- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.321
çokk sağoll cnmm benimmm yanımda olduğunuzu bilmek bile dualarınızı hissetmem bile içimdeki o kargaşayı bir an olsun durduruyor ..allahım binlerce kere razı olsun dualarınız için çokkk teşekkür ederimsenağlama..sizi çoook seviyorummm
sağol cnm tşk ederimm..geçmiş olsun canım sen ve eşin için dua edicem ... biraz önce klemeyi unutmuşum yazıma canım pardon
sağol cnm benimmm şuan gözyaşlarımı tutamıyorum inan..çok geçmiş olsunn boğazım düğümlendi..allahımm bütün hastalara şifalar versin..ne güzel siz o günleri atlatmışsınız umarım bizde bu üzerimizdeki karabulutu kaldırırız..umarımm herşey düzelir..iyiki yanımdasınız canlar iyiyki varsınız..
çokk sağoll cnmm benimmm yanımda olduğunuzu bilmek bile dualarınızı hissetmem bile içimdeki o kargaşayı bir an olsun durduruyor ..allahım binlerce kere razı olsun dualarınız için çokkk teşekkür ederimsenağlama..sizi çoook seviyorummm
güzelim bak burda birbirimize dert ortağı,can yoldaşı olduk
biz de seni çok seviyoruz:1hug:
senağlamaben daha önce anlatmıştım aslında..eşim çok ağır bi hastalık geçirdi baş ağrısıyla hastaneye gittik ve beyinde iltihaplanma çıktısenağlamasenağlama....15 gün hastanede tedavi gördü..ondan sonraki yaptırdığımız tahlilleri hep temiz çıktı ama dün yine vücudu yanıyordu ..başım ağrıyor dedi ama ben ateşi olduğunu söylemedimm ona çünkü onuda bu hastalık çok yıprattı..yaaaaa ben hergün ateşine bakmaktan bişeyimi var bişemi olacak diyerek yaşamaktan onun yokluğunu düşünmekten geceleri uyuyamamaktan içimde bir yumrukla yaşamaktan gerçekten çokkk bunaldımm ne yapsam ne etsem bilmiyorum ..o kadar çaresiz ve yanlızımki anlatamam..ailesi kendi keyfinde ne oluyo ne bitiyo haberleri bile yook..bu durumada çok kızgınım ..ya nebilim işte çook doluyum çooookk...sizide üzmek istemiyorumm ama bunları paylaşacak kimsem yok benim burda tek başına savaşıyorumm...vee gücüm tükeniyoo korkuyorumm:a015:senağlama
sağol kuzucumm biraz rahatladım ..şimdi iyiyimmm..a.s.gecmis olsun canim cok uzuldum..moralini yuksek tutmaya calis canim olumlu dusun olumlu seyler olsun..bol bol dualar et bende ederim sizin icin..umarim onemli birsey degildir esinin bas agrisi..bende de surekli bas agrilar oluyor cok kucuk yasdan beri boyle birseyi ilk defa duydum...cok buyuk gecmis olsun.
Unutma ki yanindayiz istedigin zaman gelip bize anlatabilirsin canim yalniz hissetme kendini..biz aile olmussuz artik surda :teselli:
sağol kuzucumm biraz rahatladım ..şimdi iyiyimmm..a.s.
sende inş en yakın zamanda meleğine kavuşursun cnm..bak ne güzel bi problem yokki korunma vermemiş.tekrar olur inş üzülme tatlım..bizde seninle birlikte beklicez bizi habersiz bırakmaa.s.merhaba arkadaşlar... konuyu baştan sona okudum ve yeni hamişleri tebrik ederim...
benimde adetime 6 gün kaldı...
bende aynı bu konu başlığı gibi sabırsızlanıyorum :)))))) günler geçmek bilmiyor sanki
yaklaşık 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve doktor korunma vermedi tekrar hamile kalabilirsin dedi... ...
şuan mevcut bir kasık ağrım var ...
hayırlısı bakalım Allah inşaallah bana ve herkese nasip eder..
merhaba arkadaşlar... konuyu baştan sona okudum ve yeni hamişleri tebrik ederim...
benimde adetime 6 gün kaldı...
bende aynı bu konu başlığı gibi sabırsızlanıyorum :)))))) günler geçmek bilmiyor sanki
yaklaşık 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve doktor korunma vermedi tekrar hamile kalabilirsin dedi... ...
şuan mevcut bir kasık ağrım var ...
hayırlısı bakalım Allah inşaallah bana ve herkese nasip eder..
sende inş en yakın zamanda meleğine kavuşursun cnm..bak ne güzel bi problem yokki korunma vermemiş.tekrar olur inş üzülme tatlım..bizde seninle birlikte beklicez bizi habersiz bırakmaa.s.
hoşgeldin canım.bebeğin için üzüldüm ama inşallah Allah'ım yüzünü güldürür bu sefer:Saruboceq:
senin de bebiş haberini alırız burdan inşallah.:CüvCüv:
buarada artık okumuşsundur isimle hitap ediyoruz senin adın neydi güzelim?
elifcim hamileliği bekleyenler ve hamile olanlar için liste yapmak istedim ama yapamadım:1no2: birde sen denermisin cnm..
tamam ne zaman müsait olursan Şeniztamam canım şuan biraz işim var biraz sonra yapsam olur heralde di mi?
yaa ewett herkesi daha kolay takip ederiz:sm_cool: ben yapamadımm anlamadımm niye olmadıı -tatlicadiarzu-..hadi sen dene elifin şu an işi varmış..tarihleri biliyosun dimii...13 şubat :halecim canım aramıza hoşgeldin Şeniz inş sende tez zamanda bebişine kavuşursun tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:
tuğba valla liste süper olur heeeee sengözlerimebaksanab
elif bende yardımcı olabilirim canım kaydirigubbakcemile5
halecim canım aramıza hoşgeldin Şeniz inş sende tez zamanda bebişine kavuşursun tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:
tuğba valla liste süper olur heeeee sengözlerimebaksanab
elif bende yardımcı olabilirim canım kaydirigubbakcemile5
yaa ewett herkesi daha kolay takip ederiz:sm_cool: ben yapamadımm anlamadımm niye olmadıı -tatlicadiarzu-..hadi sen dene elifin şu an işi varmış..tarihleri biliyosun dimii...13 şubat :
hoşbuldum canımm.. saolasın... :))))) iyi dileklerin içinde çok teşekkürler...:)
bende listede olmak isterim kızlar..
tabi hemen yapmaya çalışayım. tarihleri gönderin bakalım şakkıdı
HAMİŞ ADAYLARI
Tuğba................................ 13 Şubat
Hale................................... 03 Şubat
Elif.....................................
Ümmühan...........................29 Ocak
HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:
bakalım inş olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?