Sabırsızlanıyorum ...!

gunaydin hanimlar
nasilsiniz bakem ? valla bende asiri yorgunluk var habire uyuyom ya bu ne is :)

hamişlik uykusudur o bacımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hamiş arkadaşlar sana resim konusunda yardımcı olur canım kaydirigubbakcemile3 erkekler öyle be canım. sanki dokuz ay onlar taşıyacak karnında, doğum sancısını onlar çekecek, geceleri onlar uykusuz kalacak :mymeka: bizden çok stres yapıyolar valla.

sağol canım inşallah bebişimiz biz karar verdiğimizde bizi hiç bekletmeden gelir,üzmez bizi.siz beni istemiyordunuz bende gelmicem demez:1no2:

gelir gelir canim. Bak senin esin gibi ben bebis istemiyordum..benim esim cok istiyordu.. aslinda istemedigim degilde kendimi tam hazir hissetmiyordum..ama hazir hissettigimde hemen oldu bebis. Merak etme seninde hemen olur ins canim benim. Esine sende biraz zaman ver. Benim esim bana zaman verdi o zaman icerisinde birden kendimi hazir hissettim. :))

hamiş arkadaşlar sana resim konusunda yardımcı olur canım kaydirigubbakcemile3 erkekler öyle be canım. sanki dokuz ay onlar taşıyacak karnında, doğum sancısını onlar çekecek, geceleri onlar uykusuz kalacak :mymeka: bizden çok stres yapıyolar valla.[/QUOTE]

canım ben seni de hamiş görmeyi beklediğim için senin bebişinin resimlerini görcem inşallah.senin sevincine de ortak olcam burda.hepiniz dualarımdasınız hamiş olmanız için,hamiş olanların sağlıkla bebişlerine kavuşması için:1hug:

hamiş olsamdaa kusa kusa bi haall olsaaammm oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay deme öyle.nefret ederim mide bulantısından ben.midem bulanınca hep derim heryerim ağrısın ama midem bulanmasın.kesin 9 ay midem bulancak benim bu yüzden:bbo:

:dilcikarlsunn kurban olsun annesi onaa....:dilcikar::dilcikar:

ayyyy allahım en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin canım benim ya...

Bende dün bebeğimin ilk ultrason resmini aldım ve yatak odamın aynasına yapıştırmış eşim.Sabah uyandık eşimle ikimiz birden bakmaya gidiyoruz bizdede ne çocuk merağı varmış beeehihoyyyt

ay deme öyle.nefret ederim mide bulantısından ben.midem bulanınca hep derim heryerim ağrısın ama midem bulanmasın.kesin 9 ay midem bulancak benim bu yüzden:bbo:

Allah korusun canım ya.Bende çok korkarım midemin bulanmasından ama allahıma çok şükür midem bulanma yok inş. olmazzzzz

Allah korusun canım ya.Bende çok korkarım midemin bulanmasından ama allahıma çok şükür midem bulanma yok inş. olmazzzzz

inşallah bulanmaz canım.hepiniz rahat hamilelik geçirirsiniz.hem beni de motive etmiş edersiniz daha çok.
eğer çok zor diye anlatırsanız hergün vazgeçerim ona görekaydirigubbakcemile3

inşallah bulanmaz canım.hepiniz rahat hamilelik geçirirsiniz.hem beni de motive etmiş edersiniz daha çok.
eğer çok zor diye anlatırsanız hergün vazgeçerim ona görekaydirigubbakcemile3

Hihh allah korusun sakın vazgeçme ne kadar zor bir dönem olursa olsun hamilelik süresi.
Bir okadarda güzel bir duyguymuş.Önceden yemek yeme düzenim pek yoktu ama şimdi bebeğim için herşeyi yemeğe çalışıyorum.

ayyy cnmm yaaa yesin onu teyzesiii ...nasılda poz verirmiş annesineee .....kaydirigubbakcemile3..kısss ne güzel bi duygudur o nasıl bişeydir durup durup ağlarım herhalde ben....canımın canını içimde taşıyacamm oyy ölürüm yollarında..cnmm benim allahımm kucağında resmini çekmeyi nasip etsiinn inşşşş... allahım bekleyen herkese tez zamanda bu duyguyu tattırsınnnn..

Sorma canım kalbim ağzıma gelicek zannettim..
Canı varmış onunda kalbinin attığını görülüyodu canım ama kalp atışlarını duymak için 10 şubatta çağırdı çok merak ediyorum.
İlk görüştü aşık oldum ona şimdi 2 tane aşkım var ama ilk görüşte babasınada aşık olmuştum.hihoyyyt
Allahım inş. dediğin gibi kucağımda resim çektirmek nasip olur.
Yüce rabbim en yakın zamanda sanada nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…