- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.401
hoşgeldiiiiiiina.s.
yanlız arkadaşlar ben gebelik testi için idrarımı yaptığımda dikkat etmiştim tortular vardı
ama biliyosunuz ki bebiş yok
çok da doğru bişey olmadığını okumuştum
saol else daralıyorummmmm ya ne regl oldum ne hamişşş kaç gundurde tempolu yürüyüşümü yapmıyorum ya hamişsem dıye ama gördum negatıfı hala neye ınanaıyorum salagım iştekafamçokkarıştı
estağfirullah canım
bende kaç gün gezdim hamile miyim hamile miyim diye ama sonuç negatif
ama arkilerim sağolsunlar moralimi düzeltiyolar
hamiş ya da hamiş adayı olmama rağmen yanlarındayım bak hala
sende hoşgeldin:1hug:
idrar testi mi negatifti senin?kaç gün geçti adetin?
kızlar ben kaçıyorum akşam gene gelırım kelebek sabah yapcam kız senın için testtt umudum yok ama içimden bir ses yap dıyorrr
ay kızlar hamilelik konusuyla lakası yok ama 4 günde 1 kilo vermişim çok mutlu oldum paylaşayım dedim:)
kiz dogru yap testi bu sefer :teselli:
afferin kiz hihoyyyt
oohhhh ne güzelll bende şişiyorum git gide:dilcikar: eğer hamile kalmazsam bu göbekle işim varr...gel meleğim artık annen karnını içine çekmesin:roflol::roflol:ay kızlar hamilelik konusuyla lakası yok ama 4 günde 1 kilo vermişim çok mutlu oldum paylaşayım dedim:)
zayıflıcam sonrada bebiş yapçam:)
gazozuna ilaç falan mı katsam benim kocişin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
::
oohhhh ne güzelll bende şişiyorum git gide:dilcikar: eğer hamile kalmazsam bu göbekle işim varr...gel meleğim artık annen karnını içine çekmesin:roflol::roflol:
oohhhh ne güzelll bende şişiyorum git gide:dilcikar: eğer hamile kalmazsam bu göbekle işim varr...gel meleğim artık annen karnını içine çekmesin:roflol::roflol:
arkadaşlar bu idrar konusunda bilgi verirmisin rica etsemmm bendee bekliyorum adet günümü 4 gün var daha yaaaaaaaaaaaa gögüslerim çok acıyoo amaaaa
hahaha kiz alemsin yaa :roflol:
zayıflıcam sonrada bebiş yapçam:)
gazozuna ilaç falan mı katsam benim kocişin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
bencee sen yatmadan belinin altına bi ip koy sonra yavaş yavaş çaktırmadan onun beline dolamaya başla tam çıkacakken çıkamasın :roflol::roflol:kalsın ölee:roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?