Sabreden Dervi, muradna er.....?

canım benim 2.denememde 46,50 ile hamile kaldımı öğrendim.ve değerim 300 ü geçti.hamile kalmış olman önemli olan.değerinin yüksekliği değil bence.sonucumu sorarsan tüplerimdeki sıvı nedeni ile düşük oldu.sıvı olmasaydı devam edebilirdi.

Canım umudunu yitirme bolbol dua et bizimde dualarımız seninle inşallah değerin yükselir. Sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.

inşallaaah canım inşallahhh mucize olucak benim için iyi bi gelişme olursa.. allah hepimize yardım etsin hepinizden de razı olsun..

kızlar bişe sorucam size.. negatif sonuç aldığınızda alanlar yani kaçıncı gün adet oldunuz

kızlar acil durum bişe sorucam ben dün akşam gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı dün beta hcg 5 ti bu arada bugün az önce yeniden yaptım silik ama ikinci çizgi çok hafif çıkmış artmış di mi biraz kaç olunca beta idrarda çıkıyo?

Once kandA bu hormon yükselmiş oluyor sonra idrara yansıyor ins artmıştır benimde degerim 35 iken sıkıntı iki gün sonra kipkirmizi olmuştu canım ins degerin yükselmiştir yaptıĞın kitleler aynı makamı

evet canım aynı marka ya işlk gün çıkmayıp ikinci gün çıkınca heyecanlandım ve biraz umutlandım ama o kadar silik ki

az sonra bi daha deniycem idrarımı tutuyorum delirmeye mi başladım bilmiyorum bi daha bakıcam idrarda belki biraz daha artmış olurrr

ama çook çok silik ve dün betam sadece 5 çıkmıştı dünki idrar testinde bişe yoktu ama bugün silik mi silik var artmış mıdır betam

ama çook çok silik ve dün betam sadece 5 çıkmıştı dünki idrar testinde bişe yoktu ama bugün silik mi silik var artmış mıdır betam

canim benim ablamin gebeliginde aslaaa idrar testinde cikmaz kan testinde ise 3 ayda bebek oldugu cikar yani mucize seklindeeeeee nemutlu sana hamilesinnnn

idil ewet haber bekliyoruz tekrarladınmı kan testini..........inş melekelrin senınledir rabbim sana ve isteyen herekese güzel haberler versin..................

kızlar 17 ye çıkmış kan testim ama hala çok az dediler seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim çarşamba yeniden bakılıcak fikirlerinizi yazın bana nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…