- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.281
amannn bende bu olayı anlamıyorum işte bu eski kafalar daha hala mevcut ..bende sinyaller alıyorum erkek olursa kayınpederinin ismini koy diyee vııışşş hiçte koymamm vallaa keyiflerine baksınlar..benim babannemde anneme ablamın ismini koyarken benim ismimi koy sana 1 çift bilezik demiş..ismini söylüyorummm savunun kendinizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-..emetullah neyseki olmamış işte :roflol::roflol::roflol:
biz yıllardır gülüyoz valla hadi olsaydı diye..olsaydı babannem modern halinide yarattı isminin emeti derlermiş oyyy oyyy yerim ben onu tontonumm benim..ağırlığınca altına bedell..:roflol::roflol::roflol:
adıyla yaşasın pamuk ninem..
inş cnm ..allah torunlarının çocuklarını görmeyi nasip eetsin..bak çaktırmadan nasıl kendime pay çıkardımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.torunlarının çocukları yani benimmmeleğimii:Saruboceq::Saruboceq:Emeti fena değilmiş canım:roflol::roflol:
Allah hayırlı uzun ömürler versin inş. canım
ay canım çok kısır istedi ya nerden aklıma soktunuz
dayanamayıp yapçaktım Allah'tan bulgur kalmamış:)
ah bi de hamiş olsam benim kociş yandı
inş cnm ..allah torunlarının çocuklarını görmeyi nasip eetsin..bak çaktırmadan nasıl kendime pay çıkardımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.torunlarının çocukları yani benimmmeleğimii:Saruboceq::Saruboceq:
Benim kociş de yandıda ne yandı..
canım şimdide iskender kebap istedi ya alla alla hayır olsun yane..Kokusu burnuma geliyo terayağlı yoğurtlu falan offfff.
neyse 9 aycık çeksinler napalım:1closedeyes:
biz o kadar karnımızda taşıcaz,doğum sancını çekcez onlarda birazcık katlancaklar
Bu arada isimleriniz kendiniz gibi cok tatli kizlar..sizlerle tanistigma cok ama cok mutluyum..iyiki varsiniz :)
bende Leyla
canlarım benim napıyosunuz valla sizden ayrı kalmak çok zor çok alıştım size misafirlerim gitmedi hala sizi geceleri takip edebiliyorum 12 den sonra:1hug: herkes ismini sölemiş bende söyleyeyim kızlar adım nihal hihoyyyt
nihalcim iyiyiz sen nasılsın?ne güzel oldu böyle daha samimi olduk
misafirlerin yatıya mı gelmişti?
Aradım valla şimdi kocacığımı..
Tamam bebeğim hazırlan işten çıktığım gibi hiç eve girmem gideriz dedi.
Allahtan yemekte yapmamıştım bu hamilelik işini pek sevdim yaaa..
evet canım 1 haftadır bendeler biraz zor oldu hamileyken hiç oturup dinlenme fırsatı bulamadım ama değişiklik oldu cuma günü gidecekler sen napıyosun nasılsın canım:1hug:
benimde geçen hafta annemler vardı misafir oldu mu zor oluyor.
kk'dan ayrılamıyorum valla yaprak dökümü seyrediyorum bir yandanyerimseniben
meseğin öğrenci yazıyor nihalcim sende üniversitedeyken evlenenlerden misin yoksa?
meseğin öğrenci yazıyor nihalcim sende üniversitedeyken evlenenlerden misin yoksa?
sen çalışıyosun dimi canım nasıl zor oluyor mu?
bende gıda mühendisliğini bitirdim ama şuan farklı bir iş yapıyorum
annemin yanında olmak gibi değil malesef:sm_confused:
eve gelince yemek,bulaşık
temizliği ancak hafta sonu yapabiliyorum
bir de çocuk olsa naparım bilmiyorum
ben biraz beceriksizim gaiba hem evhanımı,hem çalışan olmak konusunda
biz kadınarın derdi işte
evhanımı,işkadını,anne,eş herşey olmak zorundyız aynı anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?