- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.241
ayyy kısır demeyin ya bayılırım.ooff ben diyetteyim demeyin öyle yemekler falan:bbo:
banada uyar şekerimm ilk başta isimlerimizi söylemekle başlayalım bence işe:içelim::içelim:
elsecim niye diyet yapıyosun sen zaten zayıfsın
Banada uyar canım da nasıl buluşçaz ki..
Defne ya çok canım istiyo ya hiç böyle olmazdı bugün başladı offfff üşenmiyeyimde yapim bari.kaydirigubbakcemile3
ah canım benim keşke zayıf olsam malesef şişkoyum
72 kiloyum düşünsene bi de hamile olduğumu 100ü bulurum heralde
Yakın otursak hemen eve gider yapardım sizi de yemeye çağırırıdım ama uzaksın ben tatlım şansına küs kaydirigubbakcemile3
kısırda bişey yok hemencik kalk yap bakalım yeğenimi üzmeeeklava:
allah seni yok be okadar kilolu değilmişsin boyun uzundur ama dimi
Ben 52 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam :CüvCüv::CüvCüv:
ilk ben söyliyim o zaman elif
ben tuğba
ben ümmühan sengözlerimebaksanab
çok şaşırdım ben hep defne zannediyorum
kaydirigubbakcemile5böyle isimler süper olacak yaa insana isimle hitap etmek daha kolayy..nickler uzun olunca sıkıntı oluyodukaydirigubbakcemile5
ewet doğru cnmmkaydirigubbakcemile3..nerden bulduysam bende nerden nereyeeeee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-benim nick daha kolay şekerim kaydirigubbakcemile3 ama senin valla zor oluyodu :tomato:
ewet doğru cnmmkaydirigubbakcemile3..nerden bulduysam bende nerden nereyeeeee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
benimde bebişimin adı 9 yıl önceden hazır biz daha lisedeyken bi oğlumuz olursa adı ata olsun demiştik...benimde nicklerim genelde heryerde ata dır ama kadınlar kulübüne bu isimle girmek olmazdı sanırımm:roflol::roflol::enbuyukkk:defne kızımın adı olacak inş elif teyzesi:Saruboceq:
benimde bebişimin adı 9 yıl önceden hazır biz daha lisedeyken bi oğlumuz olursa adı ata olsun demiştik...benimde nicklerim genelde heryerde ata dır ama kadınlar kulübüne bu isimle girmek olmazdı sanırımm:roflol::roflol::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?