Sabırsızlanıyorum ...!

sağol canımcım
bugün biraz yoğunum,patron da etrafta gezinmeye başladı,bakamadım tekrar
ah ah elif................bikaç sene:a015:

listede böyle görünce kendimi moralim bozuldu ya

yaaaaaa böyle yapma yaaaaa :mymeka: sen o listenin liste başısın haberin olsun. eşin bikaç aya kadar karaını değiştirecek emin ol. ümmühan dedi dersinn sengözlerimebaksanab belki bende senle beraber hep aynı listede olurum belli mi kaydirigubbakcemile3 üzme kendini hadiiiii Şeniz

bilmiyorum canım ya gözlerim doldu valla
ben kocişi ikna edemicem ,anne olamadan ölcem bu gidişlesenağlama

Halecim canım pardon. 6 gün var dedin ya saydım yazdım

HAMİŞ ADAYLARI
Tuğba................................ 13 Şubat
Hale................................... 04 Şubat
Elif.....................................Listemizin gülüüüü Şeniz
Ümmühan...........................29 Ocak

HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:

Son düzenleme:

canım benim çok tatlısın:1hug:a.s.

bilmiyorum canım ya gözlerim doldu valla
ben kocişi ikna edemicem ,anne olamadan ölcem bu gidişlesenağlama

ya var ya benim kociş hiç istemiyodu hatta bigün dedim sen kısırsında benden mi saklıyosun kaydirigubbakcemile3 yuhh artık demişti. yani okadar istemiyordu canım. onun için üzme kendini bak oklava geliyo şimdi kafanaaa klava:

tamam tamam sustum
kocan haklı valla yuh demekte denir mi adama öyle şeykaydirigubbakcemile3

tamam tamam sustum
kocan haklı valla yuh demekte denir mi adama öyle şeykaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız adam çocuğun ç si çıksın ağzımdan hayır erken diyodu anacım. aklıma başka bişey gelmedi valla kaydirigubbakcemile3

buarada kısır demişken bizim hamişler nerde dün hepsi kısır aşerdi yediler yediler kısırları hazımsızlık mı yaşıyolar şimdi kaydirigubbakcemile3

ee ümmühancım hala gelen giden bişey yok di mi?kırmızıları görmezsin inşallah ta benim yüzümü de güldürsün

galiba.canımızı istetip kaçtılar.Allah'tan evde bulgur kalmamış bende dayanamıcaktımkaydirigubbakcemile3

oyyyy ne güzeell olmuşş cnmm ..ellerine sağlııkka.s.ŞenizŞeniz

yok kız benim kaydirigubbakcemile3 benim bugün sositososito

ay evet canım yaaaa.. ocak mış meğer,, :)))) gözümden kaçmış ...
yani bugün büyük gün desene... hadi inşaallah canım ya inş. kalmışsındır hamile.. :Saruboceq:
peki belirtin varmı?

ee ümmühancım hala gelen giden bişey yok di mi?kırmızıları görmezsin inşallah ta benim yüzümü de güldürsün

henüz bişey yok bakalım tatlım bekliyorum. gelmezse hemen iş çıkışı polikliniğe koşacağım kan testi için bir de idrar tahlili yaparım yine

galiba.canımızı istetip kaçtılar.Allah'tan evde bulgur kalmamış bende dayanamıcaktımkaydirigubbakcemile3

Allah'tan ben bulgur yemem onun için pek canım çekmedi benim valla

oyyyy ne güzeell olmuşş cnmm ..ellerine sağlııkka.s.ŞenizŞeniz

teşekkür ederim bitanemmmmmm Şeniz beğenmene sevindim

ay evet canım yaaaa.. ocak mış meğer,, :)))) gözümden kaçmış ...
yani bugün büyük gün desene... hadi inşaallah canım ya inş. kalmışsındır hamile.. :Saruboceq:
peki belirtin varmı?

yok valla Halecim düne kadar karnım ağrıyodu bugün temiz bişeyim yok. sadece 2 haftadır turşu yiyiyorum ama onu da zaten çok severim hamileliğe yormadım

yok valla Halecim düne kadar karnım ağrıyodu bugün temiz bişeyim yok. sadece 2 haftadır turşu yiyiyorum ama onu da zaten çok severim hamileliğe yormadım

anladım canım... hayırlısı artık bakalım, peki adetlerin düzenli midir?

(ya ben bu konuda yeni olduğum için sizde ismen hitap ettiğiniz için ben sizin isimlerinizi bilmiyorum...
isimlerinizi öğrenmek biraz zaman alacak galiba :) )

Ay ne kadar tatli olmus bu ya :) super birsey eline saglik canim benim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…