- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.261
nerde 165 boyumda
eşimle biz evlendiğimizden beri kilo alma yarışındayız sanki o da 90 oldu.bi de yemek yapmayı beceremiyorum yani.yapsam nolcaz bilmem:uhm:
evlendiğimden beri 9 kilo almışımsenağlama
niyeki cnmm yaaa gayet güzel ve ağır bi isim..okşan olmasında çok itici geliyo yaa bu isim bana insan melek gibi olsada bu isimde şeytan duruyo banaBende ismimi söylim hiç sevmiyorum ismimi 'Sabriye' ıykkk
O yüzden çocuklarımın ismini son moda isimlerdem koyacam valla:sm_cool:
Bende ismimi söylim hiç sevmiyorum ismimi 'Sabriye' ıykkk
O yüzden çocuklarımın ismini son moda isimlerdem koyacam valla:sm_cool:
kisirlardan ne haber ? trackeki yaptin mi kiz cokacimcoook
defne kızımın adı olacak inş elif teyzesi:Saruboceq:
benim adım senden de vahim canım kaydirigubbakcemile3 olsun yine de seviyorum ben ismimi :asigim: seninki de bence gayet güzel yani ıykk falan yapmaklava:
amannn bende bu olayı anlamıyorum işte bu eski kafalar daha hala mevcut ..bende sinyaller alıyorum erkek olursa kayınpederinin ismini koy diyee vııışşş hiçte koymamm vallaa keyiflerine baksınlar..benim babannemde anneme ablamın ismini koyarken benim ismimi koy sana 1 çift bilezik demiş..ismini söylüyorummm savunun kendinizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..emetullah neyseki olmamış işte :roflol::roflol::roflol:Ortaokuldayken falan mahkemeye gidip değiştirme kararı almıştım valla ne bilim hiç sevmiyorum..
Ama annem bana hamileyken babaannem çok hastalanmış ve ben ölürsem torunumun isminini benim ismim koyun demiş annemlerde mecburen koymak zorunda kalmışlar çünkü babaannem ölmüş annem 6 aylık hamileyken.
Benim eşimde 90 kilo maaşallah...
Ama benim hoşuma gidiyo nedense..
Bende yemek yapmayı pek bilmem ama yinede kilo aldı eşim hehe.
Ben evlendiğimde 53 kiloydum 52 olmuşum
Ev işleri zayıflatıyo beni evlenmeden önce hiç bir işe elimi sürmezdim şimdi bütün evin işi bana bakıyo ayy çok yoruluyorum valla
niyeki cnmm yaaa gayet güzel ve ağır bi isim..okşan olmasında çok itici geliyo yaa bu isim bana insan melek gibi olsada bu isimde şeytan duruyo bana
...ya bu ismi taşıyanlara saygım sonsuz kk da..naniknanik
amannn bende bu olayı anlamıyorum işte bu eski kafalar daha hala mevcut ..bende sinyaller alıyorum erkek olursa kayınpederinin ismini koy diyee vııışşş hiçte koymamm vallaa keyiflerine baksınlar..benim babannemde anneme ablamın ismini koyarken benim ismimi koy sana 1 çift bilezik demiş..ismini söylüyorummm savunun kendinizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..emetullah neyseki olmamış işte :roflol::roflol::roflol:
amannn bende bu olayı anlamıyorum işte bu eski kafalar daha hala mevcut ..bende sinyaller alıyorum erkek olursa kayınpederinin ismini koy diyee vııışşş hiçte koymamm vallaa keyiflerine baksınlar..benim babannemde anneme ablamın ismini koyarken benim ismimi koy sana 1 çift bilezik demiş..ismini söylüyorummm savunun kendinizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..emetullah neyseki olmamış işte :roflol::roflol::roflol:
benim icin de yeseydin :)
ay ben tembelim galiba çalışmaya başlamadan önce 4 ay evdeydim sıkıntıdan sürekli etrafı topluyordum ama nafile çünkü abur cubur çok fazla yiyordum.
inşallah zayıflıcam sizin gibi zayıf anne olcam bende:lepi:
biz yıllardır gülüyoz valla hadi olsaydı diye..olsaydı babannem modern halinide yarattı isminin emeti derlermiş oyyy oyyy yerim ben onu tontonumm benim..ağırlığınca altına bedell..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok güldürdün beni canım ya
hemen geldim
inşallah güzeim bende hep melek koycam derdim kızım olursa adını bu aralar da ceylin de güzel geliyor.
erkek olursa da eymen.
ah ah kocişi ikna edene kadar daha ne isimler bulurum ben
Ortaokuldayken falan mahkemeye gidip değiştirme kararı almıştım valla ne bilim hiç sevmiyorum..
Ama annem bana hamileyken babaannem çok hastalanmış ve ben ölürsem torunumun isminini benim ismim koyun demiş annemlerde mecburen koymak zorunda kalmışlar çünkü babaannem ölmüş annem 6 aylık hamileyken.
biz yıllardır gülüyoz valla hadi olsaydı diye..olsaydı babannem modern halinide yarattı isminin emeti derlermiş oyyy oyyy yerim ben onu tontonumm benim..ağırlığınca altına bedell..:roflol::roflol::roflol:
adıyla yaşasın pamuk ninem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?