Sabırsızlanıyorum ...!

nerdennereye tuğba....defhne ümmühan............else elif..............trackeki sabriye.........kelebek leyla...............senef nihal...............şaşırdıkça bakarsın cnm..

Olsun bitanem bende liste yapmıştım klavyenin yanına şimdi ezberledim herkesi kaydirigubbakcemile3

Valla benim çok düzenlidir. 28 gün tam. Hiç şaşmaz. Onun için bugünü atlattımmı tamamdır

Olsun bitanem bende liste yapmıştım klavyenin yanına şimdi ezberledim herkesi kaydirigubbakcemile3

Valla benim çok düzenlidir. 28 gün tam. Hiç şaşmaz. Onun için bugünü atlattımmı tamamdır

akşam bende liste çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3
ay bende heyecanlandım seninle valla
Allah'ım kendim içinde heyecanla beklediğim günler gelicek mi:1no2:

Ay ne kadar tatli olmus bu ya :) super birsey eline saglik canim benim hihoyyyt

Teşekkür ederim canımıniçi beğenmene çok sevindim kaydirigubbakcemile5

annemdeyim suan icli kofte yapmis annem buyurun kizlar :)

ilk uçakla geliyorum bekle beni leylaaaa

he ya sabriye kisir kisir kebab kebab diye takildi kaldi dun :roflol: cokacimcoook

kız sabriyeyi en obur hamiş seçelim. sahi dün kebap yemeye gidecekti o sesi çıkmadı bidaha.

ya kizlar ben simdi 4 hftalik 1 gun oldum..ama goguslerimde hic agri felan yok..hamilelikte goguslerde agri felan olur derler ya bende hic yok. Neden aciba?

ummuhan belli oldumu ?

Bekliyorum valla canım. şuan temiz birşey yok bakalım. Alahım inş bu ay olur :Saruboceq:

akşam bende liste çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3
ay bende heyecanlandım seninle valla
Allah'ım kendim içinde heyecanla beklediğim günler gelicek mi:1no2:

canımsın yaaaa Şeniz gelicektir tabiki bitanem. ben senin kociş yola gelsin diye dua ederim bol bol merak etme :jeyyar:

ya kizlar ben simdi 4 hftalik 1 gun oldum..ama goguslerimde hic agri felan yok..hamilelikte goguslerde agri felan olur derler ya bende hic yok. Neden aciba?

valla canikom araştırmalarıma göre herkeste farklı oluyor. sende olmaması normal bence. benim adet olacağım zaman falan hiç sızlamaz mesela. herkesin olur. hayatımda birkere oldu yani düşün.

bugün test yapsanmıki ümmühan .

akşama kadar olmazsa hemen akşama kan vericem Tuğbacım. Ama tabi sonuç yarın çıkacağı için idrar testi de yaparım akşama.

canımsın yaaaa Şeniz gelicektir tabiki bitanem. ben senin kociş yola gelsin diye dua ederim bol bol merak etme :jeyyar:[/QUOTE]

sağol canım
napçaz çocuğu diyor.ne güzel sessiz sakin oturuyomuşuzbenneyaptımki

canım benim bu çok doğal takma kafana benim ilk göğüsler ağrımıştı ama bi arkadaşım var 8 haftadan sonra ağrımaya başladı:1hug:

canım hamileliğin hayırlıolsun, sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş... :)
bana hamilelik belirtilerini yazarmısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…