Sabırsızlanıyorum ...!

kızlar hamiş adayları neyin gününü yazdı anlamadım ben ben şimdi regliyim malesf yaa.... 7 si ve 12 si ovulasyon hesaplayıcıya göre26 şubatta olamam lazım regl inşallah olmam

arkadaşlar bu idrar konusunda bilgi verirmisin rica etsemmm bendee bekliyorum adet günümü 4 gün var daha yaaaaaaaaaaaa gögüslerim çok acıyoo amaaaa

canım idrarda tortu olduğu söyleniyor hamilelik belirtsi olarak ama dediğim gib ben hamile değilim bende de vardı.
inşallah hamilesindir de idrar konusuna pek güvenme bence

HAMİŞ ADAYLARI
Tuğba................................ 13 Şubat
Hale................................... 04 Şubat
Elif.....................................Listemizin gülüüüü Şeniz
Ümmühan...........................29 Ocak
Gizem................................26 Şubat

HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:........................7 Ekim:ecrin_bebek:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:

canlarım katılamadım muhabbetinize işlerim yoğunlaştı. Gizem canım seni de ekledim listeye a.s.

beni kimse eklememiş listeye aşkolsun yaaasenağlama neyse ben kendimi ekledim

en geç benimki yaa tarihlaer arasında hadi hamişler dua edin bizde kalalım

şu buluşma işine kimse cvp yazmadı kızlar??? hep beraber bulaşalım istanbulda olanla r

:sm_cool:ümmühan saatler gitgide daralıyoo:sm_cool: hadi bacım ver bize güzel bi haberrr:teytey::teytey:

offf sorma valla canım yaaa stres bastı benide. karnımın alt kısmında sıcaklık oluştu. adet olmadan olur bana öyle ama ağrım hiç yok. bakalım akşama koşucam eve valla kaydirigubbakcemile3 size de yarın haber verebilirim maalesef evde net yok :çok üzgünüm:

beni kimse eklememiş listeye aşkolsun yaaasenağlama neyse ben kendimi ekledim

ekledim ya bitanemmm. tarih söylemeni bekliyordum

en geç benimki yaa tarihlaer arasında hadi hamişler dua edin bizde kalalım

şu buluşma işine kimse cvp yazmadı kızlar??? hep beraber bulaşalım istanbulda olanla r

ben izmirdeyim ama kıskanırım valla sizi:1closedeyes:
neyse canlar ben eve gidiyorum
yarım saate yanınızadyım
valla yemek bile yemeden sizin yanınıza koşuyorum

ümmühancım test yapmıcakmısın, ya nasıl dayanabiliyosun yapmadan :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…