- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.201
gunaydin hanimlar
nasilsiniz bakem ? valla bende asiri yorgunluk var habire uyuyom ya bu ne is :)
inşallah canım bu ay senden bekliyoruz artık.
eşime kızamıyorum aslında hak veriyorum.biz kadınlar anne olma duygusunu daha çabuk kabulleniyoruz heralde.zamanı gelince olacak inşallah.
siz bebişleri bir doğurun bizlerle resimlerini paylaşın.onları sevelim ondan sonra da ben size süpriz yaparım belki
Günaydın canım
Bizler iyiyiz valla sen yoksun ortalarda..
defhene zaten uykumu seviyordum bir o kadar daha tembel oldum kiz.. napcaz
sağol canım inşallah bebişimiz biz karar verdiğimizde bizi hiç bekletmeden gelir,üzmez bizi.siz beni istemiyordunuz bende gelmicem demez:1no2:
uyuyan güzel var ya sende uyuyan güzel hamiş olursun tatlımmm :CüvCüv: :roflol:
guzel canim. iki gundur mide bulantilar acayip kotu :bbo: giremedim pek.
insallah olmaz canim..valla cok kotu.
hamiş olsamdaa kusa kusa bi haall olsaaammm oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hamiş olsamdaa kusa kusa bi haall olsaaammm oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:dilcikarlsunn kurban olsun annesi onaa....:dilcikar::dilcikar:
ay deme öyle.nefret ederim mide bulantısından ben.midem bulanınca hep derim heryerim ağrısın ama midem bulanmasın.kesin 9 ay midem bulancak benim bu yüzden:bbo:
Allah korusun canım ya.Bende çok korkarım midemin bulanmasından ama allahıma çok şükür midem bulanma yok inş. olmazzzzz
inşallah bulanmaz canım.hepiniz rahat hamilelik geçirirsiniz.hem beni de motive etmiş edersiniz daha çok.
eğer çok zor diye anlatırsanız hergün vazgeçerim ona görekaydirigubbakcemile3
ayyy cnmm yaaa yesin onu teyzesiii ...nasılda poz verirmiş annesineee .....kaydirigubbakcemile3..kısss ne güzel bi duygudur o nasıl bişeydir durup durup ağlarım herhalde ben....canımın canını içimde taşıyacamm oyy ölürüm yollarındaayyyy allahım en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin canım benim ya...
Bende dün bebeğimin ilk ultrason resmini aldım ve yatak odamın aynasına yapıştırmış eşim.Sabah uyandık eşimle ikimiz birden bakmaya gidiyoruz bizdede ne çocuk merağı varmış beeehihoyyyt
ayyy cnmm yaaa yesin onu teyzesiii ...nasılda poz verirmiş annesineee .....kaydirigubbakcemile3..kısss ne güzel bi duygudur o nasıl bişeydir durup durup ağlarım herhalde ben....canımın canını içimde taşıyacamm oyy ölürüm yollarında..cnmm benim allahımm kucağında resmini çekmeyi nasip etsiinn inşşşş... allahım bekleyen herkese tez zamanda bu duyguyu tattırsınnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?