- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.361
annemdeyim suan icli kofte yapmis annem buyurun kizlar :)
aman sabriye duymasın canı ister valla...kısıra zor dayandı bunu düşünemiyorumm..:icecream:annemdeyim suan icli kofte yapmis annem buyurun kizlar :)
anladım canım... hayırlısı artık bakalım, peki adetlerin düzenli midir?
(ya ben bu konuda yeni olduğum için sizde ismen hitap ettiğiniz için ben sizin isimlerinizi bilmiyorum...
isimlerinizi öğrenmek biraz zaman alacak galiba :) )
nerdennereye tuğba....defhne ümmühan............else elif..............trackeki sabriye.........kelebek leyla...............senef nihal...............şaşırdıkça bakarsın cnm..
aman sabriye duymasın canı ister valla...kısıra zor dayandı bunu düşünemiyorumm..:icecream:
Olsun bitanem bende liste yapmıştım klavyenin yanına şimdi ezberledim herkesi kaydirigubbakcemile3
Valla benim çok düzenlidir. 28 gün tam. Hiç şaşmaz. Onun için bugünü atlattımmı tamamdır
Ay ne kadar tatli olmus bu ya :) super birsey eline saglik canim benim hihoyyyt
annemdeyim suan icli kofte yapmis annem buyurun kizlar :)
he ya sabriye kisir kisir kebab kebab diye takildi kaldi dun :roflol: cokacimcoook
ummuhan belli oldumu ?
akşam bende liste çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3
ay bende heyecanlandım seninle valla
Allah'ım kendim içinde heyecanla beklediğim günler gelicek mi:1no2:
ya kizlar ben simdi 4 hftalik 1 gun oldum..ama goguslerimde hic agri felan yok..hamilelikte goguslerde agri felan olur derler ya bende hic yok. Neden aciba?
bugün test yapsanmıki ümmühan.
bugün test yapsanmıki ümmühan.
ay insallah guzel haberler verirsin bize ummuhancim
ya kizlar ben simdi 4 hftalik 1 gun oldum..ama goguslerimde hic agri felan yok..hamilelikte goguslerde agri felan olur derler ya bende hic yok. Neden aciba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?