Sabırsızlanıyorum ...!

aman tatlım ben doktor bayan diye sevinerek gitmiştim suratsızın tekiydi sinir etti beni
doğru düzgün bir doktor olsun da

valla sordum uzmanmı dedım ewet dedıler kadın dr baktım o uzman değilmiş zaten erkekelr daha iyi ama esım biraz bozuldu gibi ama napıyım keyfımdenmı gidiyorum can derdındeyım.25yasındayım ılkkes olursa acmak zorunda kalcamm

canım kaç gün geçti.en kesin sonuç kan testi ama bozma moralini yinede

6 gün geçtı :1no2: adet belirtileri daha yok,ilk defa boyle oluyor...adetim gayet düzenli oluyor..bu ayın 10 da bir gün hafif pembe ertesi gün açik kahverengi geldi...sonra kesildi..ayın 24 adet olmam gerekıyor ama olmadım

5 gün gecıktı ama hissettim adet olacagımı.ınsallah bu ay hamiş kalırız.stresten gecıkıyor galıba.

stresten oluyor bencede.benimde ik defa bu ay adetim gecikti tam o sıra ev taşıma telaşındaydım çok stres yapmıştım tek başıma nasıl altından kalkarım onca işin diye
heralde ondan diye düşünüyorum
inşallah hamiş haberini alırız seninde:CüvCüv:

kahverengi akıntı yerleşme kanaması diyolar canım ama
kan testi yaptırcak mısın?
başka belirtin var mı?kasık ağrısı falan?

kahverengi akıntı yerleşme kanaması diyolar canım ama
kan testi yaptırcak mısın?
başka belirtin var mı?kasık ağrısı falan?

yarın yapmaya düşünüyorum...göğüslerde biraz şişkinlik var...kasık arıları çok hafif...karnım altında sertlik ve şişkinlik var

defhne den haber gelmedi dimi kızlar ((((
8 e kadar en geç haber veririm yazmış saat kaç oldu

Son düzenleme:
az öncee bebeklerimiz ve cicileri topigine baktım ya ne güzeel seyler almıslar ve sayfaya koymuslar insalllah bizde resmını ceker koyarız buraya

defhne den haber gelmedi dimi kızlar ((((
8 e kadar en geç haber veririm yazmış saat kaç oldu

yok canım negatif heralde ya:çok üzgünüm:
inşallah pozitiftir de heyecandan haber vermeyi unutmuştur,ya da fırsatı olmamıştır ne bileyim bir mazereti olsunda pozitif olduğunu habr verememiş olsun:Saruboceq:

yok canım negatif heralde ya:çok üzgünüm:
inşallah pozitiftir de heyecandan haber vermeyi unutmuştur,ya da fırsatı olmamıştır ne bileyim bir mazereti olsunda pozitif olduğunu habr verememiş olsun:Saruboceq:

inş. canım yaaaa
hayırlısı bakalım bekliycez yarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…