Sabırsızlanıyorum ...!

yanlız arkadaşlar ben gebelik testi için idrarımı yaptığımda dikkat etmiştim tortular vardı
ama biliyosunuz ki bebiş yok
çok da doğru bişey olmadığını okumuştum

evet canım çok haklısın..
bünye meselesi herhalde, bazılarında hiç beliti olmayabiliyor..

kızlar ben kaçıyorum akşam gene gelırım kelebek sabah yapcam kız senın için testtt umudum yok ama içimden bir ses yap dıyorrr

estağfirullah canım
bende kaç gün gezdim hamile miyim hamile miyim diye ama sonuç negatif
ama arkilerim sağolsunlar moralimi düzeltiyolar
hamiş ya da hamiş adayı olmama rağmen yanlarındayım bak hala
sende hoşgeldin:1hug:
idrar testi mi negatifti senin?kaç gün geçti adetin?

ewet cnmm idrar negatıff 27ekım 26 aralık son tarıhlerım nettekı hesaplayıcı 23 ocak dıyor du ama ben 26 27 de bekliyrdum olmadımsenağlama

ay kızlar hamilelik konusuyla lakası yok ama 4 günde 1 kilo vermişim çok mutlu oldum paylaşayım dedim:)

arkadaşlar bu idrar konusunda bilgi verirmisin rica etsemmm bendee bekliyorum adet günümü 4 gün var daha yaaaaaaaaaaaa gögüslerim çok acıyoo amaaaa

::
ay kızlar hamilelik konusuyla lakası yok ama 4 günde 1 kilo vermişim çok mutlu oldum paylaşayım dedim:)
oohhhh ne güzelll bende şişiyorum git gide:dilcikar: eğer hamile kalmazsam bu göbekle işim varr...gel meleğim artık annen karnını içine çekmesin:roflol::roflol:

zayıflıcam sonrada bebiş yapçam:)
gazozuna ilaç falan mı katsam benim kocişin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bencee sen yatmadan belinin altına bi ip koy sonra yavaş yavaş çaktırmadan onun beline dolamaya başla tam çıkacakken çıkamasın :roflol::roflol:kalsın ölee:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey:

::
oohhhh ne güzelll bende şişiyorum git gide:dilcikar: eğer hamile kalmazsam bu göbekle işim varr...gel meleğim artık annen karnını içine çekmesin:roflol::roflol:

bende şiştim şiştim artık dedim dur demek lazım.aldım başımı gidiyordum.evleneli 9 ay oldu 9 kilo aldım yaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…