- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.441
ümmühancım test yapmıcakmısın, ya nasıl dayanabiliyosun yapmadan :)))))))))))))))
beni kimse eklememiş listeye aşkolsun yaaasenağlama neyse ben kendimi ekledim
benim adet günüm 1 şubat..inşallah bu ay ümitlerim boşa çıkmaz yaa
geldim kızlar
ümmühancım evden giremiyodun di mi galiba?sabaha kadar bekletçek misin bizi?
hoşgeldin tatlım. maalesef elifcim evde net yok. eğer hamişsem hemen internet kafeye koşar yazarım size ama yazmazsam bilin bi bişey yok. zaten hamişsem en geç 8 e kadar yazmış olurum.
canımcım yorma kendini napalım sabaha kadar heyecan yaparızyerimseniben
elifcim zaten hamileysem koşarım internet kafeye. hatta uçarım ne yorulması :jeyyar: :roflol:
kızlar ben yavaş yavaş kaçayım. şimdi bizim evin orda bir poliklinik var oraya gidip hemen kan veriyorum. bir de eczaneden idrar testi alıp evde yapıyorum. idrar testi pozitif çıkarsa engeç 8 e kadar size haber veririm. yoksa negatif demektir artık ümidimiz bidahaki aya kalacak. öpüyorum hepinizi Şeniz
tamam canım bekliyorum o zaman dualarım seninle tatlımŞeniz
:Saruboceq:allahımm inş hayırlı haberlerle gelirsinn sanırım ben yarın öğrenecemm..bende çıkarım birazdan dualarımız seninle bitanem:Saruboceq:Şeniz
belki sabriye gelir leyla gelir yalnız kalmazsın kuşumm merak etme..ben kayınvalideme gidecem iş çıkışıkimse kalmıyor yani
ben demirbaş olarak bekliyorum sizi burdaCADIARZU
belki sabriye gelir leyla gelir yalnız kalmazsın kuşumm merak etme..ben kayınvalideme gidecem iş çıkışıklava: klava: yarın görüşürüz tatlım öpüyorum seniiŞenizŞeniz
HAMİŞ ADAYLARI
Elif.....................................Listemizin gülüüüü Şeniz
benbilirim............................26ocak
Ümmühan...........................29 Ocak
Meryem..............................01 Şubat
Hale...................................04 Şubat
Tuğba................................13 Şubat
Gizem................................26 Şubat
HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:........................7 Ekim:ecrin_bebek:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:
kendı kendımı ekeldım küstüm size benı unuttunuzzzzzz
kızlar randevu aldım yarın akşam dra gitcem ıns. egerkı kan testı yaparsa sonucu hemen alabilirmıyım.cunkı hala olmadım hamiş değilsem sebebını örenmek için gidicem cesarteımı topladım.ama erkek drmusss cok utancam galıbalaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?