış onunda çok güzül bi duygu.:sm_cool:
İlk resmini aldık halasıda gördü yeğenini sonra yeğenine tatlı ısmarladı..cokacimcoook
Tekrar kayınvalidemlerin yanına döndük eşim iş çıkışı aldı beni...Hemen gösterdim ultrason resmini bakkkkk dedim aynı sana benziyo dedimmm.
Ve şuan evdeyim allaha şükür bir sonraki randevumuz 10 şubat kalp atışlarını duyacaz inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tatlım seni çok iyi anlıyorum ama sakın kafana takma başka şeyler düşünmeye bak.
Hakkında hayırlısı olur inş. canım benim
çok sevindimm cnmm gözün aydınn .....amaaannn öldüm kız meraktann gelir gelmez işe hemen açtımm ŞenizŞenizvallaaaŞeniz
sağol bitanem yaaa senle konuşunca çok rahatlıyorum Şeniz desteğin için teşekkür ederim canım.
bu topik gerçekten benim için çok önemli. çünkü birbirinden değerli ve temiz kalpli arkadaşlarım oldu. bu ayı çok rahat geçirdim. kendim hamiş olmasam bile hamiş arkadaşlarımın sevinci bile beni mutlu etti. umut oldu bana da. inş hep birarada oluruz :enbuyukkk:
sağol inşallah bitanem artık varya bugün geçmez bana yaaaa benneyaptımki
günaydın kızlar hepinize?nasılsınız?
defhnecim mutlu haberi senden bekliyoruz güzelim artık.
benim eşimin içi rahatladı
artık yeni evimizde rahat rahat oturabiliriz diyor,taşındığımızdan beri bu hamilelik şüphesi vardı.o benden daha stresliydi.
neyse hayırlısı artık daha uygun bir zamanda inşallah.
ama hamiş değilim diye yanınızadan ayrılmıyorum ona göre:1hug:a.s.
Oyyy yerim seni ben...
Sana sonuna kadar katılıyorum bende bu topikte çok iyi zaman geçiriyorum ve sizleri tanımaktan dolayı çok ama çok mutluyum.Bizim dualarımız senide en yakın zamanda nerdennereyide elseyide hamiş yapacak ben buna tüm kalbimle inanıyorummm
günaydın kızlar hepinize?nasılsınız?
defhnecim mutlu haberi senden bekliyoruz güzelim artık.
benim eşimin içi rahatladı
artık yeni evimizde rahat rahat oturabiliriz diyor,taşındığımızdan beri bu hamilelik şüphesi vardı.o benden daha stresliydi.
neyse hayırlısı artık daha uygun bir zamanda inşallah.
ama hamiş değilim diye yanınızadan ayrılmıyorum ona göre:1hug:a.s.
Günaydın elsecimmmm
Eşine kızma canım onunda kendine göre geçerli sebepleri vardıra.s
İnş. istediğiniz zamanda bebeğinize kavuşursunuz allah aratmasın doğal yollarla hamile kalmayı nasip etsin canım.:Saruboceq:
Sen hamiş değilsin diye yanımızdan ayrılırsan biz seni kulağından tutupppp tekrar getiririz bu topiğeee:dance:
kelebek bizi terkettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gunaydin hanimlar
nasilsiniz bakem ? valla bende asiri yorgunluk var habire uyuyom ya bu ne is :)
gunaydin hanimlar
nasilsiniz bakem ? valla bende asiri yorgunluk var habire uyuyom ya bu ne is :)
elsecim moralini yuksek tut..zamani geldiginde inan olacaktir canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?