idilcim inşallah değerin 4-5 kat yükselir bebeğin seninledir ben de ilaçla hamile kaldım ama malesef bebeğim gelişemedi 10+4 hamileydim ama meleğim 6+4 tü ve cuma kürtaj oldum ama anneliği kısa sürede olsa tattım ve hayatımın en güzel kesesi idi bu duyguyu hepiniz yaşayın inşallah
hayatım korkma eminim yükselecek benim adetim7 gün gecikmişti kistim vardı tekrarladı galiba diye düşünürken testte varla yok arası silik gördüm kan degerim ise 16 çıktı beni de çok korkuttular kimyasal olabilir diye çok şükür rabbime hamd olsun ki bebeğim şuan için gayet sağlıklı inş seninb de bebeğin gayet saglıklı olacak merak etme sen sadece rabbime dua et inan yeter rabbim yardımcın olsun inş
kızlar bu gece hiç uyuyamadım..karma karışık rüyalar gördüm.. heyecan basıyo beni.. bu gece dualarınıza çok ihtiyacım var.. hayırlısı ile rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallahh..pazzartesi size güzel haberler veririm umarımm..
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Güzel haberlerini alırız inşallah.
canım allah yardımcın olsun bak ne kadar dusuk sonucla baslayıp hamılelıgı ıyı gıdenler var ınsaallah senınkıde yukselecek bu mubarek gunde rabbım dualarımızı kabul etsın
korkmamak elde değil ama bol dua et bizler de senin için dua ediyoruz canım inş yarın güzel haberlerle dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?