Sabırsızlanıyorum ...!

güzelim bak burda birbirimize dert ortağı,can yoldaşı olduk
biz de seni çok seviyoruz:1hug:

amin bitanem. Rabbim dermansız hastalık vermesin :Saruboceq: :Saruboceq: sende üzülme artık bakalım benim anneme verdiğim gibi sende kocişine dayanacağı sapasağlam bir omuz ver ki güçlü olsun ve hemen iyileşsin.

güzelim bak burda birbirimize dert ortağı,can yoldaşı olduk
biz de seni çok seviyoruz:1hug:

evet canım elifinde dediği gibi biz burdayız ve seni çok seviyoruz Şeniz Şeniz hadi bakalım toparlann :1hug:

gecmis olsun canim cok uzuldum..moralini yuksek tutmaya calis canim olumlu dusun olumlu seyler olsun..bol bol dualar et bende ederim sizin icin..umarim onemli birsey degildir esinin bas agrisi..bende de surekli bas agrilar oluyor cok kucuk yasdan beri boyle birseyi ilk defa duydum...cok buyuk gecmis olsun.
Unutma ki yanindayiz istedigin zaman gelip bize anlatabilirsin canim yalniz hissetme kendini..biz aile olmussuz artik surda :teselli:

sağol kuzucumm biraz rahatladım ..şimdi iyiyimmm..a.s.

merhaba arkadaşlar... konuyu baştan sona okudum ve yeni hamişleri tebrik ederim...
benimde adetime 6 gün kaldı...
bende aynı bu konu başlığı gibi sabırsızlanıyorum :)))))) günler geçmek bilmiyor sanki
yaklaşık 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve doktor korunma vermedi tekrar hamile kalabilirsin dedi... ...
şuan mevcut bir kasık ağrım var ...
hayırlısı bakalım Allah inşaallah bana ve herkese nasip eder..

sende inş en yakın zamanda meleğine kavuşursun cnm..bak ne güzel bi problem yokki korunma vermemiş.tekrar olur inş üzülme tatlım..bizde seninle birlikte beklicez bizi habersiz bırakmaa.s.

hoşgeldin canım.bebeğin için üzüldüm ama inşallah Allah'ım yüzünü güldürür bu sefer:Saruboceq:
senin de bebiş haberini alırız burdan inşallah.:CüvCüv:
buarada artık okumuşsundur isimle hitap ediyoruz senin adın neydi güzelim?

sende inş en yakın zamanda meleğine kavuşursun cnm..bak ne güzel bi problem yokki korunma vermemiş.tekrar olur inş üzülme tatlım..bizde seninle birlikte beklicez bizi habersiz bırakmaa.s.

ay saol canım yaaa.. çok iyisin...
allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli bebekler doğurmayı.. hamile kalmakla iş bitmiyormuş maalesef ben bunu anladım ((((
ama güçlüyüm şimdi, yeni bebeğime hazırım. inşaallah çok bekletmez beni.
ben her ne kadar bu belirtileri önceden yaşamış biri olarak, yeni hamile kalan arkadaşlardan hamilelik belirtisi istiyorum, neler yaşadınız bana anlatırmısınız arkadaşlar

merhaba canım:) saol iyi dileklerin için..
benim adım Hale :)

elifcim hamileliği bekleyenler ve hamile olanlar için liste yapmak istedim ama yapamadım:1no2: birde sen denermisin cnm..

halecim canım aramıza hoşgeldin Şeniz inş sende tez zamanda bebişine kavuşursun tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:

tuğba valla liste süper olur heeeee sengözlerimebaksanab
elif bende yardımcı olabilirim canım kaydirigubbakcemile5

yaa ewett herkesi daha kolay takip ederiz:sm_cool: ben yapamadımm anlamadımm niye olmadıı -tatlicadiarzu-..hadi sen dene elifin şu an işi varmış..tarihleri biliyosun dimii...13 şubat :

hoşbuldum canımm.. saolasın... :))))) iyi dileklerin içinde çok teşekkürler...:)
bende listede olmak isterim kızlar..

yaa ewett herkesi daha kolay takip ederiz:sm_cool: ben yapamadımm anlamadımm niye olmadıı -tatlicadiarzu-..hadi sen dene elifin şu an işi varmış..tarihleri biliyosun dimii...13 şubat :

hoşbuldum canımm.. saolasın... :))))) iyi dileklerin içinde çok teşekkürler...:)
bende listede olmak isterim kızlar..

tabi hemen yapmaya çalışayım. tarihleri gönderin bakalım şakkıdı

HAMİŞ ADAYLARI
Tuğba................................ 13 Şubat
Hale................................... 03 Şubat
Elif.....................................
Ümmühan...........................29 Ocak

HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:

bakalım inş olmuştur

tatlım eğer o Hale ben isem :) benim beklenen adetimi 4 şubat olarak değiştirebilir misin ?
hadi bakalım hayırlısı olur inşaallahhhhhhh... :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…