Sabırsızlanıyorum ...!

sağol bitanem Allah razı olsun Şeniz canımsın :1hug: inş hamiş olurumda seni resimlere boğarım kaydirigubbakcemile3

alemsin sırnaşık şey :roflol:

bak hem çok uyudukça daha da güzelleşirsin kızzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hamişlik çok faydalı kaydirigubbakcemile3

kızlar karnınızı 1.ay-2.ay.......9.ay diye fotoğraflarını çekçek misiniz?çok hoş oluyor bence

kızlar karnınızı 1.ay-2.ay.......9.ay diye fotoğraflarını çekçek misiniz?çok hoş oluyor bence

Hiç aklıma gelmemişti canım güzel olur aslında.
Ben yaptığım idrar testini sonra dün aldığım ultrason resmini ve ilerki zamanlarda alacağım ultrason resimlerini cd yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı inş.

bu hafta canim abur cubur cikolata felan cekti adet gunlerimde de genelde oyle oluyorum ama kendimi tutuyorum ..cok kilo alcam bu sefer
ya senin canim ?

Offff bugüne kadar canım bişey çekmiyodu ama bugün şöyle acılı limonlu kısır çekti yaaaaaaa..

Çikolata benim vazgeçilmezlerimin arasında zaten hiç ihmal etmem kendimde hep yerimmm.

ne kadar güzel kızlar adınıza çooooook seviniyorum inşallah bende gelicem aranızaaaaa

dua edin banaa kızlar burda konuşuyoruz bir buluşma ayarlayalım msn lerimi alalım görüşelim isterm ben
nedersiniz
bir buluşma ayralayalım ben ayralarım istersenizz????

İnş canım senide en yakın zamanda görmek istiyoruz aramızda.

Buluşma derken yüzyüze mi canım nasıl olcak ki hepimiz ayrı şehirlerdeyizmirmirmirmir

olur canım bana uyar. hamişler şuan aşermekle meşgul kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olur canım bana uyar. hamişler şuan aşermekle meşgul kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Banada uyar canım da nasıl buluşçaz ki..

Defne ya çok canım istiyo ya hiç böyle olmazdı bugün başladı offfff üşenmiyeyimde yapim bari.kaydirigubbakcemile3

banada uyar şekerimm ilk başta isimlerimizi söylemekle başlayalım bence işe:içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…