Sabırsızlanıyorum ...!

ümmühancım şu listeye hamiş arkadaşların muhtemel doğum tarihlerini de mi eklesek acaba

canım hamileliğin hayırlıolsun, sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş... :)
bana hamilelik belirtilerini yazarmısın canım?

tsk ederim canim benim.
benim bel agrilarim vardi..idrarda tortu..SIk idrara cikma..birde karnimda agrilar vardi sanki adetim gelecekmis gibi..birde yorgunluk vardi ama buda benim tembelligim olabilir :roflol:
Sende hamismisin canim ?

ummuhan idrar testi yapsana ya ..ben sabirsizlandim burda :jeyyar:

kız işteyim anacım. test alacak yerde yok ıssız burası :çok üzgünüm:

ümmühancım şu listeye hamiş arkadaşların muhtemel doğum tarihlerini de mi eklesek acaba

olabilir tabi canım. güzle olur. hamişler alalım doğum tarihlerini CADIARZU

HAMİŞ ADAYLARI
Tuğba................................ 13 Şubat
Hale................................... 04 Şubat
Elif.....................................Listemizin gülüüüü Şeniz
Ümmühan...........................29 Ocak

HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:....................7 Ekim :ecrin_bebek:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:

Elif.....................................Listemizi n gülüüüü

adımı gördükçe ağlayasım geliyor ya

tsk ederim canim benim.
benim bel agrilarim vardi..idrarda tortu..SIk idrara cikma..birde karnimda agrilar vardi sanki adetim gelecekmis gibi..birde yorgunluk vardi ama buda benim tembelligim olabilir :roflol:
Sende hamismisin canim ?

canım,, benim adetime daha bir hafta var..beklemedeyim yani :))
listedeki Hale benim :))
ben yaklaşık 2 ay önce bebeğimi kaybettim maalesef, doktor korunma dedi, hemen kalabilirsin dedi ama tabi nasip, adetim yaklaştıkça heyecan yapmamak elde değil... :1no2:
senin bütün belirtilerini ben ilk hamileliğimde aynısını yaşamıştım.. ama hiç bir şey yaşamamış gibi sorup duruyorum herkese :))) şuan sadece kasıklarımda batmalar oluyo.. herhangibir şey yok daha.. idrarda tortu olayını anlayamadım, nasıl görücem ki olup olmadığını :sm_confused:
saol canım cvbın için...bakalım hayırlısı artık...

gecmis olsun canim benim. Insallah en kisa zamanda hamis olursun. Tortu olayini bende anlamamistim..sonra naptim..sırnaşık şey bir plastik kabin icine isedim :roflol: ve o an tortu olayini anladim sırnaşık şey

gecmis olsun canim benim. Insallah en kisa zamanda hamis olursun. Tortu olayini bende anlamamistim..sonra naptim..sırnaşık şey bir plastik kabin icine isedim :roflol: ve o an tortu olayini anladim sırnaşık şey

tamam canım ilk çişimde bende bakıcam mutlaka sırnaşık şey
hey yarabbim neler yapıyoruz :roflol:

tamam canım ilk çişimde bende bakıcam mutlaka sırnaşık şey
hey yarabbim neler yapıyoruz :roflol:

yanlız arkadaşlar ben gebelik testi için idrarımı yaptığımda dikkat etmiştim tortular vardı
ama biliyosunuz ki bebiş yok
çok da doğru bişey olmadığını okumuştum

en son adetım 26 Aralık hala regl olmadım dunkı testımde negatıf cıktı ılkkes yaptım test ama burayı okudukca test bagımlısı oluyorum galıba sabah gene yapcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…