- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.221
canım ben seni de hamiş görmeyi beklediğim için senin bebişinin resimlerini görcem inşallah.senin sevincine de ortak olcam burda.hepiniz dualarımdasınız hamiş olmanız için,hamiş olanların sağlıkla bebişlerine kavuşması için:1hug:
alemsin sırnaşık şey :roflol:
kızlar karnınızı 1.ay-2.ay.......9.ay diye fotoğraflarını çekçek misiniz?çok hoş oluyor bence
kızlar karnınızı 1.ay-2.ay.......9.ay diye fotoğraflarını çekçek misiniz?çok hoş oluyor bence
ay ne guzel fikir cok guzel olur.
Trackeki kiz sende ekle ultrasound resmini cok merak ediyorum :1rolleyes:
Tamam canım eklerim akşama..
Kelebeğim ya senin canın bişeyler çekmeye başladı mı?
bu hafta canim abur cubur cikolata felan cekti adet gunlerimde de genelde oyle oluyorum ama kendimi tutuyorum ..cok kilo alcam bu sefer
ya senin canim ?
Offff bugüne kadar canım bişey çekmiyodu ama bugün şöyle acılı limonlu kısır çekti yaaaaaaa..
Çikolata benim vazgeçilmezlerimin arasında zaten hiç ihmal etmem kendimde hep yerimmm.
ne kadar güzel kızlar adınıza çooooook seviniyorum inşallah bende gelicem aranızaaaaa
dua edin banaa kızlar burda konuşuyoruz bir buluşma ayarlayalım msn lerimi alalım görüşelim isterm ben
nedersiniz
bir buluşma ayralayalım ben ayralarım istersenizz????
ufff limonlu kisir super olur valla cok severimm
ne kadar güzel kızlar adınıza çooooook seviniyorum inşallah bende gelicem aranızaaaaa
dua edin banaa kızlar burda konuşuyoruz bir buluşma ayarlayalım msn lerimi alalım görüşelim isterm ben
nedersiniz
olur canım bana uyar. hamişler şuan aşermekle meşgul kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebislerimiz kac haftalik kizlar????
benim bugun tam 4 haftalik oldu.
banada uyar şekerimm ilk başta isimlerimizi söylemekle başlayalım bence işe:içelim::içelim:ne kadar güzel kızlar adınıza çooooook seviniyorum inşallah bende gelicem aranızaaaaa
nedersiniz
klava: klava:yaaaaaaaaaa benimde canım kısır istedii işteee..ben zaten pisboğazımm offf hadi ben neysede siz hamilesiniz kızlar yapın ve yiyin benceee ....
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?