Sabırsızlanıyorum ...!

valla canım çok haklısın herşey bize bakıyor bide sen çalıştığın için senin işin daha zor:teselli:

Allah'tan eşim yardımcı oluyor sağolsun.ben sabah o öğleden sonra gidiyoruz işe.hafta içi arada sırada da olsa süpürür evi.kendi gömleklerini ütüler.çamaşır asılcaksa asar, toplancaksa toplar.bazen yemek bile yapar ama kendine:)benden sonra kalktığı için yatağı toplamadan çıkmaz.
arada dağınıklık yapıyor ama sağolsun yine yardımcı bana

gerçekten çok güzel eşinin yardımcı olması.. benim eşimde yapar sağolsun herşeyi
ben evde falan yokken yada iş yaptığım zaman yardım eder

gerçekten çok güzel eşinin yardımcı olması.. benim eşimde yapar sağolsun herşeyi

benim kıyafetlerimi de ütüle diye takılıyorum bazen yok artık diyor:roflol:
eşlerimizin kıymetini bilelim yine valla.:asigim::1hug:

bursanın iskenderini yediniz mi bakalım?
ımmm ne güzeldir bende balıkesirliyim
izmirde o kadar lezzetli iskender yiyemedim valla

kızzzzzz eliffffff bende balıkesirliyim kızzzzz kaydirigubbakcemile3 ayyyy çok sevindim hemşeri de çıktık Şeniz

benim eşim yapmaz valla. sadece hastaysam yapar. onda da bişeyi elletmez tam yapar yani. canım kocişim benimmmm :asigim:

hepinize günyadın arkadaşlarımmmmm Şeniz benim için büyük gün bugün :jeyyar: bakalım akşama kadar nolucak. şuan hiçbir ağrım yok. sadece midem yanıyor bi de kramp giriyor mideme bazen. onu da fazla turşu yemeye bağlıyorum sositososito neyse bakalım bugün desteklerinizi bekliyorum. öpüyorum hepiciğinizi Şeniz Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız?
ümmühancım hemşeri çıktık ne güzel.
bugün güzel haberler bekliyoruz senden ona göre hemşerim:)

günaydınn şekerlerr nasılsınızzzz......ümmühan nasılsın cnmm bugün büyük gün yanii hadi inş cnmm yaaa inş meleğin seninledir annesii inşşşşş:Saruboceq::Saruboceq:..dualarım seninle kuzucum..öpüyorum senii kendini çok yorma ...Şeniz

iyiyiz şekercim sen nasılsın?
önümüzdeki ay da sıra sendedelikafadulden

iyiym bende cnmm kafam çook karışıkk çok ..bunalım bir günümdeyim...bıktım artık bi korkuyla yaşamaktan dün yine eşimin başı ağrıdı ateşi çıktısenağlama...allahımm yaaa üzerimdeki yükü size nasıl anlatsam bilmiyorumm ...canım çok sıkkın ...

günaydın kızlar nasılsınız?
ümmühancım hemşeri çıktık ne güzel.
bugün güzel haberler bekliyoruz senden ona göre hemşerim:)

teşekkür ederim benim canım hemşerimmm Şeniz inş elifcim güzel haberler veririm size :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol tuğbacım Şeniz inş benimledir bebişim annesini daha fazla üzmez çabucak gelir :Saruboceq: duaların için Allah razı olsun canımıniçi iyiki sizin gibi arkadaşlarım var :1hug: Şeniz Şeniz

noldu canımıniçi? eşinin bir hastalığımı var? anlat bize dertleşelim rahatlarsın biraz bitanem :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım benim noldu niye sıktın canını böyle?bebiş için mi?bebişin şubat ayında seninle olcak annesi,sonra sen keşke üzülmeseydim bebişimi de üzdüm diceksin bak.:teselli:

senağlamaben daha önce anlatmıştım aslında..eşim çok ağır bi hastalık geçirdi baş ağrısıyla hastaneye gittik ve beyinde iltihaplanma çıktısenağlamasenağlama....15 gün hastanede tedavi gördü..ondan sonraki yaptırdığımız tahlilleri hep temiz çıktı ama dün yine vücudu yanıyordu ..başım ağrıyor dedi ama ben ateşi olduğunu söylemedimm ona çünkü onuda bu hastalık çok yıprattı..yaaaaa ben hergün ateşine bakmaktan bişeyimi var bişemi olacak diyerek yaşamaktan onun yokluğunu düşünmekten geceleri uyuyamamaktan içimde bir yumrukla yaşamaktan gerçekten çokkk bunaldımm ne yapsam ne etsem bilmiyorum ..o kadar çaresiz ve yanlızımki anlatamam..ailesi kendi keyfinde ne oluyo ne bitiyo haberleri bile yook..bu durumada çok kızgınım ..ya nebilim işte çook doluyum çooookk...sizide üzmek istemiyorumm ama bunları paylaşacak kimsem yok benim burda tek başına savaşıyorumm...vee gücüm tükeniyoo korkuyorumm:a015:senağlama

ahhhhh bitanemmmm çok geçmiş olsunn :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: nekadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. ama yine de içini ferah tutmaya çalış. herşey Rabbimin karar verdiği gibi olur. Bol bol dua et.
annemde kanser hastası benim. seni okadar iyi anlıyorumki. insanın karnında bir yumruk oluyor. ne yemek yiyebiliyor ne yaşama hevesi oluyor. hastalık çekene de zor yakınlarına da zor maalesef :çok üzgünüm: ama bak ne güzel tahlilleri temiz çıkmış. belki üşütmüş olabilir. hemen kendini salma üzülme nolurrr senağlama
üzüldüğünü de eşine belli etme. onun için herşey daha zordur emin ol. benim annem ölücem ben diye ağlarken bana sarılırken ben dimdik durdum. dimdik durdum ve ona dayanacağı sapasağlam bir omuz verdim senağlama gece yatağa yatınca ağlıyordumki annecim görüp üzülmesin senağlama ama bak atlattık biz o günleri. annem şimdi çok iyi. onun için güzel şeyler düşün bitanem. hayatta ne dermansız hastalıklar var. buna da şükret. güzel düşün ve Allaha da et. biz de dua ederiz sen ve eşin için. üzülme tamam mı bitanemm Şeniz Şeniz

Canım benim bence tekrar doktora gidin en iyisi çünkü erken teşhis her hastalık için önemlii... bakın sizinle ne paylaşıcam bana bir mail geldii ; sinem diye bir kız arkadaşlarıyla birlikte pikniğe gidiyo mangal yapmaya mangal yapılırken sinemin ayağı taklıp düşüyo (sinem ayağı takıldı sanıyo) tüm arkadaşları etrafına toplanıyo bişeyin varmı falan diye soruyolar yok bişeyi aldığım yeni ayakkabı ya bağcığına takıldım herhalde diyo kız ....neyse bunlar eğleniyolar mangallarını yapıyolar yiyola güzelce daha sonra herkes evine dağılıyooo ertesi gün sinem okula gelmiyo ve arkadaşları okuldan eve dönünce arıyolar sinemi vee telefona annesi ağlyarak çıkıyooo eveeeet arkadaşlar sinem öldü diyo annesi dün beyin kanaması geçirdi hastaneye yetitiremedik diyo İşte bu yüzden en ufak bir baş ağrısını bile ciddiye almamazlık yapmayın ve doktora gidin ...............

sağol cnm benimmm şuan gözyaşlarımı tutamıyorum inan..çok geçmiş olsunn boğazım düğümlendi..allahımm bütün hastalara şifalar versin..ne güzel siz o günleri atlatmışsınız umarım bizde bu üzerimizdeki karabulutu kaldırırız..umarımm herşey düzelir..iyiki yanımdasınız canlar iyiyki varsınız..

tuğbacım bak ne güzel tahlilleri temiz çıkmış çok şükür. belki üşütmüştür falan o yüzden ateşi çıkmıştır.biliyorum çok zor senin için ama nolur kendini harap etme.Allah'a dua et,bebeğinde size katılır inşallah,uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin Allah'ım hep birlikte.
canım bizde dualarımızı eksik etmicez emin ol.sen dik dur olur mu tatlım:teselli:

çokk sağoll cnmm benimmm yanımda olduğunuzu bilmek bile dualarınızı hissetmem bile içimdeki o kargaşayı bir an olsun durduruyor ..allahım binlerce kere razı olsun dualarınız için çokkk teşekkür ederimsenağlama..sizi çoook seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…