Sabırsızlanıyorum ...!

çok sevindim bitanem sositososito Rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: bizlere de aynı mutlulukları yaşatsın inş :Saruboceq:

buarada diğer arkadaşlarrrrr sizlere de günaydınnnnn Şeniz benim son 1 gün yarın belli olacak bakalım hayırlısı ile. benim için dua edin olurmu :1hug:[/QUOTE]

Günaydınnnnnnnnn Şeniz
Çok teşekkür ederim canım benim..
Hadi bakalım dualarımız seninle darısı senin başına inş en yakın zamanda sende bizlere bu mutlu haberi verirsin canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

sağol inşallah bitanem artık varya bugün geçmez bana yaaaa benneyaptımki

çok sevindimm cnmm gözün aydınn .....amaaannn öldüm kız meraktann gelir gelmez işe hemen açtımm ŞenizŞenizvallaaaŞeniz

Tatlım seni çok iyi anlıyorum ama sakın kafana takma başka şeyler düşünmeye bak.
Hakkında hayırlısı olur inş. canım benim

sağol bitanem yaaa senle konuşunca çok rahatlıyorum Şeniz desteğin için teşekkür ederim canım.

bu topik gerçekten benim için çok önemli. çünkü birbirinden değerli ve temiz kalpli arkadaşlarım oldu. bu ayı çok rahat geçirdim. kendim hamiş olmasam bile hamiş arkadaşlarımın sevinci bile beni mutlu etti. umut oldu bana da. inş hep birarada oluruz :enbuyukkk:

Oyyy yerim seni ben...
Sana sonuna kadar katılıyorum bende bu topikte çok iyi zaman geçiriyorum ve sizleri tanımaktan dolayı çok ama çok mutluyum.Bizim dualarımız senide en yakın zamanda nerdennereyide elseyide hamiş yapacak ben buna tüm kalbimle inanıyorummm

sağol inşallah bitanem artık varya bugün geçmez bana yaaaa benneyaptımki

günaydın kızlar hepinize?nasılsınız?
defhnecim mutlu haberi senden bekliyoruz güzelim artık.
benim eşimin içi rahatladı
artık yeni evimizde rahat rahat oturabiliriz diyor,taşındığımızdan beri bu hamilelik şüphesi vardı.o benden daha stresliydi.
neyse hayırlısı artık daha uygun bir zamanda inşallah.
ama hamiş değilim diye yanınızadan ayrılmıyorum ona göre:1hug:a.s.

Günaydın elsecimmmm
Eşine kızma canım onunda kendine göre geçerli sebepleri vardıra.s
İnş. istediğiniz zamanda bebeğinize kavuşursunuz allah aratmasın doğal yollarla hamile kalmayı nasip etsin canım.:Saruboceq:
Sen hamiş değilsin diye yanımızdan ayrılırsan biz seni kulağından tutupppp tekrar getiririz bu topiğeee:dance:

sağol bitanemmmmmmm Şeniz Rabbim dualarınızı kabul etsin AMİNNNNN :Saruboceq:

sorma canım yaaaa bende ayrılamam bu topikten. inş bende sevinçli haberler veririm size. ilk kez bu ay hamiş olabileceğimi hissediyorum. olmasa da üzülmeyeceğim çünkü çok güzel dostlar kazandım :1hug:

eşine de sakın kızma canım. erkeklerin kendini babalığa hazır hissetmesi çok önemli. benim eşimde istemiyordu başlarda. erken diyordu. şimdi çok istemeye başladı. kendini hazır hissediyor çünkü. eşinde kendini hazır hissetsin ondan sonra bebiş çalışmalarına başlayın canım :jeyyar: bence eşin birkaç aya varmayacak bebek istemeye başlayacak: defne dedi dersin kaydirigubbakcemile3

Valla defneye katılıyorum.
Benim eşimde evlendiğimiz ilk zamanlar bi kaç sene bebek düşünmeyelim demişti.
Bende tamam demiştim ama içimden çok istiyodum.
Eşim ise bu yaz tatil yaparız başbaşa tatil dönüşü çalışmalara başlarız diyodu.
Amaaaaa ne olduysa bir güngeldi veeee biz bebek olayını ertelemeyelim dedi benimde çok istediğimi biliyodu.
Veeee evleneli tam 6 ay oldu ve ben allahın izniyle hamile kaldımmm.

amin canım sağol Allah aratmasın inşallah.
gitmem gitmem bir yere

sorma canım yaaaa bende ayrılamam bu topikten. inş bende sevinçli haberler veririm size. ilk kez bu ay hamiş olabileceğimi hissediyorum. olmasa da üzülmeyeceğim çünkü çok güzel dostlar kazandım

eşine de sakın kızma canım. erkeklerin kendini babalığa hazır hissetmesi çok önemli. benim eşimde istemiyordu başlarda. erken diyordu. şimdi çok istemeye başladı. kendini hazır hissediyor çünkü. eşinde kendini hazır hissetsin ondan sonra bebiş çalışmalarına başlayın canım bence eşin birkaç aya varmayacak bebek istemeye başlayacak: defne dedi dersin

inşallah canım bu ay senden bekliyoruz artık.
eşime kızamıyorum aslında hak veriyorum.biz kadınlar anne olma duygusunu daha çabuk kabulleniyoruz heralde.zamanı gelince olacak inşallah.
siz bebişleri bir doğurun bizlerle resimlerini paylaşın.onları sevelim ondan sonra da ben size süpriz yaparım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…