Sabırsızlanıyorum ...!

kendı kendımı ekeldım küstüm size benı unuttunuzzzzzz

olur mu bitanem tarihi bilmediğim için eklemedim hemen eklerim seni de küsme bize nollurrr Şeniz

umarım tüm bekleyen arkadaşlar bebişlerine kavuşurlarrr hepinizin kucağında minik bir melek olur inşallah tez zamanda

çok teşekkürler canım. inş. güzle dileklerin için sağol Şeniz

defhne den haber gelmedi dimi kızlar ((((
8 e kadar en geç haber veririm yazmış saat kaç oldu

günaydın arkadaşlarım Şeniz maalesef idrar testi negatif :çok üzgünüm::çok üzgünüm: akşam çok üzüldüm 4 aydır ilk kez ağladım senağlama hassas testlerden aldım. belki silik çizgi falan çıksa o bile moral olurdu ama tek çizgi :çok üzgünüm: kan testide bugün 5 ten sonra belli olacak ama ondan da ümidim kalmadı artık:çok üzgünüm: napalım Rabbimin takdiri böyle demekki artık bundan sonrasına bakıcaz.

akşam gittiğim poliklinikte hemşire çıkmış doktor kan aldı benden. o da kadın doğum doktoruymuş şansıma konuştum biraz. çok erken gelmişsin birkaç gün daha beklemen gerekirdi dedi. bende merak ettim çok dedim. eğer olumsuz çıkarsa sen gel ben seni tedavi ederim dedi. neden olmaz ki dedim 4 ay oldu. iltihap olabilir ya da yumurtan çatlamıyordur dedi. önemli birşey değil hemen tedavi ederiz. adet olursan bititnce hemen gel bakalım dedi. biraz moral oldu açıkçası. çok rahatladım o an. bakalım artık adet olayım bitince gidicem ona. hamile kalınca ben seni doğum için güvendiğim bir arkadşıma yönlendiririm dedi..

neyse işte böyle canım dostlarım. hepinize teker teker teşekkür ederim. hepinizi çok seviyorum :asigim::asigim:

HAMİŞ ADAYLARI
Elif.....................................Listemizin gülüüüü Şeniz
Benbilirim...........................26 Ocak
Ümmühan...........................29 Ocak
Meryem..............................01 Şubat
Hale...................................04 Şubat
Tuğba................................13 Şubat
Gizem................................26 Şubat

HAMİŞLERİMİZ
Sabriye :CüvCüv:
Leyla :CüvCüv:........................7 Ekim:ecrin_bebek:
Nihal :CüvCüv:
Burkem :CüvCüv:

Canim gunaydin..
Idrar testler pek guvenli degil zaten..kan testi cok daha guvenli olur. insallah guzel haberlerle gelirsin bize bu aksam. Hayirlisi canim. Moralini yuksek tut zamani geldiginde olacaktir bunu bil :) benim halam yillar sonra hamile kaldi..yillar dedigim 11-12 yil felan sanirim. Sen icini ferah tut canim benim.

günaydın kızlar
ümmühancım bak doktor da demiş erken gelmişsin diye.belki geç döllenme falan olmuştur.
hem idrar testlerinin %100 güvenilirliği yok ki zaten.üzme sen kendini olmazsa da olur mu?muayeneni gerekirse tedavini olursun 1-2 ay içinde de müjdeyi verirsin bize:)

tabi ki canım mutlaka olacak ama ne bilim eşim çok üzüldü onun içinde çok üzüldüm :çok üzgünüm: dediğin gibi herşey hayırlısı. Rabbim nezaman isterse ozmaan verecek. dualarınızı bekliyorum canımıniçi Şeniz

inş bitanem :Saruboceq: dün doktorla konuşmak çok rahatlattı beni. bakalım adet olmayı bekleyeceğim. ama var ya zerre kadar ağrımıyo karnım :uhm: baya gecikecek sanırım adetim

günaydın canlar..............ümmühancım hiç canını sıkma bekleyelim bakalım akşamı hayırlı haberler olur inş..idrar testi içi biraz erkendi galiba..Şeniz

belki de bebiş vardır annesiannemi birazcık daha bekleteyim diyordur
dualarımız hep birbirimiz için biliyosun tatlım
Allah en doğru zamanda en hayırlı olanı bizler için versin inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar umarım sohbetinizi bölmüyorum ama size sormam gereken bi soru var :uhm:

bu ay adet oldum hatta daha yeni bitti adetim ama 2-3 günden beri sabahları aşırı derecede midem bulanıyo sizce hamile olabilir miyim yoksa başka bişeyden dolayıda bulanıyo olabilir mi? lütfen bana yardım edin :çok üzgünüm:

günaydın canlar..............ümmühancım hiç canını sıkma bekleyelim bakalım akşamı hayırlı haberler olur inş..idrar testi içi biraz erkendi galiba..Şeniz

inş bitanem ama hiç umudum kalmadı bakalım hayırlısı. hiç heveslenmeyeyim bakalım çıkarsa süpriz olsun benneyaptımki

belki de bebiş vardır annesiannemi birazcık daha bekleteyim diyordur
dualarımız hep birbirimiz için biliyosun tatlım
Allah en doğru zamanda en hayırlı olanı bizler için versin inşallah:Saruboceq:

inşallah bitanemmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:

sohbeti bölmek ne demek canım hoşgeldin
bende bu ay adetim geciktiği için heveslenmiştim ama adetim bitip mide bulantılarım devam edince galiba hamileyim demeye devam ettim ama tabiki bebiş falan yok
adetim yeni bitti diyosun moral bozmak istemem ama üşütmeden falan da kaynaklanıyor olabilir bulantın.benim nerdeyse 1 ay midem bulandı da,herşey koktu bana da ama sonuç negatif

hoşbuldum
cevabın için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın :ecrin_bebek: :Saruboceq:

moralini sakın bozma bak bende 7 ay hamile kalamadın idrar yollarımda enfeksiyon vardı iyileşince hemen hamile kaldım

defhne seni cok iyi anlıyorum bende hamile kalamayınca cok üzülmüştüm kendimi görüyorum suan en son adet olmamdada cocugum olmuyor diye bayaga bir cıldırmıstım cok agladım allahıma yalvardım daha sonra 1ay sonra hamile kaldım moralini sakın bozma zaman ve umut her seyin ilacıdır

canım benim hep bulantım olur. adet olduğum dönemlerde hep artar. ama içim rahat etsin dersen kan tahlili yaptır derim. inş sende en kısa sürede bebişine kavuşursun Şeniz

moralini sakın bozma bak bende 7 ay hamile kalamadın idrar yollarımda enfeksiyon vardı iyileşince hemen hamile kaldım

sağol canımıniçi. Rabbim bebişine uzun ömürler versin. benim 4 ay oldu canım artık yavaş yavaş moralim bozulmaya başladı. ben kendimi unuttum valla eşimi teselli etmeye çalışıyorum o daha zor :çok üzgünüm: inş bende kısa sürede bebişime kavuşurum :Saruboceq: Rabbim bu mübarek cuma günü nerde bebek isteyen varsa hepsinin sesini duysun inş :Saruboceq:

senin peki enfeksiyon vardı diyosun. ne gibi şikayetlerin vardı. benim hiç akıntım bile olmaz. kaşıntı yanma falan da yok. nasıl anlayabilirim iltihap olup olmadığını?

Son düzenleme:

bitanem üzülme nolur bende çoksenağlama ama allahın takdiri bitanem bu ay inşallah moral çok önemliymiş eczacı bir arkadaşım var beyninde sürekli kurma hamile kalmayı dedi ve birlikte olacağın günler hiç düşünme dedi vucut bir sıvı salgılıyormuş eğer kendini şartlarsan o sıvı gelmez dedi rahim açılmazmış o yüzden arkadaşlar düşünmeden eşlerinizle birlikte olun istediğiniz için hamile kalmak için değil bu ay öyle denicem ama :içelim: lazım sarhoş olursam düşünmem:dance:

hadi istanbuldakiler liste yapalım nerde buluşucamızıda ayarlarız kaç kişi çıkıcaz bakalım

İSTANBULDAKİ ARKADAŞLAR
Gizem........... Üsküdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…